Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Na kazdy temat...
Dostałam bana >.< Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

ban jest zUy
  bardzo zUy
View Results

shilian90

PostPosted: Wed Apr 04, 2007 5:48 am

EvilYuki
Mylenka
To ja głupia siedzę i puzzle układam, niespostrzeżenie spamuję na forach, a tu botów ludzie używają i mają GOOOOLDYYYYY domokun Niech mnie się ktoś rzuci, ja chcę CocoKitty!!!! GAfhtFHGSFAsfafsg (wyraz desperacji)
a ja głupia sprzedaje obrazki i robie questy stressed

też mnie kurwica bierze, jak ktos odswieza, dobrze, ze za to banuja, bo to nieuczciwe.

ano...
(revania, jak sie lamie regulamin to trzeba cicho i dyskretnie XD)
PostPosted: Wed Apr 04, 2007 7:03 am

No i Bardzo dobrze ze sa bany za refreshing.
To swietna motywacja do Uczciwego zarabiania goldow mrgreen

szept

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Wed Apr 04, 2007 9:11 am

Nie no, ja też uważam, że to dobrze, że banują. No ale naprawdę mnie wnerwia, że nie wszystkich wyłapują i tyle ludzi ma już moje wymarzone przedmioty, a ja siedze i zbieram po kolei na różne głupoty... W takim tempie to ja Coco bedę miała z a 2 lata... No a już Nitemare Headband czy coś takiego to łojeeeezu.... Wole nie myśleć Y_Y
PostPosted: Wed Apr 04, 2007 9:19 am

Mylenka
Nie no, ja też uważam, że to dobrze, że banują. No ale naprawdę mnie wnerwia, że nie wszystkich wyłapują i tyle ludzi ma już moje wymarzone przedmioty, a ja siedze i zbieram po kolei na różne głupoty... W takim tempie to ja Coco bedę miała z a 2 lata... No a już Nitemare Headband czy coś takiego to łojeeeezu.... Wole nie myśleć Y_Y
nie wszyscy, którzy zarobili na takie dziwoty to botowie. Ja CoCo kupiłam za 7k, jakis rok temu, do dziś wzdycham... xD'' i ledwo to 7k uzbierałam, pamiętam... heart

EvilYuki
Crew

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Wed Apr 04, 2007 1:02 pm

Ja na Gai jestem jakieś 3 tygodnie... Zbieram na płachę muszkietera, bo się na Maga bedę robić. I brakuje mi tylko 70 sztuk Goldów, a nie moge ich uzbierac, bo za nic już dzisiaj nie dostaję pieniędzy Y_Y

(co znaczy 7k?)(dobra, nie musicie się już tak zanosić smiechem =P)
PostPosted: Wed Apr 04, 2007 3:10 pm

odpisali mi z gai, ze to za botowanie... jeszcze wyslalam maila z pytaniem czy to czasowy czy staly ban...

Insane Lady-sama

Insane Lady-sama

PostPosted: Wed Apr 04, 2007 3:13 pm

shilian90
hej, wy, ale skad wziasc tego bota? XD
tez cem sprobowac XDD walic czy mnie zbanuja czy nie biggrin

jak masz IE to sciagnij nakladke "refresher", a jak inna przegladarke to moze masz skrypt odswiezajacy...
PostPosted: Wed Apr 04, 2007 8:40 pm

Mylenka
Ja na Gai jestem jakieś 3 tygodnie... Zbieram na płachę muszkietera, bo się na Maga bedę robić. I brakuje mi tylko 70 sztuk Goldów, a nie moge ich uzbierac, bo za nic już dzisiaj nie dostaję pieniędzy Y_Y

(co znaczy 7k?)(dobra, nie musicie się już tak zanosić smiechem =P)
k to oznaczenie tysiąca 3nodding

EvilYuki
Crew

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Sat Apr 07, 2007 7:09 am

No to jednak dobrze myslałam z tym ~ka~. Nie moge jedynie pojąć tego, jak to możliwe, że z 7 tysięcy przez rok zamieniło się w 94 tysiące... Matko.... I ciekawe kiedy ja to uzbieram =P
PostPosted: Sat Apr 07, 2007 7:19 am

Mylenka
No to jednak dobrze myslałam z tym ~ka~. Nie moge jedynie pojąć tego, jak to możliwe, że z 7 tysięcy przez rok zamieniło się w 94 tysiące... Matko.... I ciekawe kiedy ja to uzbieram =P
bo kotki popularne są;3

EvilYuki
Crew

Ann_Miho

PostPosted: Sat Apr 07, 2007 8:56 am

EvilYuki
Mylenka
bo kotki popularne są;3
biale kotki pamietam kiedys byly za 3,5k sweatdrop ja wiem ze swoje czarne tez kupilam chyba jednego za 7 drugiego za 9 juz ale tylko by potem za kilka lat sprzedac po kilkadziesiat tysiecy (teraz juz jakos tak je polubilam smile ). na takich rzeczach chyba najlatwiej sie wzbogacic na gaii nie no jeszcze jeszcze mozna na glupich amerykancach xp
PostPosted: Sat Apr 07, 2007 1:43 pm

Ann_Miho
EvilYuki
Mylenka
bo kotki popularne są;3
biale kotki pamietam kiedys byly za 3,5k sweatdrop ja wiem ze swoje czarne tez kupilam chyba jednego za 7 drugiego za 9 juz ale tylko by potem za kilka lat sprzedac po kilkadziesiat tysiecy (teraz juz jakos tak je polubilam smile ). na takich rzeczach chyba najlatwiej sie wzbogacic na gaii nie no jeszcze jeszcze mozna na glupich amerykancach xp

o tak, na ameykancach latwo jest sie wzbogacic, bo oni maja we krwi wydawanie forsy, a Polacy tylko gromadza xD

Insane Lady-sama

Gem_ma

PostPosted: Sat Apr 07, 2007 1:56 pm

szept

łoż ktos nowy? ninja
PostPosted: Sat Apr 07, 2007 2:04 pm

Gem_ma
szept

łoż ktos nowy? ninja

najwidoczniej...

a co do wypowiedzi tej osoby: bany tak, ale na pewno nie na stale, bo to nie jest tak powazne, jak hakowanie kont na przyklad...

Insane Lady-sama

Lan Fan from Xing

PostPosted: Sun Oct 28, 2007 5:03 am

Ale jakby nie patrzeć złamałaś regulamin i należy się jakaś kara :]  
Reply
Na kazdy temat...

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items