|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 2:39 am
przez 2 tygodnie moge rzadziej wpadac - co nie oznacza ze zostawiam was w samopas - nie cieszcie sie. teraz bede miala sesje wiec prosze o wsparcie duchowe z waszej strony wy nieroby i marsz do higienistki!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 2:53 am
nie jestes pania Frau, wiec nie bedziesz nam rozkazywac dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 3:41 am
Andareen nie jestes pania Frau, wiec nie bedziesz nam rozkazywac dramallama ale jestem pani owca a to 2 razy gorzej...dla was.... mow tak dalej a skonczysz w piekle jako potempieniec twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 5:13 am
Baranina Andareen nie jestes pania Frau, wiec nie bedziesz nam rozkazywac dramallama ale jestem pani owca a to 2 razy gorzej...dla was.... mow tak dalej a skonczysz w piekle jako potempieniec twisted jestem niewierzaca, czyli na mnie ten tekst nie podziala mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 5:49 am
Andareen Baranina Andareen nie jestes pania Frau, wiec nie bedziesz nam rozkazywac dramallama ale jestem pani owca a to 2 razy gorzej...dla was.... mow tak dalej a skonczysz w piekle jako potempieniec twisted jestem niewierzaca, czyli na mnie ten tekst nie podziala mrgreen to posluchaj radia "M***" twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 8:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 8:49 am
Baranina Andareen Baranina Andareen nie jestes pania Frau, wiec nie bedziesz nam rozkazywac dramallama ale jestem pani owca a to 2 razy gorzej...dla was.... mow tak dalej a skonczysz w piekle jako potempieniec twisted jestem niewierzaca, czyli na mnie ten tekst nie podziala mrgreen to posluchaj radia "M***" twisted nie, dziekuje dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 8:53 am
Ojciec dyrektor by sie wqurzyl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 8:58 am
sesja! muahahahaha... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 9:56 am
_b_u_r_a_k_ sesja! muahahahaha... rofl matura! buahahahahahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2007 10:56 am
Nie śmiejcie się tak, was to tez kiedys czeka twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2007 10:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 9:38 am
Baranina Andareen nie jestes pania Frau, wiec nie bedziesz nam rozkazywac dramallama ale jestem pani owca a to 2 razy gorzej...dla was.... nierobie jeden! Juuz mi do higienistki! I zebym tu juz nie slyszala zadnych protestow stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 2:47 am
tak. raz malo kiecki nie przypalilam bo smiechu nie moglam opanowac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 13, 2007 7:57 am
shilian90 Baranina Andareen nie jestes pania Frau, wiec nie bedziesz nam rozkazywac dramallama ale jestem pani owca a to 2 razy gorzej...dla was.... nierobie jeden! Juuz mi do higienistki! I zebym tu juz nie slyszala zadnych protestow stare *idzie do Higienistki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|