|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 19, 2013 10:27 am
Tu możecie pisać swoje pomysły na temat Gildi.
Każdy pomysł będzie rozwarzany pod okiem administracji.
Pod każdym zaakceptowanym przez administracje pomysłem będzie widniała adnotacja "Zaakceptowane - Administracja" Pod każdym nie zaakceptowanym przez administracje pomysłem będzie widniała adnotacja "Niezaakceptowane - Administracja"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 26, 2013 8:39 am
No to tak proponuję temat w którym będziemy układać swoje składanki piosenek na dany dzień np.6 piosenek , które będą z linkowane i tak dalej.Oczywiście to w subforum "Dział muzyczny" mrgreen
Zaakceptowane - Administracja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 26, 2013 8:44 am
Może jakiś dział o filmach? Albo mandze i anime?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 30, 2013 1:41 am
No i może jakiś mały opis na stronie głównej gildii? C:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 02, 2013 2:39 pm
A może autorski kącik na karty postaci nie związane z opowiadaniami ? heart
Od razu akceptuję bez konsultacji z resztą ekipy! Jestem jak najbardziej za! heart Osobiście się tym zajmę - Aveo Zaakceptowane - Administracja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 02, 2013 8:11 pm
Purple_kupa A może autorski kącik na karty postaci nie związane z opowiadaniami ? heart TAK!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 03, 2013 1:49 pm
Ale że aż cały sub? imho jeden temat by wystarczył. Inaczej zrobi się bajzel jak u nas, w "Poznajmy się" xD Każdy pozakładał temat, pierdyliard ich jest a i tak mało kto czyta razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 03, 2013 2:12 pm
Purple-eyed Dreamer Ale że aż cały sub? imho jeden temat by wystarczył. Inaczej zrobi się bajzel jak u nas, w "Poznajmy się" xD Każdy pozakładał temat, pierdyliard ich jest a i tak mało kto czyta razz Nie no chciałabym założyć to w opowiadaniach gruopwych żeby każdy sobie mógł robić postacie nie związane z opowiadaniami. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 03, 2013 4:22 pm
Purple_kupa Nie no chciałabym założyć to w opowiadaniach gruopwych żeby każdy sobie mógł robić postacie nie związane z opowiadaniami. smile To taki temat to bardzo dobre rozwiązanie C:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |