|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2012 3:55 am
Tehát: *dobpergés* 1. helyezett: Aekea 2. helyezett: Barton 3. helyezett: Isle de Gambino 4. helyetett: Durem Megértem, még ha nem is vagyok/voltam Duremes sweatdrop Másik: a de v alert szerint az elkövetlező munkanapokon kapjuk meg a díjakat/cuccokat (items): Rejected Olympics Over The Rejected Olympics has come to an end. Cindy will be making an announcement soon followed by team awards which will be granted to participants over the next few business days. Cindy announcementje megvan, cuccokra még várunk... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2012 10:04 am
Érdekes lehetett a 2008-as Olimpia event, több játékkal és több díjjal valóban jobb lett volna idén is, de hát ez van, volt. Szerintem vegyes volt, tehát nagyrészt jó volt, de nem teljesen. Őszintén szólva egy picit többet és jobbat vártam, de azért így is jó volt.
Én azt mondom, hogy kár nagyon szomorkodni és/vagy mérgelődni, nincs sok értelme. Főleg azért, mert mindig kell valakinek utolsónak is lennie, olyan nincs, hogy nincs utolsó. Ez van. Egyébként is napok óta ezek voltak már a helyezések, hogy 1. Aekea, 2. Barton, 3. Gambino, 4. Durem. Ettől függetlenül megértem, hogy rosszul esik, de hát ez van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2012 11:42 am
A trófea most már ott csücsül az invnetoryban... Tiki-s díjakat kaptunk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2012 11:47 am
Soha nem gondoltam volna, hogy Barton helyett épp Aekea nyer. whee
Pláne azt nem, hogy Durem lesz az utolsó. O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2012 12:15 pm
Gaia nem csal az event-ek alatt. Nem, ne is hidd egy percre sem. Nem szoktak! Ugyan, honnan veszed ezt? Ez nem igaz. Nem szoktak csalni! Nem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2012 12:54 pm
Ezaz, Aekea nyert! De semmivel sem lettem jobban, hiszen Aekeás voltam. Legalább valami méééregdrága cuccot kaptunk volna. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2012 2:40 pm
Malreni Gaia nem csal az event-ek alatt. Nem, ne is hidd egy percre sem. Nem szoktak! Ugyan, honnan veszed ezt? Ez nem igaz. Nem szoktak csalni! Nem! Tudom, hogy csaltak, Duremes játékosok voltak a legtöbben. Meg mesélted is XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2012 4:19 am
Hát ez van. Azért a trófea is jó. Ahogy láttam eleinte pár 1000 gold-ot ért, már kevesebbet. A Durem-esek pedig egy kék szalagot kaptak. Egyik tartalék figurámmal Durem-es voltam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2012 2:02 pm
Ez a topic nemsokára költözik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2012 6:35 am
A Developer Alerts és az azon belül linkelt utóbbi Ask The Admin szerint még folytatódni fog az Olimpia event hamarosan (állítólag már ezen a héten), amolyan 2. felvonás újabb játékokkal, vagy valami ilyesmi. Már az 1. hozzászólásban Lanzer utal(t) rá. A 2008-as Olimpia event is több részből állt és nem egyszerre volt? Ha igen, ha nem, úgy néz ki, ez most igen. Vagyis még nincs vége és meglátjuk. Így már érthető, miért elérhető még azóta is a Towns 2. Néha felnéztem rá, még most is elérhető, ami bizonyítja, hogy nagy valószínűséggel tényleg lesz folytatás. És még nem zárták be az Olimpia fórumokat se, meg a Towns 2-ben van 2 lezárt hely is, melyeken belül talán az új játékok egy része lesz. Na de majd minden kiderül.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|