|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2007 8:33 am
ooo, to byly piekne czasy... ja cem Tsubase rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2007 11:20 am
Andareen ale zawsze możesz nagrać na video i se później obejrzeć >.> No ja tam np. nie mam video rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2007 1:45 pm
Własnie ja też cierpię na brak video. Znaczy, ono jest, ale nie podłączone. A że mam oficjalny zakaz zbliżania się do kabelków...
Tsubasę... Si, a ja chcę Czarodziejkę, nawet w tej powypaczanej wersji polsatowskiej.
I w ogóle domagam się animców w godzinach popołudniowych. NYO!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 3:17 am
bezalkocholowe ale buja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 8:57 am
Charatka_nyo I w ogóle domagam się animców w godzinach popołudniowych. NYO! zrobmy petycje evil !!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 12:15 pm
popoludniowych, czyli jakich? /ja tez chce ogladac/ xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 11:20 am
Pinky jest moim zdaniem najwazniejszym elementem kreskowki, bo bez niego na co by sie wsciekal mozg?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 12:30 pm
Morning_Angel_Of_Truth Pinky jest moim zdaniem najwazniejszym elementem kreskowki, bo bez niego na co by sie wsciekal mozg? amen. trza pol litra tej pani postawic, to kto placi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 12:48 pm
dajcie mi rozlegle streszczenie na czym to-to polega? (znaczy ta bajka)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 12:56 pm
lordzio dajcie mi rozlegle streszczenie na czym to-to polega? (znaczy ta bajka) Są dwie białe myszki laboratoryjne. Jedna to Mózg - kurdupel z dużym mózgiem, mądry. Druga to Pinky, wysoki i bardzo głupi. Chcą zawładnąć światem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 2:25 am
Petycja dobra myśl, ale wątpię czy posłuchają. Mówiąc popołudniowe mam na myśli coś około 17-stej, może później, może wcześniej... (a powtórki i tak by wlepili o pieruńsko wczesnej godzinie XD Ktoś pamięta Sailor Moon o 7:10 rano?XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 5:47 am
Charatka_nyo Petycja dobra myśl, ale wątpię czy posłuchają. Mówiąc popołudniowe mam na myśli coś około 17-stej, może później, może wcześniej... (a powtórki i tak by wlepili o pieruńsko wczesnej godzinie XD Ktoś pamięta Sailor Moon o 7:10 rano?XD) Ja pamietam Dragon Balla o 6 rano, dla ktorego tak wczesnie wstawalam... A jak wychodzilam t szkoly, to lecial GT i zawsze sie przez niego spoznialam albo nie szlam na pierwsza lekcje rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|