|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 11:15 pm
Runya_EithelNar Wkurzają mnie sytuacje, gdy u mnie w pokoju w akademiku odkręca siekran, a konserwator już zdążył wybrać się do domu. Od braku wody uratowała mnie koleżanka, co to własnymi rękami przykręciłą śrubę z kranem eek ale i tak mnie dzisiaj odwiedził,jak znam życie stare Nie cierpię imprez w akademiku, bo zazwyczaj sąna moim (ostatnim) piętrze, a ja mam drzwi naprzeciwko schodów...raz zablokowali mi drzwi śmietnikiem, drugi raz wylali niezidentyfikowany płyn...a te głośne rozmowy i hałasy....normalnie spać nie można gonk Buchnij Harry'emu Potterowi jedną łajnobombę i im podrzuć. xd Ale wtedy będzie impreza...! twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 3:52 am
Jedna chyba nie wystarczy :/ Cała betoniarka tych bomb by się przydała xd
Narysuj szminką na drzwiach pentagram, napisz te formułkę z Hellsinga, co to ją członkowie Curdzia wygłaszali, zacznij sie malować i ubierać na czarno to może się przestraszą i będą omijać Twój pokój szerokim łukiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 6:44 am
Wątpię...tam sami tacy od alternatywnej muzyki są ,co to znają się na alkoholu,papierosach i marychuanie xp ...czteroserduszkowa koniczynka z WOŚPu nie pomogła, a nie chcę potem zmywać szminki...zwłaszcza,że nie mam żadnej sweatdrop
A Łajnobomba się nie przyda, bo sam,a się uduszę razz Raz ktoś na niższym piętrze podpalił kosz i śmierdziało spalonym niewiadomo czym (plastik?metal?) aż do rana...bo wszystko naleciało do góry (wiecie, cośo dyfuzji powietrza czy cusik w tym stylu....)....
Wkurza mnie uzależniony od gier tata scream Nic nie robi, bo gra w Herosy, a potem biega jak szalony, bo ma mało czasu, bo musi zrobić obiad i inne rzeczy scream przez cały tydzień mówiłam mu,że będę potrzebować neta, a on dopiero dzisiaj go zainstalował, a i tak stanęło,że na tym będę ściągać, a nie na tamtym złomie...ale to już poważna sprawa jest...nic, tylko gra....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 1:50 am
Wkurza mnie, że mam dzisiaj koło z angola na które mi się nie chce iść....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 8:53 am
wkurza mnie, że najlepszy wykładowca miał z nami dziś ostatni wykład (był w zastępstwie za jakiegoś lachona. Pewnie jak przyjdzie za tydzień, to się sztywniarą okaże albo będzie jechać z takimi głupotami jak pozostali stressed )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 12:28 pm
wkurza mnie mój brat kiedy ciągle przyłazi jak siedzę przy kompie, i kiedy słucha scatmana, wkurza mnie to że moja nauczycielka od matmy nie umie uczyć(ja przez nią już nie lubię tak matematyki...) Wkurza mnie kiedy net się tnie! Wkurza mnie... koleżanka ze szkoły, a w ogóle to cała moja kretyńska klasa!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 1:13 am
Też miałam kretyńskie klasy :/ W sumie fajni byli tylko ci z podstawówki, a potem to takie wiochmeństwo przyszło, że nic tylko sie powiesić :/
Logika pragmatyczna mnie wkurza >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 3:21 am
Wkurza mnie wszystko. To jest coś! X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 4:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 1:50 am
Wkurza mnie to, że jeszcze muszę się męczyć z pewnymi ludźmi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 9:51 am
Nie ma za co kamiś, tez Ciem luvam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 6:58 am
Mnie wkurzają dziewczyny co uważają się za piękne a wcale takie nie są. Wkurza mnie moje rodzeństwo. Wkurza mnie szkoła. Wkurzają mnie osoby mówiące: "DZIECIAKU"!! A najbardziej wkurzają mnie moje wpadki...!!! redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 6:31 am
Wkurza mnie to, że muszę się uczyć z Histy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 12:13 am
ludzie, którzy mówią innym, że zachowują się jak gówniarze, a sami zachowują się o wiele gorzej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 01, 2008 12:16 am
Wkurzają mnie menele, którzy mają zboczenie spac na mojej klatce.
Wkurza mnie prześladująca mnie lesbijka, przez którą boję się wyjśc z domu.
Wkurzają mnie dresi.
wkurzają mnie homofobi.
Wkurza mnie wszystko XD
...oprócz kotów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|