Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
Malreni Kin gyűjteménye (Állandó ajándékokkal!) Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

renahk

46,600 Points
  • SpoOOokie Cookie Camp Treat Hunter 50
  • Vocalizing Hisser 25
  • Waffles! 25
PostPosted: Thu Sep 01, 2016 12:08 pm

Malreni

Köszönöm szépen! cat_biggrin A listám már bővült jó pár új példánnyal, de az event végéig nem fogom frissíteni a listát.
Hát, az igazat megvallva, nem szívesen adnám oda Kokeshiket és Lanterneket azért, hogy semmivé legyenek. cat_sweatdrop
Ha tényleg örömmel ajánlod a Kinjeidet, szívesen kiteszem őket a posztba. Köszönöm a többiek nevében is.
A Sakura Pegacorn Fluff azért nem szerepel a listán, mert a recolor változatokat nem gyűjtöm, csak az eredetieket. Annyi aranya világon nincs, hogy ténylegesen mindet megszerezzem, főleg, hogy van olyan, amit 10 TRILLIÁRD aranyért árulnak jelenleg. cat_lol

Na kezdtem egy tradet, mert most nyitottam ki 355 sycamorte seedet (persze semmi értelmes nem volt benne), amit nem láttam listázva küldtem...tudom, recolorok, de hátha vkinek kellenek. Vagy esetleg ha neked mégis, nyugodtan tarts meg egyet-egyet. Amúgy logikus, h legalább te korlátot szabsz a gyűjtögetésnek..nekem azért van, amiből az összes kellene, de igazából értelmetlen, mert még mindig lvl1-en van rengeteg kinem, és nem csak a 'vackok', hanem pl sandman rose meg pumpae is emotion_facepalm (mivel én nem szeretem potikkal rögtön lvl50re húzni, sőt, amelyik kint szeretem, azzal inkább szépen lassan haladok poti nélkül)
Jaja, annyi aranya csak annak a csalónak volt, aki miatt pár hete egy csomó embernek odalett a trading pass-a lol de a kis görény még megsemmisitett előtte pár kint (pl egy recolor nagyon limited crimson embert), jó lenne tudni, h azok véglek odalettek-e, na mind1.
Bocsi amúgy, most a környéken leszek úgymond sweatdrop
PostPosted: Fri Sep 02, 2016 2:42 pm

renahk
Malreni

Köszönöm szépen! cat_biggrin A listám már bővült jó pár új példánnyal, de az event végéig nem fogom frissíteni a listát.
Hát, az igazat megvallva, nem szívesen adnám oda Kokeshiket és Lanterneket azért, hogy semmivé legyenek. cat_sweatdrop
Ha tényleg örömmel ajánlod a Kinjeidet, szívesen kiteszem őket a posztba. Köszönöm a többiek nevében is.
A Sakura Pegacorn Fluff azért nem szerepel a listán, mert a recolor változatokat nem gyűjtöm, csak az eredetieket. Annyi aranya világon nincs, hogy ténylegesen mindet megszerezzem, főleg, hogy van olyan, amit 10 TRILLIÁRD aranyért árulnak jelenleg. cat_lol

Na kezdtem egy tradet, mert most nyitottam ki 355 sycamorte seedet (persze semmi értelmes nem volt benne), amit nem láttam listázva küldtem...tudom, recolorok, de hátha vkinek kellenek. Vagy esetleg ha neked mégis, nyugodtan tarts meg egyet-egyet. Amúgy logikus, h legalább te korlátot szabsz a gyűjtögetésnek..nekem azért van, amiből az összes kellene, de igazából értelmetlen, mert még mindig lvl1-en van rengeteg kinem, és nem csak a 'vackok', hanem pl sandman rose meg pumpae is emotion_facepalm (mivel én nem szeretem potikkal rögtön lvl50re húzni, sőt, amelyik kint szeretem, azzal inkább szépen lassan haladok poti nélkül)
Jaja, annyi aranya csak annak a csalónak volt, aki miatt pár hete egy csomó embernek odalett a trading pass-a lol de a kis görény még megsemmisitett előtte pár kint (pl egy recolor nagyon limited crimson embert), jó lenne tudni, h azok véglek odalettek-e, na mind1.
Bocsi amúgy, most a környéken leszek úgymond sweatdrop

Nagyon szépen köszönöm a többiek nevében is! cat_biggrin Még a hétvégén megpróbálom frissíteni a listát. A HTML buzerálás miatt sok idő, még ha csak copy/paste az egész is. cat_sweatdrop
Az kemény! A Crimson Emberből összesen 15 darab létezett csak, most már csak 14. Attól félek, hogy a sok zsugori pöcs még örül is neki, mert így még több gold generátort tudnak majd eladni. Azt hiszem, nem fogják sehogy újra életre hívni az elveszett jószágot. Igazán kár érte.
Én most az utolsó event alatt kimaxoltam Stagony-t, a többi Kin, amit használok 20-30 között van. A gyűjtemény többi darabját nem is fejlesztem, mert annyi idő nincs a világon, meg amúgy sem érek rá mostanában ilyenekre. cat_sad
Még egyszer köszönöm a Kineket! Kiteszem őket, amint tudom. cat_smile

