|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 18, 2013 12:57 pm
Eljött hát a karácsonyi event. Mindenkinek jó szórakozást kívánok hozzá és ezúton is Kellemes Ünnepeket! 3nodding Lejjebb találhatjátok az event kronológiáját, valamint az általános infókat, a benne kapható cuccokat és achievementeket! Kronológia:- december eleje: felkerültek a négy gaiai város téli, havas fejlécei a hétköznapiakat leváltva - dec. 14. - megkezdődött a napi 1 itemet adó advent - dec. 18 - elkezdődött az event és a Caroling, valamint felkerült az első manga - dec. 25 - felkerült a karácsonyi manga 2. és 3. oldala; vége a 12 napos item ajándék sorozatnak - jan. 6 - vége a karácsonyi eventnek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 18, 2013 12:58 pm
Az event menete
A fórumon hógolyót lehet dobálni másokra. A hógolyókat az event oldalon lehet megvenni, darabja 50 gold. Az event fórumon az avik alatt az általad dobott, a rád dobott hógolyók száma és hogy hányszor lettél eltalálva.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 18, 2013 1:09 pm
ItemekAdvent itemekDay 1 - Dec. 14 Xmas 2k13 Gingerbread TieDay 2 - Dec. 15 Xmas 2k13 Virtuous TasselsDay 3 - Dec. 16 Astra-114: Xmas 2k13 Shiny NoseDay 4 - Dec. 17 Xmas 2k13 MistleTOESDay 5 - Dec. 18 Xmas 2k13 Greatest Gift of AllDay 6 - Dec. 19 Xmas 2k13 Cookie BeatsDay 7 - Dec. 20 Xmas 2k13 Antique SnowsledDay 8 - Dec 21. Xmas 2k13 Moe Spirit SweaterDay 9 - Dec 22. Xmas 2k13 Penguin PlushieDay 10 - Dec 23. Xmas 2k13 Shimmering LaurelsDay 11 - Dec 24. Astra-115: Xmas 2k13 Filigree FlurryCaroling itemek Spirited 2k13 Gown Spirited 2k13 North Star Staff Spirited 2k13 Fur Hat Spirited 2k13 Long Coat Spirited 2k13 Boots Spirited 2k13 Pants Spirited 2k13 Gloves Spirited 2k13 Adornment Xmas 2k13 Wreath HaloEvent itemek Holiday 2k13 Snowjack50 Target Hitért jár Holiday 2k13 Snowbunny50 téged ért hitért járSwitchem itemek Frosted 2k13 Gloves3. pálya után Frosted 2k13 Pants5. pálya után Frosted 2k13 Boots7. pálya után Frosted 2k13 Adornment9. pálya után Frosted 2k13 Gown11. pálya után Frosted 2k13 Long Coat13. pálya után Frosted 2k13 Fur Hat15. pálya után Frosted 2k13 North Star Staff16. pályaVirtual Piggy itemek Formula 1: Oink Beanie Hat Oink Beanie Hat Oink Hot Chocolate Oink CookieAchievementek Caroling Champ - Gyűjtsd össze mind a nyolc carolingért járó itemet Címek: Melodious, Singing Snowball Hero - Azok kapják, akik 500x dobnak meg másokat hógolyóval. Címek: Icy, Stone-cold, Hurler, Pitcher Frozen Solid - Azok kapják, akiket 500x dobálnak meg hógolyóval. Címek: Cold, Frozen, Target Happy Holidays 2k13 - Azok kapják, akik mind a 12 itemet begyűjtötték a 12 Days of Xmas-ből. Címek: Festive, Jolly, Hoarder
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 19, 2013 10:30 pm
Nekem nem igazán tetszik ez az event. A hógolyódobálásoknak jó, ha a fele talál, azaz, ha szeretnék achit, akkor kb 1000 hógolyót kell vennem, ami 50000 goldba kerül...nekem nem éri meg + rengeteg az az idő, amit dobálgatással kell tölteni emotion_8c
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 19, 2013 10:56 pm
Yuki Naoto Nekem nem igazán tetszik ez az event. A hógolyódobálásoknak jó, ha a fele talál, azaz, ha szeretnék achit, akkor kb 1000 hógolyót kell vennem, ami 50000 goldba kerül...nekem nem éri meg + rengeteg az az idő, amit dobálgatással kell tölteni emotion_8c Lehet, hogy glitch, de nekem nem kellett várni egy percet, azonnal dobhattam újra, így meglett az első két tárgy és a két achievement pár óra alatt. Szerintem, ez csak az event első fele. Erre utal az announcement, ami kijött, mikor az event elkezdődött. Szerintem vissza fogják hozni a Battle System-et.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 20, 2013 12:20 am
Malreni Yuki Naoto Nekem nem igazán tetszik ez az event. A hógolyódobálásoknak jó, ha a fele talál, azaz, ha szeretnék achit, akkor kb 1000 hógolyót kell vennem, ami 50000 goldba kerül...nekem nem éri meg + rengeteg az az idő, amit dobálgatással kell tölteni emotion_8c Lehet, hogy glitch, de nekem nem kellett várni egy percet, azonnal dobhattam újra, így meglett az első két tárgy és a két achievement pár óra alatt. Szerintem, ez csak az event első fele. Erre utal az announcement, ami kijött, mikor az event elkezdődött. Szerintem vissza fogják hozni a Battle System-et. akkor úgy néz ki, hogy az én gépemmel van gond confused vagy a gép, vagy a net a lassú rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 24, 2013 1:36 pm
Nekem nincs igazán gondom az event-el, nagyrészt tetszik. Bár mondjuk az igaz, hogy valamennyire szigorított a hógolyó dobálási rendszer, hogy több kell ehhez, meg ahhoz, főleg az achivement-ek megszerzéséhez, ami végül vagy így fog maradni, vagy nem. Nálam is rendesen rögtön hagy dobni a következő dobás után és így tovább. Akinél 1 perc múlva, vagy később hagyja dobni, ott valóban inkább a gép, vagy a net lassabb sebessége, vagy akár mindkettő lehet az oka. A glitch sincs kizárva, de nem hinném, hogy globális mindenkit érintő glitch, hisz akkor nálam is úgy lett volna, mert nem csak mostanában kezdtem hógolyókat dobálni, hanem már korábban is. Az meg majd kiderül, hogy lesz-e Easter Bunny és Mikulás közti csata. Ha lesz is, akkor valószínűleg a 12. napi cucc után valamikor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 25, 2013 5:36 am
Én teljes mértékben biztos voltam abban, hogy nem lesz semmilyen csata, hanem nagy összeborulás lesz és kvázni Santa megbocsát Easter Bunny-nak. Bárcsak a lottó ötös is ilyen könnyen bejönne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|