Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Na kazdy temat...
torrent Goto Page: [] [<] 1 2 3

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

torrent
  wywal kompa przez okno za wolne sciaganie
  wez emula jest lepszy
  POLICJA POLICJA tu sie nielegalnie sciaga
  zostaw kompa na noc ...
  daj se siana kobieto
View Results

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Thu Aug 09, 2007 7:39 am

przecietny
kamilka3d
Gveir
Ech... dobra, przeciętny pokazywał palcem i tłumaczył, bo miałem dzień srogiej zaćmy umysłowej razz

Kamilko...DYSTANS!

Jak mam cholera jasna mieć dystans, jak on gada niewiadomo co, i jeszcze jak mu wszyscy wokoło mówią, żeby zaczął nawijać po ludzku, to on się upiera, że mimo wszystko mówi normalnie? Czy to moja kurwa wina, że się nie znam za dobrze na komputerach? By mi to ktoś NORMALNIE wytłumaczyl, to bym wiedziała wszystko, co potrzebne.

siepiesz sie jak wsza na grzebieniu normalnie. :/ nie moja wina ze zamiast spoleczenstwa informatycznego w szkole legna sie kolejne generacje analfabetow cyfrowych dla ktorych wlaczenie czegos wiecej niz gg to abstrakcja. mowie normalnei tylko nikt mi nie daje dokonczyc bo gdy uslyszy jedno chocby slowo ktorego nie zna odrazu lament ze gadam co albo jak. ze nie wspomne o uzywaniu normalnego prawdziwego oprogramowania do ktorego jak juz powiedzialem ciebie nie bede juz przekonywal bo jestes neireformowalna i na dzwiek takich wyrazow jak linux dostajesz drgawki. to jest wina wasza nie moja ze sie z wami nie dogaduje. nie samymi wierszykami czy ranma czlowiek zyje. trzebabyc otwartym na wiecej niz na konsumpcje masowek i latwe uzyszkodnikowanie. i tylko mi nei pierdziel ze nie masz sie gdzie tego nauczyc bo w szkole o tym nie gadaja i nikt sie na tym nie zna. a gowno wielkie jak ksiezyc prawda. tylko TRZEBA CHCIEC. mnie w szkole tez nie nauczyli tego co wiem. nie wymagam tutaj bog wie czego. nei masz wykladac teorii obwodow, czy podstaw algorytmiki albo liczyc binarnie. ja wymagam elementranej PODSTAWOWEJ wiedzy z zakresu informatyki. takiego przedszkolengo ABC ktorego opanowanie jednak wydaje sie chyba nie do przejscia dla statystycznego uzytkownika komputera.

Wiesz co? Nawet mi się twojej wypowiedzi komentować nie chce, bo ty nie potrafisz uznać tego, że się mylisz. I nie dajesz sobie pewnych spraw przetłumaczyć.
Acha, i tak przy okazji - robisz sporo literówek i błędów ortograficznych.
PostPosted: Fri Aug 10, 2007 6:27 am

kamilka3d
Wiesz co? Nawet mi się twojej wypowiedzi komentować nie chce, bo ty nie potrafisz uznać tego, że się mylisz. I nie dajesz sobie pewnych spraw przetłumaczyć.
Acha, i tak przy okazji - robisz sporo literówek i błędów ortograficznych.

Taaa, brak mi racjonalnych argumentow i nie stac mnie na normalna, racjonalna, merytoryczna dyskusje to stwierdze ze jest gupi i nie warto z nim gadac. Zaiste wysoki poziom prezentujesz tym postem. Co sie zas tyczy ortografi to juz pisalem ze mam ja bardzo gleboko tam gdzie slonce nie dochodzi i tylko z przyzwyczajenia bledow niektorych nie robie. Normalnie powinienem pisac tylko przez u z i h tak na dobry poczatek niestety zapisanie kilkunastu zeszytow wyrazem "ktory" zmusza do pisania go przez o automatycznie. Rozczytac mozesz bo chyba masz na tyle rozumku zeby literki poskaldac w calosc a jak ci nie odpowiada takie pisanie to wcale moich postow nie czytaj i bedziesz miec spokuj i orty ci przeszkadzac wiecej nie beda.

przecietny

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Sat Aug 11, 2007 9:56 am

przecietny
Taaa, brak mi racjonalnych argumentow i nie stac mnie na normalna, racjonalna, merytoryczna dyskusje to stwierdze ze jest gupi i nie warto z nim gadac. Zaiste wysoki poziom prezentujesz tym postem.

