|
|
Ktora praca wg Ciebie najlepiej reprezentowalaby POGGa? |
nr 1 |
|
4% |
[ 2 ] |
nr 2 |
|
14% |
[ 7 ] |
nr 3 |
|
6% |
[ 3 ] |
nr 4 |
|
10% |
[ 5 ] |
nr 5 |
|
2% |
[ 1 ] |
nr 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
nr 7 |
|
22% |
[ 11 ] |
nr 8 |
|
10% |
[ 5 ] |
nr 9 |
|
27% |
[ 13 ] |
nr 10 |
|
2% |
[ 1 ] |
|
Total Votes : 48 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 2:57 pm
EvilYuki Marcinka mialam costam robic i kilka razy sie zabierałam ale w koncu nic nie splodzilam lol nie miałaś płodzić, miałaś robić logo... dlatego mamy tak mało prac, wolą płodzić niż pracować. Ten konkurs to oszustwo bo została data składania prac przesunięta 2 razy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2007 6:17 am
BeeWolf EvilYuki Marcinka mialam costam robic i kilka razy sie zabierałam ale w koncu nic nie splodzilam lol nie miałaś płodzić, miałaś robić logo... dlatego mamy tak mało prac, wolą płodzić niż pracować. Ten konkurs to oszustwo bo została data składania prac przesunięta 2 razy zastrzeglismy w regulaminie, ze jak wplynie malo prac to przedluzymy termin. Jak mielismy zrobic konkurs jak dostalismy jedna prace? blaugh Wybralismy juz zwyciezka prace z pierwszego etapu tak wiec dzisiaj rozpocznie sie glosowanie drugiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2007 6:28 am
BeeWolf EvilYuki Marcinka mialam costam robic i kilka razy sie zabierałam ale w koncu nic nie splodzilam lol nie miałaś płodzić, miałaś robić logo... dlatego mamy tak mało prac, wolą płodzić niż pracować. Ten konkurs to oszustwo bo została data składania prac przesunięta 2 razy tak tak tak marszalku zloz wniosek o uniewaznienie konkursu... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2007 9:14 am
revcat BeeWolf EvilYuki Marcinka mialam costam robic i kilka razy sie zabierałam ale w koncu nic nie splodzilam lol nie miałaś płodzić, miałaś robić logo... dlatego mamy tak mało prac, wolą płodzić niż pracować. Ten konkurs to oszustwo bo została data składania prac przesunięta 2 razy tak tak tak marszalku zloz wniosek o uniewaznienie konkursu... mrgreen Ba, ja przeprowadzę nalot bombowy i wszystko obrócę w perzynę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 1:53 am
a jesli władza sie zmieni- czy Leth planuje zmiany? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 5:35 am
Lavagetas_heqetai a jesli władza sie zmieni- czy Leth planuje zmiany? ;] jak władza się zmieni to uj prosto mówiąc. xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 12:16 am
ta z 'głowami' oaństwa to by było chyba lekkie przegięcie P: eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 12:17 am
BeeWolf revcat BeeWolf EvilYuki Marcinka mialam costam robic i kilka razy sie zabierałam ale w koncu nic nie splodzilam lol nie miałaś płodzić, miałaś robić logo... dlatego mamy tak mało prac, wolą płodzić niż pracować. Ten konkurs to oszustwo bo została data składania prac przesunięta 2 razy tak tak tak marszalku zloz wniosek o uniewaznienie konkursu... mrgreen Ba, ja przeprowadzę nalot bombowy i wszystko obrócę w perzynę. niegłupi pomysł, może wtedy by coś z tego wyszło, co? D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 7:22 am
Jak WSZYSTKO się obróci w perzynę, to nie zostanie NIC =P Nie będzie nawet czym rządzić, to może choć trochę zostawcie =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|