|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 2:43 pm
ta pierwsza fota to hyba z dedykacja dla rev mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 2:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 3:52 pm
zorka ta pierwsza fota to hyba z dedykacja dla rev mrgreen Kotek wie co czyni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 3:05 am
Najdurniejszy tekst jaki słyszałem, Koleś do dziewczyny nawalony w 3 dupy "Ty głupia cipo" ... dla żartów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 31, 2007 4:26 am
BeeWolf Najdurniejszy tekst jaki słyszałem, Koleś do dziewczyny nawalony w 3 dupy "Ty głupia cipo" ... dla żartów. a "idziemy juz sie bzykac, czy trzeba sie z toba umowic na randke"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 9:38 am
Delein the Wildest BeeWolf Najdurniejszy tekst jaki słyszałem, Koleś do dziewczyny nawalony w 3 dupy "Ty głupia cipo" ... dla żartów. a "idziemy juz sie bzykac, czy trzeba sie z toba umowic na randke"? Czy aby na pewno jestes pewna dokonanego wyboru czy masz jakies wattpliwosci ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 13, 2007 3:54 pm
Ayah_TheMetalMania Delein the Wildest BeeWolf Najdurniejszy tekst jaki słyszałem, Koleś do dziewczyny nawalony w 3 dupy "Ty głupia cipo" ... dla żartów. a "idziemy juz sie bzykac, czy trzeba sie z toba umowic na randke"? Czy aby na pewno jestes pewna dokonanego wyboru czy masz jakies wattpliwosci ?! ke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 11:05 pm
Delein the Wildest Ayah_TheMetalMania Delein the Wildest BeeWolf Najdurniejszy tekst jaki słyszałem, Koleś do dziewczyny nawalony w 3 dupy "Ty głupia cipo" ... dla żartów. a "idziemy juz sie bzykac, czy trzeba sie z toba umowic na randke"? Czy aby na pewno jestes pewna dokonanego wyboru czy masz jakies wattpliwosci ?! ke? Kiełbasa? Koles po imprezie, ...no po chory jak cholera. "Ja myślałem, że ta Voodka jest dobra i spadłą z ciężarówki< Chłopak kupił flaszkę na stadionie, czy gdzieś tam. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 3:14 am
BeeWolf Kiełbasa? Koles po imprezie, ...no po chory jak cholera. "Ja myślałem, że ta Voodka jest dobra i spadłą z ciężarówki< Chłopak kupił flaszkę na stadionie, czy gdzieś tam. rofl to sie nazywa zachlannosc :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 8:28 am
Delein the Wildest BeeWolf Kiełbasa? Koles po imprezie, ...no po chory jak cholera. "Ja myślałem, że ta Voodka jest dobra i spadłą z ciężarówki< Chłopak kupił flaszkę na stadionie, czy gdzieś tam. rofl to sie nazywa zachlannosc :3 nawet ja nie jestem tak zachłanny, a jestem bardzo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 1:38 am
BeeWolf Najdurniejszy tekst jaki słyszałem, Koleś do dziewczyny nawalony w 3 dupy "Ty głupia cipo" ... dla żartów. głupszy tekst pewnego znanego mi gościa: 'no nie wiedziałem, że przez sen też masz odruch ssący' do dziewczyny, której urwał się film gdy poszli do łóżka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 12:51 pm
Kukus BeeWolf Najdurniejszy tekst jaki słyszałem, Koleś do dziewczyny nawalony w 3 dupy "Ty głupia cipo" ... dla żartów. głupszy tekst pewnego znanego mi gościa: 'no nie wiedziałem, że przez sen też masz odruch ssący' do dziewczyny, której urwał się film gdy poszli do łóżka. geeez. impreza. słyszę -aleszszszsz ty jessszzteszszsz urossszza (*urocza, ale głowy nie dam) odpowiadam -spierdalaj. słyszę -to nie do szszsziebie, szuko. przypatruję się, a facet powtarza kwestię "jesteś urocza" do totalnie zajebanego kolegi, głaszcząc go policzku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|