Akurat TY nie masz prawa mówić o poziomie jaki reprezentuję. Ani o żadnych innch moich zdolnościach.

przecietny
Co sie zas tyczy ortografi to juz pisalem ze mam ja bardzo gleboko tam gdzie slonce nie dochodzi...

Żal mi cię w tym momencie... Rozmawialiśmy na ten temat już wielokrotnie w realu i znudziły mi się już próby przekonania cię do choćby odrobiny pracy nad sobą.

Tłumacz sobie to wszystko jak chcesz. Nie chcesz przyjąć ani krytyki ani dobrych rad - twoja sprawa.
PostPosted: Sun Aug 12, 2007 11:02 am

kamilka3d
Akurat TY nie masz prawa mówić o poziomie jaki reprezentuję. Ani o żadnych innch moich zdolnościach.

Niekt nie ma prawa nikomu ograniczac wolnosci wypowiedzi. Mam prawo oceniac i mowic co chce.
kamilka3d
Żal mi cię w tym momencie... Rozmawialiśmy na ten temat już wielokrotnie w realu i znudziły mi się już próby przekonania cię do choćby odrobiny pracy nad sobą.

Moze ci byc zal mnie to zwisa. Wystarczajaco dlugo mnie meczyli przez caly okres edukacji i do niczego nie doszli. Przyjmij do wiadomosci ze to nie zalezy od mojego widzi mi sie tylko od pracy mozgu. Mozgu sobie nie przeszczepie bo mam wspanialy i nie mam zamiaru sie z nim rozstawac tylko dlatego ze tobie kilka bledow nie odpowiada. Tresc jest czytelna i zrozumiala bez znaczenia czy ja to napisze przez o czy u.
kamilka3d
Tłumacz sobie to wszystko jak chcesz. Nie chcesz przyjąć ani krytyki ani dobrych rad - twoja sprawa.

Kto nie chce to nie chce. To nie ja atakuje w momecie kiedy przeczytam cokolwiek co buzylo by moj idealny wizerunek. Spojz tylko na pierwsze zdanie twojego ostatniego posta.

przecietny

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Mon Aug 13, 2007 12:48 pm

przecietny
kamilka3d

Niekt nie ma prawa nikomu ograniczac wolnosci wypowiedzi. Mam prawo oceniac i mowic co chce.
kamilka3d

Moze ci byc zal mnie to zwisa. Wystarczajaco dlugo mnie meczyli przez caly okres edukacji i do niczego nie doszli. Przyjmij do wiadomosci ze to nie zalezy od mojego widzi mi sie tylko od pracy mozgu. Mozgu sobie nie przeszczepie bo mam wspanialy i nie mam zamiaru sie z nim rozstawac tylko dlatego ze tobie kilka bledow nie odpowiada. Tresc jest czytelna i zrozumiala bez znaczenia czy ja to napisze przez o czy u.
kamilka3d

Kto nie chce to nie chce. To nie ja atakuje w momecie kiedy przeczytam cokolwiek co buzylo by moj idealny wizerunek. Spojz tylko na pierwsze zdanie twojego ostatniego posta.

Bez komentarza.
PostPosted: Mon Oct 01, 2007 11:57 pm

....

Powiało grozą :/

Lan Fan from Xing

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Tue Oct 02, 2007 11:10 am

Zetka
....

Powiało grozą :/

Żeby tyko raz....
PostPosted: Tue Oct 16, 2007 7:28 am

W to nie wnikam sweatdrop

Nigdy bym nie pomyślała, że polska grupa z Gai sie może tak...pstrykać na forach sweatdrop

Lan Fan from Xing

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Tue Oct 16, 2007 7:33 am

Wiedzminka Ciri
W to nie wnikam sweatdrop

Nigdy bym nie pomyślała, że polska grupa z Gai sie może tak...pstrykać na forach sweatdrop

To się ciesz, że nie widziałaś kłótni pomniędzy mną a przecietnym w realu, albo między nim a moją siorą...
Reply
Na kazdy temat...

Goto Page: [] [<] 1 2 3

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces