Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
2k13 Halloween Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Nov 02, 2013 4:09 am

Mai staff alert lényege:

- mától az event végéig, ami nálunk kb. november 5 kedd reggel 9, tripla XP van
- az event vége után csak a Virtual Piggy Luck Charmokat és a Virtual Piggy Health Potion-öket lehet majd használni, a többit nem
- goldért el lehet majd adni a többi potion-t az inventoryból
PostPosted: Sat Nov 02, 2013 8:43 am

Akkor én kissé félreértettem ezt az utóbbi Staff Alert-et még angolul. Én ugyanis azt értettem, hogy a piggy potion-öket sem lehet majd többé az event után felhasználni. De most már akkor félreértés nélkül jól értem.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Sat Nov 02, 2013 10:50 am

Imádom amikor egy low attack only topicba sebzek egyet aztán mindenki rám támad és meghalok...
PostPosted: Sun Nov 03, 2013 7:08 am

Velem is történt már ilyen, hogy olykor többen támadtak rám. Ez van, nem akkora baj.

Ahogy látom és ahogy egyre inkább sejtem, lehet hogy így mióta a 3-szor annyi XP növekedés van, még így se biztos, hogy el fogom érni a 10-es szintet még az event vége előtt. Ez van, ha így alakul, akkor is elfogadom. Nem leszek se szomorú, se dühös (nem is éri meg annyira).

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Nov 05, 2013 12:25 am

Két frissülés:

1. A bomba becsapódott Halloweentownba, és egy kráter maradt a helyén. (Kíváncsi vagyok, mi lesz ezzel a hellyel később...)
Előtte:
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Utána:
User Image

2. Felkerült az utolsó mangaoldal, ahol néhány nyertes gaiai is feltűnik vendgészereplőként az utolsó képkockában. Láthatóan Easter Bunny maszkja és Jack egy darabja(?) is lerepült a robbanásban.

3. Vége az eventnek.

+1: Uncle Kenny ezt írta:
Where Halloween will bring EB's story to a climax, Xmas will conclude it.

A Halloween idején EB története a klimaxot éri el, karácsonykor pedig folytatódik.

Tehát lehetséges, hogy karácsonykor is számíthatunk rá (meg talán Jackre és biztos vagyok benne, hogy Santára is...).
PostPosted: Tue Nov 05, 2013 2:28 am

Ahh... Ez a fos fröcskölés hozza a régen megszokott, de már már eltűnt megrázó event befejezések hangulatát.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Nov 05, 2013 10:12 am

Egyébként, nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire csalódott vagyok amiatt, hogy nem tudtam megszerezni a tizedik szint eléréséért járó achievement-et. Ez volt az első event achievement, amit nem tudtam megszerezni. AZ ELSŐ! Mind megvan, még a Way Too Many Pies is, amit nem volt gyerekjáték megszerezni... Csak az vigasztal, hogy később megszerezhető lesz egy másik achievement a tízes szint eléréséért. Bár, remélem lesznek annyira lusták, hogy nem cserélik le a kis ikont...
PostPosted: Tue Nov 05, 2013 11:35 am

Én végül a 7-es szintig jutottam el az event alatt. Na nem baj, hát ez van és nincs értelme felfújni. Na meg lesz még event, ahol lehet harcolni, nem ez volt az első és egyben az utolsó. Kíváncsi vagyok, hogy akik már elérték a maximumi 10-es szintet, akkor azok vajon hiába fognak-e harcolni tovább, vagy sem. Mármint hogy megemelik-e mondjuk 20-as szintig idővel, vagy nem fogják. Na de majd kiderül. Mert hogyha 10-es szintig marad a maximum sokáig, vagy talán örökre, akkor akik elérték, nem nagyon lesz tovább értelme harcolniuk és ilyen szempontból, ha megmarad a maximumi 10-es szint, nem hátrány, ha valaki lassabban később éri el a 10-es szintet. Állítólag event-eken kívül is megmarad a harcrendszer, lehet harcolni fórumokon. De úgy néz ki, hogy ez még nem vált valóra. Nagy eséllyel külön teszik fel, csinálják meg idővel.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Nov 05, 2013 10:29 pm

Mai staff alert:

- mivel EB csapatának több pontja volt az event végén, ők győztek a Halloween eventben
- minden résztvevő kapott egy EB témájú itemet az inventoryjába (accessories rész), egy kék szürke sálat
- a Switchemet a pozitív visszajelzések miatt vissza fogják hozni más leendő eventekhez meg egyéb alkalmakhoz, új arttal és itemekkel, de ze még odébb van
- a Battle systemet vissza fogják hozni. Nyilván nem lesz benne minden egyes eventben, de tervezik, hogy visszahozzák, amikor van értelme beletenni. Minden stat és folyamat úgy marad, ahogy volt, úgyhogy ne aggódjanak azok, akik a Halloween event alatt nem érték el a 10-es szintet.
- télen folytatódik majd az Easter Bunny története új mangával

És jöjjenek a számadatok:
Összes résztvevő: 111,476
Összes támadás száma: 4,823,913
Összes ölés száma: 560,706
Összes gyógyítás száma: 2,580,102
Az event oldalt összesen ennyiszer nézték meg: 2,428,631
Legtöbb post egy nap alatt: 1,009,399
Átlagos napi posztszám az event alatt: 770,467
Összes poszt az event alatt: 11,701,271
Összes begyűjtött Wing Sticker: 354,228
Összes Trick or Treatelő: 105,262
Összes begyűjtött cukorka: 6,680,168
PostPosted: Tue Nov 05, 2013 11:01 pm

Én azért remélem, hogy nem kell majd túl gyakran viszont látnunk ezt a harcrendszert. confused
Ritka lapos egy módja volt ez az eventezésnek. Akkor már inkább a különféle mini game-es eventekből legyen több. Igaz, hogy a Towns elég bugos, de én inkább preferálom a változatos játékokat.
Mondjuk az itemekkel sem estek ezúttal túlzásba. rolleyes

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Nov 06, 2013 11:03 am

Kissé túlzás ez, hogy nem estek túlzásba a cuccokkal. Igenis adtak többet, nem csak a harcokért járó cuccok számítottak, hanem a boltokból felszedhetők is, meg a Switchem játékból is azok átszínezett változatai. Bár ott nehéz, vagy lehetetlen volt a 7-es, 8-as pályán túl jutni. Olyat is olvastam valakitől, hogy költött vash-t a Switchem-re és gyakran így is nehéz volt továbbjutnia és átjárnia teljesen. Pedig lesz még harcrendszer event-ek nagy részében és állítólag azon kívül is. Azt hittem, hogy ez már egyértelmű, de úgy néz ki, hogy még nem mindenkinek volt az. Ez volt az 1. tesztje a harcrendszernek ezen a megtörtént Halloween event-en, így nyilvánvaló (kéne hogy legyen), hogy ezután még lesz. Hogy mennyire lesz gyakori az event-ek során, ez kissé (még) kérdéses, de szerintem nem lesz ritka. Na de majd kiderül. Ha gondolod Selly1125, írj a szerkesztők némelyikének ötletet erről levélben, vagy a journal-jukban arról, amit jobban szeretnél. Vagy pedig 1-1 erre való fórumon, hátha olvassák.
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces