Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Ufoloodeck

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ufoloodeck

PostPosted: Wed Feb 21, 2007 12:54 pm

Hello to everybo.... znaczy Cześć wszystkim! smile

Jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość razz .

Jestem Michał, mam 18 lat i jestem z Ciechanowa (województwo mazowieckie). Interesuję się przede wszystkim muzyką i historią.
Muzyką, ponieważ gram w zespole trashowym (Sepultura ROX! ^^), a historią, ponieważ... Należę do Chorągwi Rycerstwa Ziemii Ciechanowskiej smile . Jest to bractwo rycerskie, w którym staramy się odwzorowywać życie codziennie z tamtych czasów (no i przede wszystkim bitwy i pojedynki smile ).
Mangą zainteresowałem się, gdy dorwałem się do Slayersów. Później pod ostrzał poszedł Hellsing, Love Hina, itp. "hiciory". Poszukuję nowych, ciekawych doznać w tej kwestii, lecz nie mam pojęcia "co, gdzie i jak" razz .

Fotki narazie nie pokażę, bo... po prostu nie mam nic na tym kompie. W późniejszym czasie Wam się ukażę. razz

To narazie byłoby na tyle razz
PostPosted: Thu Feb 22, 2007 3:03 am

Ryyyccerssstwo ^^
bosko! :]
nie lubię historii, ale czas średniowiecza, możni panowie, waleczni rycerze i delikatne dziewoje to jest to co lubię ;D
fantassssyyyy czytasz?:>

FlowerChildren

Ufoloodeck

PostPosted: Fri Feb 23, 2007 3:34 am

Z fantasy jestem zwolennikiem trochę "cięższej" literatury typu "Wiedźmin". Spiski, intrygi i liczne niewyjaśnione kwestie - codzienność w twórczości pana Sapkowskiego smile . Poza tym nie cierpię jak w fantasy wszystko jest podane jak "kawa na ławie", znaczy ci źli to ewidentnie ten pan w czarnej zbroi i zła czarownica, a ten dobry to mężny rycerz w srebrzystej zbroi, itp.

Zapomniałem dopisać... Uwielbiam grać w gry RPG (te na żywo! razz ). Mistrzuję w kilku systemach (przede wszystkim Zew Cthulhu, D&D i Starcraft) i muszę powiedzieć, że całkiem nieźle mi to idzie wink .
PostPosted: Fri Feb 23, 2007 2:23 pm

Szkoda, żę tak daleko mieszkasz ;] (bo ja jestem z Bydgoszczy razz ).

Sapkowski wcale nie jest cieżki! xd Cieższa ja dla mnie jest twórczość pana Piekary czy Ziemiańskiego gdzie ludzie tarzają się we krwi i wymiocinach, a biedne niewiasty nakłówają szpilkami... No cóż. Ale ja i tak ubielbiam fantasy ^^
A Sapkowskiego się szybciej czyta niż Tolkiena... Nie będę pisała rozprawki teraz na ten temat blaugh

W RPG też gram (nawet koledzy wymyślili swój własny system oparty na... klawiaturze kompa razz ), chociaż mi koślawo idzie, bo nie mam zdolności aktorskich do wczówania się w rolę... crying Ale cóż. Rozrywka jest nieziemska kiedy mistrzu jest udany 4laugh A nasz jest ^^

FlowerChildren

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Fri Mar 02, 2007 12:04 pm

Proszę mi wybaczyć, ale nie mogę się nie wypowiedzieć, a nie wiem, jak w jednym poście streścić to, co o o Ufoloodku myslę =3

Jest faaaaaajny =P To na pewno. Ma ciekawą osobowość =3 Potrafi mnie wysłuchać i nie wybuchnąć śmiechem =P Z wyglądu to ciacho 4laugh (No czegoś tu nie rozumiem... JA mam Twoje fotki, a Ty nie masz? =P)

Poza tym to straszny fartuch, a jego największym zyciowym sukcesem jest to, że ma kogoś takiego, jak ja =P

PostPosted: Thu Mar 15, 2007 12:25 pm

Wygląda na to, ze ten post odstraszył wszystkich/wszyscy uznali, ze go oleją i nie odpiszą. Co za swiat =P Powiedziec, że Jesteśmy razem i już nikt nie jest zainteresowany w poznawaniu kogoś. Czy to zawsze musi być tak, że celem poznania jest BLISKA znajomość?... 'nych.

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Ufoloodeck

PostPosted: Tue Jul 24, 2007 2:02 pm

Łojezu!

Po prostu nie ma o czym gadać. To tak jakbyś narzekała i nie mogła w to uwierzyć, że woda wyschła w strumyku z powodu wysokiej temperatury.

Sprawa oczywista i nie ma co jej rozstrząsać.
PostPosted: Thu Jul 26, 2007 4:22 am

Ufoloodeck
Z fantasy jestem zwolennikiem trochę "cięższej" literatury typu "Wiedźmin". Spiski, intrygi i liczne niewyjaśnione kwestie - codzienność w twórczości pana Sapkowskiego smile . Poza tym nie cierpię jak w fantasy wszystko jest podane jak "kawa na ławie", znaczy ci źli to ewidentnie ten pan w czarnej zbroi i zła czarownica, a ten dobry to mężny rycerz w srebrzystej zbroi, itp.

Zapomniałem dopisać... Uwielbiam grać w gry RPG (te na żywo! razz ). Mistrzuję w kilku systemach (przede wszystkim Zew Cthulhu, D&D i Starcraft) i muszę powiedzieć, że całkiem nieźle mi to idzie wink .

Zew Cthulhu?
No w koncu ktos kto jeszcze w to gra!

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Ufoloodeck

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 11:54 am

No i gra maniakalnie! razz
Ale narazie nie gra, bo wakacje są i ekipa powyjeżdżała gdzieśtam razz .
Planuję zrobić RPG'a na Gai w Zew Cthulhu. Jakby co, to dajcie wszyscy (chętni i obeznani razz ) znać, a mogę poprowadzić razz .
ROAR!
PostPosted: Wed Aug 01, 2007 3:15 am

No i nareszcie jakiś sensowny pomyślunek! Ja się zgłaszam, na samym poczatku, tylko mam prośbę taką, żeby wystąpił nasz kolega piromaniak psychopata ^^ Wrzuci się skany moich arcydzieł łolterowych X3

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games