|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 8:06 am
przecietny ezoichigo kamilka3d A co byś zrobiła gdyby nie było go na mapie??? Zresztą... Chamstwo się szerzy.... Heh mojej wiochy to często nawet na mapach nie zamieszczają.. chyba że powiatowych xd : Zresztą mi samej zajęło prawie tydzień żeby nauczyć się poprawnie pisać i wymawiać nazwę tego pokręconego miasteczka! A swoją drogą to moim zdaniem nawet na miano miasteczka nie zasługuje: bowiem moja metropolia składa się z 1 uliczki (za to z aż 2 cmentarzy wink ) i domków, nawet głupiej piekarni czy kiosku nie ma!zamiast docenic urok spokojnej malej zamknietej lokalnej spolecznosci tylko nazeka. razz stare I kto to mówi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 3:05 pm
kamilka3d przecietny ezoichigo kamilka3d A co byś zrobiła gdyby nie było go na mapie??? Zresztą... Chamstwo się szerzy.... Heh mojej wiochy to często nawet na mapach nie zamieszczają.. chyba że powiatowych xd : Zresztą mi samej zajęło prawie tydzień żeby nauczyć się poprawnie pisać i wymawiać nazwę tego pokręconego miasteczka! A swoją drogą to moim zdaniem nawet na miano miasteczka nie zasługuje: bowiem moja metropolia składa się z 1 uliczki (za to z aż 2 cmentarzy wink ) i domków, nawet głupiej piekarni czy kiosku nie ma!zamiast docenic urok spokojnej malej zamknietej lokalnej spolecznosci tylko nazeka. razz stare I kto to mówi... GD to zupelnie co innego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2007 12:19 pm
przecietny kamilka3d przecietny ezoichigo kamilka3d A co byś zrobiła gdyby nie było go na mapie??? Zresztą... Chamstwo się szerzy.... Heh mojej wiochy to często nawet na mapach nie zamieszczają.. chyba że powiatowych xd : Zresztą mi samej zajęło prawie tydzień żeby nauczyć się poprawnie pisać i wymawiać nazwę tego pokręconego miasteczka! A swoją drogą to moim zdaniem nawet na miano miasteczka nie zasługuje: bowiem moja metropolia składa się z 1 uliczki (za to z aż 2 cmentarzy wink ) i domków, nawet głupiej piekarni czy kiosku nie ma!zamiast docenic urok spokojnej malej zamknietej lokalnej spolecznosci tylko nazeka. razz stare I kto to mówi... GD to zupelnie co innego Taaa... Jedyna różnica jest taka, że nasze miasto ma więcej uliczek i kilka kiosków. I Biedronkę. I Polo. To wszystko. No i jeszcze Tesco.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2007 3:00 pm
kamilka3d Taaa... Jedyna różnica jest taka, że nasze miasto ma więcej uliczek i kilka kiosków. I Biedronkę. I Polo. To wszystko. No i jeszcze Tesco. Nie masz pojęcia o wyobrażeniu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 2:39 am
przecietny kamilka3d Taaa... Jedyna różnica jest taka, że nasze miasto ma więcej uliczek i kilka kiosków. I Biedronkę. I Polo. To wszystko. No i jeszcze Tesco. Nie masz pojęcia o wyobrażeniu... Nie wiem, co wyobrarzenie ma do wielkości miast.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 7:07 am
kamilka3d przecietny kamilka3d Taaa... Jedyna różnica jest taka, że nasze miasto ma więcej uliczek i kilka kiosków. I Biedronkę. I Polo. To wszystko. No i jeszcze Tesco. Nie masz pojęcia o wyobrażeniu... Nie wiem, co wyobrarzenie ma do wielkości miast. Bo nie masz pojecia o wyobrazeniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 4:24 am
przecietny kamilka3d przecietny kamilka3d Taaa... Jedyna różnica jest taka, że nasze miasto ma więcej uliczek i kilka kiosków. I Biedronkę. I Polo. To wszystko. No i jeszcze Tesco. Nie masz pojęcia o wyobrażeniu... Nie wiem, co wyobrarzenie ma do wielkości miast. Bo nie masz pojecia o wyobrazeniu. Mam propozycję. Zamiast się powtarzać, wytłumacz mi, co wyobrarzenie ma do wiuelkości tych *cenzura* miast.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 6:28 am
kamilka3d przecietny kamilka3d przecietny kamilka3d Taaa... Jedyna różnica jest taka, że nasze miasto ma więcej uliczek i kilka kiosków. I Biedronkę. I Polo. To wszystko. No i jeszcze Tesco. Nie masz pojęcia o wyobrażeniu... Nie wiem, co wyobrarzenie ma do wielkości miast. Bo nie masz pojecia o wyobrazeniu. Mam propozycję. Zamiast się powtarzać, wytłumacz mi, co wyobrarzenie ma do wiuelkości tych *cenzura* miast. Bo dla ciebie zadupie to zadupie, a przeciez zadupie zadupiu nie jest rowne, nie dostrzegasz ani klimatu ani uroku malych spolecznosci, itp, itd...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 4:33 am
przecietny kamilka3d przecietny kamilka3d przecietny kamilka3d Taaa... Jedyna różnica jest taka, że nasze miasto ma więcej uliczek i kilka kiosków. I Biedronkę. I Polo. To wszystko. No i jeszcze Tesco. Nie masz pojęcia o wyobrażeniu... Nie wiem, co wyobrarzenie ma do wielkości miast. Bo nie masz pojecia o wyobrazeniu. Mam propozycję. Zamiast się powtarzać, wytłumacz mi, co wyobrarzenie ma do wiuelkości tych *cenzura* miast. Bo dla ciebie zadupie to zadupie, a przeciez zadupie zadupiu nie jest rowne, nie dostrzegasz ani klimatu ani uroku malych spolecznosci, itp, itd... A ty masz??? Poza tym, mówiliśmy o wielkości, a nie o klimacie miast i wsi i innych "zadupi" jak ty to określiłeś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 1:41 pm