|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 5:48 am
EvilYuki Mylenka To ja głupia siedzę i puzzle układam, niespostrzeżenie spamuję na forach, a tu botów ludzie używają i mają GOOOOLDYYYYY domokun Niech mnie się ktoś rzuci, ja chcę CocoKitty!!!! GAfhtFHGSFAsfafsg (wyraz desperacji) a ja głupia sprzedaje obrazki i robie questy stressed też mnie kurwica bierze, jak ktos odswieza, dobrze, ze za to banuja, bo to nieuczciwe. ano... (revania, jak sie lamie regulamin to trzeba cicho i dyskretnie XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 7:03 am
No i Bardzo dobrze ze sa bany za refreshing. To swietna motywacja do Uczciwego zarabiania goldow mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 9:11 am
Nie no, ja też uważam, że to dobrze, że banują. No ale naprawdę mnie wnerwia, że nie wszystkich wyłapują i tyle ludzi ma już moje wymarzone przedmioty, a ja siedze i zbieram po kolei na różne głupoty... W takim tempie to ja Coco bedę miała z a 2 lata... No a już Nitemare Headband czy coś takiego to łojeeeezu.... Wole nie myśleć Y_Y
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 9:19 am
Mylenka Nie no, ja też uważam, że to dobrze, że banują. No ale naprawdę mnie wnerwia, że nie wszystkich wyłapują i tyle ludzi ma już moje wymarzone przedmioty, a ja siedze i zbieram po kolei na różne głupoty... W takim tempie to ja Coco bedę miała z a 2 lata... No a już Nitemare Headband czy coś takiego to łojeeeezu.... Wole nie myśleć Y_Y nie wszyscy, którzy zarobili na takie dziwoty to botowie. Ja CoCo kupiłam za 7k, jakis rok temu, do dziś wzdycham... xD'' i ledwo to 7k uzbierałam, pamiętam... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 1:02 pm
Ja na Gai jestem jakieś 3 tygodnie... Zbieram na płachę muszkietera, bo się na Maga bedę robić. I brakuje mi tylko 70 sztuk Goldów, a nie moge ich uzbierac, bo za nic już dzisiaj nie dostaję pieniędzy Y_Y
(co znaczy 7k?)(dobra, nie musicie się już tak zanosić smiechem =P)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 3:10 pm
odpisali mi z gai, ze to za botowanie... jeszcze wyslalam maila z pytaniem czy to czasowy czy staly ban...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 3:13 pm
shilian90 hej, wy, ale skad wziasc tego bota? XD tez cem sprobowac XDD walic czy mnie zbanuja czy nie biggrin jak masz IE to sciagnij nakladke "refresher", a jak inna przegladarke to moze masz skrypt odswiezajacy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 04, 2007 8:40 pm
Mylenka Ja na Gai jestem jakieś 3 tygodnie... Zbieram na płachę muszkietera, bo się na Maga bedę robić. I brakuje mi tylko 70 sztuk Goldów, a nie moge ich uzbierac, bo za nic już dzisiaj nie dostaję pieniędzy Y_Y (co znaczy 7k?)(dobra, nie musicie się już tak zanosić smiechem =P) k to oznaczenie tysiąca 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 7:09 am
No to jednak dobrze myslałam z tym ~ka~. Nie moge jedynie pojąć tego, jak to możliwe, że z 7 tysięcy przez rok zamieniło się w 94 tysiące... Matko.... I ciekawe kiedy ja to uzbieram =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 7:19 am
Mylenka No to jednak dobrze myslałam z tym ~ka~. Nie moge jedynie pojąć tego, jak to możliwe, że z 7 tysięcy przez rok zamieniło się w 94 tysiące... Matko.... I ciekawe kiedy ja to uzbieram =P bo kotki popularne są;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 8:56 am
EvilYuki Mylenka No to jednak dobrze myslałam z tym ~ka~. Nie moge jedynie pojąć tego, jak to możliwe, że z 7 tysięcy przez rok zamieniło się w 94 tysiące... Matko.... I ciekawe kiedy ja to uzbieram =P bo kotki popularne są;3 biale kotki pamietam kiedys byly za 3,5k sweatdrop ja wiem ze swoje czarne tez kupilam chyba jednego za 7 drugiego za 9 juz ale tylko by potem za kilka lat sprzedac po kilkadziesiat tysiecy (teraz juz jakos tak je polubilam smile ). na takich rzeczach chyba najlatwiej sie wzbogacic na gaii nie no jeszcze jeszcze mozna na glupich amerykancach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 1:43 pm
Ann_Miho EvilYuki Mylenka No to jednak dobrze myslałam z tym ~ka~. Nie moge jedynie pojąć tego, jak to możliwe, że z 7 tysięcy przez rok zamieniło się w 94 tysiące... Matko.... I ciekawe kiedy ja to uzbieram =P bo kotki popularne są;3 biale kotki pamietam kiedys byly za 3,5k sweatdrop ja wiem ze swoje czarne tez kupilam chyba jednego za 7 drugiego za 9 juz ale tylko by potem za kilka lat sprzedac po kilkadziesiat tysiecy (teraz juz jakos tak je polubilam smile ). na takich rzeczach chyba najlatwiej sie wzbogacic na gaii nie no jeszcze jeszcze mozna na glupich amerykancach xp o tak, na ameykancach latwo jest sie wzbogacic, bo oni maja we krwi wydawanie forsy, a Polacy tylko gromadza xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 1:56 pm
szept No i Bardzo dobrze ze sa bany za refreshing. To swietna motywacja do Uczciwego zarabiania goldow mrgreen łoż ktos nowy? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 2:04 pm
Gem_ma szept No i Bardzo dobrze ze sa bany za refreshing. To swietna motywacja do Uczciwego zarabiania goldow mrgreen łoż ktos nowy? ninja najwidoczniej... a co do wypowiedzi tej osoby: bany tak, ale na pewno nie na stale, bo to nie jest tak powazne, jak hakowanie kont na przyklad...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|