|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 15, 2016 1:32 pm
Sziasztok! Nemrég csatlakoztam. Nem tudom, itt szokás-e kicsit bemutatkozni, és hasonlók, de én szeretek. sweatdrop Úgyhogy ha nem bánjátok, meg is tenném. ^^
Régi gaias vagyok, nemrég jöttem vissza egy új karakterrel. Épp egy kihívást csinálok. ^-^ Írok és rajzolok, a jövőben szeretnék majd nyitni talán egy art shopot, jelenleg egy mangát próbálok rajzolni, és arra gyakorlok. Még nem nagyon ismerek senkit Gaia-n, szóval remélem, hogy a guilden keresztül megismerhetek pár embert, akik még játszanak, és esetleg barátokra tehetek szert.
Köszönöm, hogy időt szántatok az elolvasásra, és további szép estét! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 18, 2016 7:51 am
Üdv nálunk! Van egy bemutatkozó topik: [uré=http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=10647257&_gaia_t_=1272&page=last]itt! (De nem gond, hogy topikot nyitottál szerintem. Bár ha majd art shopot nyitnál, akkor ne itt a "főfórumban", hanem az Eladnál? Vennél? alfórumba. Sok sikert a mangarajzoláshoz smile Jelenleg már kevésbé vagyunk aktívak itt, de bízom az ellenkezőjében - akár átmenetileg, akár nem! Időnként fel szoktam/unk(?) nézni. Nyugodtan nézz szét a guildben, ha van kedved valamelyik témában posztolni, nyugodtan, ne riasszon el a sok régi dátum a posztjaiknál sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 19, 2016 3:31 am
Ó, elnézést, nem láttam azt a topicot. Mindenfele kerestem, de valahogy nem találtam. Azt hiszem, figyelmetlen voltam sweatdrop Legközelebb alaposabb leszek a keresést illetően. Igen, azt az alfórumot már megtaláltam, és meg is néztem jó pár másik shopot. Nagyon jó rajzosok vannak itt, csak néztem, hogy hűha. ^^ Hát, ha a guilden keresztül csak egy új embert ismerek meg, akkor már bőven megérte csatlakoznom. ^^ Azért remélem lesz lehetőségem több játékost is megismerni. És köszönöm! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 19, 2016 3:36 am
Forever Smile x3 Ó, elnézést, nem láttam azt a topicot. Mindenfele kerestem, de valahogy nem találtam. Azt hiszem, figyelmetlen voltam sweatdrop Legközelebb alaposabb leszek a keresést illetően. Igen, azt az alfórumot már megtaláltam, és meg is néztem jó pár másik shopot. Nagyon jó rajzosok vannak itt, csak néztem, hogy hűha. ^^ Hát, ha a guilden keresztül csak egy új embert ismerek meg, akkor már bőven megérte csatlakoznom. ^^ Azért remélem lesz lehetőségem több játékost is megismerni. És köszönöm! whee Semmi gond smile Köszönöm a rajz dicséretet az ő nevükben is! Legtöbb rajzom, fotóm Deviantarton van, ha akarod, majd linkelem (a legtöbb régebbi). Bízzunk ez utóbbiban... smile Nekem mostanában még az a hobbim itt, hogy bizonyos típusú item listákat hoztam létre (sok más van másoktól is) és azokat néha bővitgetem ,ha van időm. Nálam pl. van hangszeres, könyves, teás, járműves stb. Egyet linkelek, a többi benne van az első posztban. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 19, 2016 3:37 am
Lemaradt. Itt van pl. a hangszeres. Ajánlom a régi topikokat is nézelődésre, főleg a Tere-ferében lévőket smile Ha van kedved, írhatsz akármelyikbe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 19, 2016 4:58 am
Azta, ezek nagyon hasznosak, teljesen biztos vagyok benne, hogy én is használni fogom. Köszönöm a linket! Hát, én nem nagyon töltögetek fel deviantartra, van, de majd csak később fogok feltölteni. Egyelőre még rengeteget kell gyakorolnom whee Én jelenleg azzal "szórakoztatom" magam, hogy megpróbálok egy olyan jó karaktert létrehozni, amilyet csak lehet, mindenféle pénzbefektetés, vagy offerek nélkül. whee Egy kicsit azért nehezebb, mint aminek hangzik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2016 5:11 am
Üdv. és kellemes szórakozást. smile Bár kicsit "kihalt" minden.  Azt írtad újra visszatértél a gaiara. Mennyi ideig voltál távol? Persze ha megkérdezhetem. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2016 2:23 pm
Köszönöm szépen! Hát, igen, elég kevés már a magyar a játékon, vagy ha vannak is, nem csatlakoznak. Bár már így sincs okom panaszra biggrin Húha, hát nem tudom meddig, de amikor itt voltam, az Astra: Frosty Air (Any)még olyan olcsó volt, hogy a kis, kevés pénzes ember is megengedhette magának. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|