|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 11:46 am
Valter ostatnio mi pare osób powiedziało że wyglądam jak on mrgreen  i w sumie to mają racje .... chociaż włosy mam już odrobinę dłuższe .. no i jestem młodszy a okulary mam hmm ... bardziej nowoczesne rofl ktoś lubi Johna Lennona/mnie question chce zobaczyc ciebie. poka poka poka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 11:45 am
 on xp mam slabosc do facetow z takim podbródkiem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 4:08 am
Em... dlaczego ten pan wyżej wygląda jak pani? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 5:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 5:52 am
Boję się tej pani co pana przypomina crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 5:55 am
wicked que.en Boję się tej pani co pana przypomina crying niet. to jest pan co przypomina pania czyli cos co jest ok biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 3:13 am
Daedhel Daedhel ponieważ topic tak pięknie się rozwija, aż korci, by rzucić kontrowersyjnym tekścikiem. Oto i on: "IDEALNY FACET" = OKSYMORON. mrgreen Mroovecka yay, widze ze nie tylko ja tak uwazam... xp Yumea Hahaha smile Tego mi brakowało w tym temacie, realistycznego spojrzenia na sprawę...No i chyba masz rację O, i mam nawet społeczne poparcie! mrgreen xp jaaasne Babciu...od razu wiadomo kogo ciasteczkami przekupujesz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 3:20 am
Kasmizar ZebraDeath ja nie mialam tego problemu... moja młodsza siora była pod wpływem mnie i jeszcze dodatkowo dwóch starszych braci. nie ma mowy, żeby wyrosła na "Barbie" blaugh biedna... spróbowała założyć szpilki albo coś w odcieniu różowego to już miała glany na nogach, a marlin Manson leciał z głośników. zmarnowaliście jej dzieciństwo gonk wcale tak przesranie młoda nie miała mrgreen ....zreszta z tego co pamietam to tylko TY Zeberko miałas w swoim zyciu okres słuchania eminema stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 3:22 am
Gem_ma Kasmizar ZebraDeath ja nie mialam tego problemu... moja młodsza siora była pod wpływem mnie i jeszcze dodatkowo dwóch starszych braci. nie ma mowy, żeby wyrosła na "Barbie" blaugh biedna... spróbowała założyć szpilki albo coś w odcieniu różowego to już miała glany na nogach, a marlin Manson leciał z głośników. zmarnowaliście jej dzieciństwo gonk wcale tak przesranie młoda nie miała mrgreen ....zreszta z tego co pamietam to tylko TY Zeberko miałas w swoim zyciu okres słuchania eminema stare to trwało tylko miesiąc i sama się nawróciłam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 3:26 am
ZebraDeath Gem_ma Kasmizar ZebraDeath ja nie mialam tego problemu... moja młodsza siora była pod wpływem mnie i jeszcze dodatkowo dwóch starszych braci. nie ma mowy, żeby wyrosła na "Barbie" blaugh biedna... spróbowała założyć szpilki albo coś w odcieniu różowego to już miała glany na nogach, a marlin Manson leciał z głośników. zmarnowaliście jej dzieciństwo gonk wcale tak przesranie młoda nie miała mrgreen ....zreszta z tego co pamietam to tylko TY Zeberko miałas w swoim zyciu okres słuchania eminema stare to trwało tylko miesiąc i sama się nawróciłam! wiec mi tu młodej nie oczerniaj , nie pozwole jakiem jej starszy brat! *idzie poszukac jaj pamiętników* rofl dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 5:12 am
Gem_ma ZebraDeath Gem_ma Kasmizar ZebraDeath ja nie mialam tego problemu... moja młodsza siora była pod wpływem mnie i jeszcze dodatkowo dwóch starszych braci. nie ma mowy, żeby wyrosła na "Barbie" blaugh biedna... spróbowała założyć szpilki albo coś w odcieniu różowego to już miała glany na nogach, a marlin Manson leciał z głośników. zmarnowaliście jej dzieciństwo gonk wcale tak przesranie młoda nie miała mrgreen ....zreszta z tego co pamietam to tylko TY Zeberko miałas w swoim zyciu okres słuchania eminema stare to trwało tylko miesiąc i sama się nawróciłam! wiec mi tu młodej nie oczerniaj , nie pozwole jakiem jej starszy brat! *idzie poszukac jaj pamiętników* rofl dramallama poczekaj z tym na mnie! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|