|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 03, 2014 12:35 pm
Kochane ludki, najdroższe Polaczki. Jeżeli ktoś potrzebowałby usług alchemicznych, to piszcie do mnie śmiało. Koszt usługi jest uzależniony od wybranej przez was formuły oraz jej stopnia trudności.
Ponadto... Inflacja na Gai jest obecnie straszna, więc pozyskiwanie złota dla młodych użytkowników bywa trudne. Takoż chętnie otworzę swą kiesę dla was, drogie cebulaczki, dla tych co jeszcze się nie dorobili. Jeżeli więc koszt danego przedmiotu nie przekracza... Powiedzmy 250,000 golda - możecie o niego poprosić pisząc do mnie wiadomość.
Chciwość będzie karana...
Wasz - Ysil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 29, 2014 2:11 pm
Nie mam pojęcia o co chodzi w alchemii tutaj, ale piszę żebyś wiedział, że ktoś przeczytał twoją ofertę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 31, 2014 3:24 am
Dziękuję! Fajnie, że ktoś przeczytał i miło widzieć tutaj odpowiedź. Jak by co - temat nadal aktualny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2015 12:42 pm
Tez odpisuje ze to bardzo mile z twojej strony a sama juz sie nie lapie na gaii za dlugo mnei tu nie bylo i przezylam zawal jak tu znowu wszedlam eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2015 2:57 pm
250k to teraz tyle co nic, tak wszystko podskoczylo xd Ale sam pomysł z wspomaganiem innych bardzo fajny. I tak, wiem, ze odpisuje na temat sprzed roku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2015 7:14 pm