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

renahk

46,600 Points
  • SpoOOokie Cookie Camp Treat Hunter 50
  • Vocalizing Hisser 25
  • Waffles! 25
PostPosted: Sat Sep 03, 2016 6:23 am

Malreni

Nagyon szépen köszönöm a többiek nevében is! cat_biggrin Még a hétvégén megpróbálom frissíteni a listát. A HTML buzerálás miatt sok idő, még ha csak copy/paste az egész is. cat_sweatdrop
Az kemény! A Crimson Emberből összesen 15 darab létezett csak, most már csak 14. Attól félek, hogy a sok zsugori pöcs még örül is neki, mert így még több gold generátort tudnak majd eladni. Azt hiszem, nem fogják sehogy újra életre hívni az elveszett jószágot. Igazán kár érte.
Én most az utolsó event alatt kimaxoltam Stagony-t, a többi Kin, amit használok 20-30 között van. A gyűjtemény többi darabját nem is fejlesztem, mert annyi idő nincs a világon, meg amúgy sem érek rá mostanában ilyenekre. cat_sad
Még egyszer köszönöm a Kineket! Kiteszem őket, amint tudom. cat_smile

Nagyon szívesen, remélem jó otthonra lelnek majd, én úgysem tudtam volna velük játszani..a közeljövőben vmikor kinyitogatom a phantom sycamorte seed-jeimet is, meglátjuk abban mi lesz, ha olyan majd küldök megint. az új event nyuszikból(?) is akad bőven, azt azért nem küldtem most, mert úgy gondoltam abból nálad is akadhat bőven.
azt gondolná az ember, h 355 seedből már csak kiesik vmi értelmes amúgy, nem? erre a chabochompok, amik eladhatóak és ennyi...sehol egy spirited ember legalább..vagy chime, az nem is olyan ritka o.O ...ja, én szívfájdalom nélkül sellback-elem a fél b értékű állatkákat sweatdrop főleg, h el se tudnám indítani a játékot seed nyitogatás után, mert túl sok kinnel nem indul lol
nagyon nagy balhé volt amúgy, amiről írtam, az emberke felvásárolta az összes sakura fluffot a marketről, meg 1t-t ajánlott mindenkinek,aki eladja neki a sajátját és voltak sokan, akik eladták - és állítólag azokból is törölt ki, de azt nem láttam, viszont azt a topkját igen, amiben képekkel rögzíti a crimson ember trah-olását...csinált egy giveaway-t, de az mindennek tűnt, csak annak nem amilyen stílusban beszélt az emberekkel, aztán ugye jelentették, kitörölték a topic-ját a modok, de csinált egy másikat, ahol már mondta, h nem ad akkor senkinek semmit...aztán hamarosan kiderült, h hacker és azt goldot csak úgy kihackelte magának vagy hogy mondjam, és emiatt mindenki, aki üzletelt vele, v rosszkor árult vmit a marketen és vett tőle bármit be lett fagyasztaa trading meg tán a vending pass-uk is (az nem tudom mire jó de mind1, csak olvastam, h vki írta) innentől az összes topic törölve lett, amit ez a személy csinált(meg valszeg bannolták is, pucéran áll az az avatár a mai napig megnéztem) de a modok még azokat is törölték, ahol erről egyáltalán szó esett, még ha nem is arról indult a topic, csak beszélgettünk róla BÁRMIT, úgyhogy ez vmi komolyabb dolog, és szerintem lehetséges, h visszaállítják a trasholt állatká/kat...na nem mintha lenne esélyem ettől egy crimson emberre rofl
óóóóó, akkor egy igazi 'retro harcos' vagy, és stagonyval ölöd a fákat, mint anno a kezdetekkor? emotion_kirakira
én ennél lustább vagyok, bár elég sokat megöltem anno a most lvl29 stagonymmal, sőt még Machiával is (Hembria korától, de akkor még tele volt glitch-el a játék, főleg machiával kapcsolatban). utána cereus lett a kedvenc faölőm, de akkor már éreztem, h kell az a rózsaszín puffancs, mert őt képtelenség 1hitKO-zni, szegény cereust még nyakon tudja vágni annyira egy 30+os sycamorte.
nekem se sokkal több 50es állatkám van, Machia volt az első(h minek azt ne kérdezzétek, szegénykém annyira gyenge), aztán Cereus és végül Sakura. Akadnak még 45körül páran, 30valahányason mások meg össze-vissza, de nagyon sok még csak a team-ben sem volt emotion_facepalm
Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces