|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 19, 2014 12:59 pm
Hejka! Cry wkońcu zdecydował się otworzyć dla was swoją szufladę z pomysłami i resztką wolnego czasu! Mam do zaoferowania moje mierne umiejętności we władaniu osmoloną dzidą po papierze dramallama . Postanowiłem, że warto poćwiczyć (może zarobić) na czymś co sprawia mi radochę sweatdrop Dlatego jestem otwarty na wasze zlecenia! Cena dla was to co laska, ale możecie brać u mnie arty za FREE Jak narazie zwlekam z artem dla NemusaPL
Oto kilka przykładowych cr4pów 4laugh 

Mam nadzieję, że nikt się nie zawiedzie emotion_sweatdrop gaia_nitemareleft Do zobaczyska! gaia_nitemareright
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 19, 2014 7:55 pm
A można później zjeść samemu? gonk
Ja chcę arta. Z aktualnym avkiem~ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 20, 2014 3:04 am
iHermes A można później zjeść samemu? gonk Ja chcę arta. Z aktualnym avkiem~ whee Przyjąłem x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 20, 2014 3:32 am
Ooo, ja poproszę *.* mój aktualny avek Dziękuję z góry whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 20, 2014 7:58 am
przyznam,że są całkiem fajowskie whee *ZAPISUJE SIE biggrin z aktualnym avkiem *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 20, 2014 9:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 20, 2014 9:38 am
iHermes A można później zjeść samemu? gonk Ja chcę arta. Z aktualnym avkiem~ whee Wpadłam sprawdzić ile luda się zleci zwabionych obietnicą darmych artów, i kogo pierwszego widzę? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 20, 2014 9:45 am
Mechanical Tea iHermes A można później zjeść samemu? gonk Ja chcę arta. Z aktualnym avkiem~ whee Wpadłam sprawdzić ile luda się zleci zwabionych obietnicą darmych artów, i kogo pierwszego widzę? xd YOHOHOHOHOHO emotion_awesome
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 20, 2014 1:48 pm
Do jutra jeszcze będę zbierał ludu, więc zapisujcie się whee Jutro o godzinie 12 południa zamykam zapisy, żebym mógł ogarnąć i po niedzieli nowe odpalam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 21, 2014 9:43 am
Oh, ja też poproszę heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 22, 2014 6:27 am
Spóźniłem się czy jeszcze uda mi się podczepić? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 24, 2014 8:34 am
Oczywiście smile Z racji tego, ze w kolejnych dniach mam multum osiemnastek i będę się leczył wahmbulance Arty pojawią się w nast. tygodniu. Kolejka wygląda następująco:
-Shai Keiko,
-Tesko xD
-- KANASHIMI GARDEN -
-RapedFish
-SlowDeath17
FULL
|
 |
 |
|
|
|