|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 02, 2013 8:03 am
Obi Aoi Codemonkey egy staff alertben kiírta, hogy kijavították a következőket: - a rettegett fehér képernyős hiba - más emberek belépése az amőbába - az utolsó fluffodból klónt kapsz - etetéssel, alvással és mosdatással kapcsolatos hibák Valamint: - el szoktak még bújni a fluffok a házban, ha ez történik írd be: call pet - ha csak rejtőzködik, erre elő fog jönni - a smartphone-on most már van egy közvetlenül a házadba teleportáló gomb Aki akar, próbálkozzon még sweatdrop wink S lám működik a rendszer.... Mennyivel, 2 nappal az event vége előtt? biggrin Meddig is tart az event?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 02, 2013 8:25 am
Molylepke Obi Aoi Codemonkey egy staff alertben kiírta, hogy kijavították a következőket: - a rettegett fehér képernyős hiba - más emberek belépése az amőbába - az utolsó fluffodból klónt kapsz - etetéssel, alvással és mosdatással kapcsolatos hibák Valamint: - el szoktak még bújni a fluffok a házban, ha ez történik írd be: call pet - ha csak rejtőzködik, erre elő fog jönni - a smartphone-on most már van egy közvetlenül a házadba teleportáló gomb Aki akar, próbálkozzon még sweatdrop wink S lám működik a rendszer.... Mennyivel, 2 nappal az event vége előtt? biggrin Meddig is tart az event? Úgy emlékszem, július 8-ig hosszabbították meg és július 3-ig lehet a napi dolgokat felszedni (fluff kaja, wing sticker).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 02, 2013 10:36 am
Ez jó. Kihívok valakit amőbára és elvisz egyedül Rally versenyezni... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 02, 2013 10:35 pm
Obi Aoi Úgy emlékszem, július 8-ig hosszabbították meg és július 3-ig lehet a napi dolgokat felszedni (fluff kaja, wing sticker). Ha csak ez a kettő dolog szűnik meg, attól az achit még meg lehet szerezni 8-ig? Csak mert akkor még van esélyem a 10-es fluffra. emotion_kirakira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 02, 2013 10:39 pm
Molylepke Obi Aoi Úgy emlékszem, július 8-ig hosszabbították meg és július 3-ig lehet a napi dolgokat felszedni (fluff kaja, wing sticker). Ha csak ez a kettő dolog szűnik meg, attól az achit még meg lehet szerezni 8-ig? Csak mert akkor még van esélyem a 10-es fluffra. emotion_kirakira Szerintem + remélhetőleg igen. Uncle Kenny biztosabbat tudna mondani szerintem rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 03, 2013 4:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 03, 2013 10:46 am
Na ja, volt több durvább hiba 1-2 napig a Towns 2-ben és a fluff-okkal. Én is eléggé megtapasztaltam, még láthatatlan is voltam többször, meg a házakat sem töltötte be mindig, meg egyebek. De azért ki lehetett védeni, némileg így is lehetett haladni. Idővel helyrehozták 1-2 nap múlva. Utóbbi 2 fluff-om azóta méhecske fluff-ok voltak egymás után. Az egyiknek a Maya nevet adtam, másiknak Stripes. Újabb fluff-om szintén zöld neon és Dimension-nak neveztem el. Szerintem megleszek az összesen 10 darab fluff-al még július 8-a előtt valamivel. Dimension a 9. fluff-om.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 04, 2013 7:09 am
Azóta a 10. fluff-om egy sárkány fluff lett és Arokh-nak neveztem el. Már korábban terveztem ezt a nevet arra az esetre, ha előbb lenne sárkány fluff-om, de jobb később mint soha. Aki ismeri a Drakan című játékot (számomra egy régi klasszikus), az tudja, hogy kiről van elnevezve ez a fluff-om és hogy mennyire hasonlít rá. wink Ezután hogy megkapom az achivement-et, 90% hogy több fluff-ot nem nevelek. Legfeljebb egy 11. fluff-ot csak úgy, hogy nagyon lassan húzva sokáig, tovább hagyva aludni, ritkán foglalkozom vele, míg az event-nek nincs vége július 8-án. De még meglátom. Ugyanis ahogy mondták, hogy akinek volt pegacorn fluff-ja húsvétról, vagy utólag vett az event ideje alatt, az event után vagy azt visszakapja 1. és egyben állandó fluff-ként, vagy egy másik pegacorn fluff-ot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 08, 2013 12:01 pm
Két pici hír a staff alertből: - az event vége után a szomszédságok között át lehet majd végre járni a Towns 2-ben - a bogár/szemét/virág gyűjtés kódja is updatelve lett, hogy nálad maradjon, amit begyűjtesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|