|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 7:51 am
Nie mam daru do pisania, a tym bardziej do składania życzeń miłych i serdecznych, a do tego pożytecznych, tak więc teraz tutaj stąd życzę Wam Wesołych Świąt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 9:23 am
ano wzajemnie, wesolych swiat <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 12:02 pm
chcę w końcu te święta, bo pyszne jedzonko będzie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 12:13 pm
tak kuzwa pycha tylko ze to ja i matka musimy piec bo Zebra wode na ryż (bez ryżu jeszcze) potrafi przypalic... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 12:13 pm
Gem_ma tak kuzwa pycha tylko ze to ja i matka musimy piec bo Zebra wode na ryż (bez ryżu jeszcze) potrafi przypalic... gonk ło, to gratulacje, bo większość facetów nawet palcem nie ruszy, żeby coś na święta robić 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 12:29 pm
Andareen Gem_ma tak kuzwa pycha tylko ze to ja i matka musimy piec bo Zebra wode na ryż (bez ryżu jeszcze) potrafi przypalic... gonk ło, to gratulacje, bo większość facetów nawet palcem nie ruszy, żeby coś na święta robić 3nodding no widzisz, jakiego fajnego meza mam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 1:04 pm
Mokrych swiat wesolego dyngusa i mokrego jajka wam zycze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 1:41 pm
Ayah_TheMetalMania Mokrych swiat wesolego dyngusa i mokrego jajka wam zycze mokrego jajka rofl . omfg rofl . a czym zmoczonego rofl ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 2:30 pm
Andareen Ayah_TheMetalMania Mokrych swiat wesolego dyngusa i mokrego jajka wam zycze mokrego jajka rofl . omfg rofl . a czym zmoczonego rofl ? nie wnikaj XD wesolego indyka! <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|