|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 01, 2014 4:03 pm
Hime_Yura A festett tojásos játéknak lettek nyertesei? surprised Felkerültek a képek a Döglött Macskába a szavazással együtt, csak el kellett mennem itthonról és nem maradt időm kiküldeni az announcement-et. Még ma este pótolom! cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
DemiMurgos rolled 10 12-sided dice:
8, 7, 2, 11, 1, 1, 10, 5, 6, 12
Total: 63 (10-120)
|
Posted: Fri May 02, 2014 4:37 am
Na, ha még senki nem vitte el a főnyereményt, pörgetek még egyet... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 02, 2014 11:31 am
Mert persze nem vettem észre, hogy visszaforgatásra került. Oh well. Mikor jő a következő event? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2014 10:49 am
DemiMurgos Mert persze nem vettem észre, hogy visszaforgatásra került. Oh well. Mikor jő a következő event? :3 Amikor túlteszem magam a csalódásomon, amit a húsvéti event érdektelenségbefulladása okozott.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2014 10:57 am
Malreni DemiMurgos Mert persze nem vettem észre, hogy visszaforgatásra került. Oh well. Mikor jő a következő event? :3 Amikor túlteszem magam a csalódásomon, amit a húsvéti event érdektelenségbefulladása okozott. So "never"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2014 11:35 am
DemiMurgos Malreni DemiMurgos Mert persze nem vettem észre, hogy visszaforgatásra került. Oh well. Mikor jő a következő event? :3 Amikor túlteszem magam a csalódásomon, amit a húsvéti event érdektelenségbefulladása okozott. So "never"? Lehet, hogy az oldal ki sem tart nyárig. Vagy én nem tartok ki nyárig. Bármi lehetséges.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2014 12:26 pm
Malreni DemiMurgos Malreni DemiMurgos Mert persze nem vettem észre, hogy visszaforgatásra került. Oh well. Mikor jő a következő event? :3 Amikor túlteszem magam a csalódásomon, amit a húsvéti event érdektelenségbefulladása okozott. So "never"? Lehet, hogy az oldal ki sem tart nyárig. Vagy én nem tartok ki nyárig. Bármi lehetséges. Csak nehogy túláradjon belőled ez a fenenagy optimizmus..... cat_stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2014 12:52 pm
Malreni DemiMurgos Malreni DemiMurgos Mert persze nem vettem észre, hogy visszaforgatásra került. Oh well. Mikor jő a következő event? :3 Amikor túlteszem magam a csalódásomon, amit a húsvéti event érdektelenségbefulladása okozott. So "never"? Lehet, hogy az oldal ki sem tart nyárig. Vagy én nem tartok ki nyárig. Bármi lehetséges. Legyen Ön is nihilista! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2014 3:31 pm
Ha rossz a kedved tapsolj nagyokat! Ha rossz a kedved tapsolj nagyokat! Ha depis vagy és rossz a kedved, Kapd be hát a pisztoly csövet! Ha rossz a kedvet tapsolj nagyokat!
Bimm-bumm! Liccs-loccs.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|