|
|
Részt vennél egy általunk szervezett event-en a Guild-en belül? |
Igen és ha kell, erre aranyat is költenék! |
|
31% |
[ 23 ] |
Igen, de nem költenék rá egy fillért sem! |
|
6% |
[ 5 ] |
Az attól függ, hogy tetszik-e az event! |
|
50% |
[ 36 ] |
Nem, de támogatnám arannyal az event-et! |
|
5% |
[ 4 ] |
Nem és nem is segítenék! |
|
5% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 72 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2012 4:07 am
Ez kifejezetten jól hangzik smile Mind a rövid ismertető,mind az utánam folyt párbeszéd twisted Hátradőltem a szavazásommal kényelmesen a fotelben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2012 8:09 am
Én bevallom, hogy az "Attól függ..."-re szavaztam néhány napja. Nem tudtam, hogy a guild vezetője (és talán crew modi tagok is) láthatja azt, hogy melyik tag mire szavazott. Engem nem zavar, csak úgy mondtam. Én szinte mindig felvállalom a szavazásomat, nem szégyenlem azt és őszintén teszem az adott lehetőségek közül. Direkt nem írtam rögtön, mert kíváncsi voltam előbb több reakcióra és esetleges egyéb fejleményekre is, ami végül meg is lett. Bármi alapján is lesz ez az összetett játék folyamat, nekem valójában mindegy, hogy lesz-e, vagy sem. Ha lesz, majd akkor néha-néha belenézek, de nem sok esélyt látok arra, hogy játsszak, részben a példa alapján lévő kissé nagy befektetés esélye miatt. Ezen kívül még nem tudom, nem látok a jövőbe, van pár más dolog (is), ami jó ideje jobban leköt. Egyik ilyen dolog (hobbi) még eltart egy jó ideig.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2012 9:03 am
Sharoan Vajon tudják a többiek, hogy a Guild vezetői vissza tudják nézni azt, hogy ki mire szavazott? emotion_awesome Akik az utolsóra voksoltak, azoknak ugye nem kell félniük megkülönböztetéstől, vagy kegyetlen bánásmódtól? Ugye? *Kiszel Tündés kacsintás* ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2012 3:04 pm
Kapjátok össze magatokat, mert 16 ember miatt nem fogjuk törni magunkat! Sajnálom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2012 2:50 am
Malreni Sharoan Malreni Sharoan Vajon tudják a többiek, hogy a Guild vezetői vissza tudják nézni azt, hogy ki mire szavazott? emotion_awesome Akik az utolsóra voksoltak, azoknak ugye nem kell félniük megkülönböztetéstől, vagy kegyetlen bánásmódtól? Ugye? *Kiszel Tündés kacsintás* Ugyan... Olyannak ismersz, aki pusztán szemétkedésből kitol másokkal? Igen. Helyes. Jól elvagy.. biggrin Mindenesetre nekem nem kell féltenem az irhámat .. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2012 1:20 pm
Arra a 2 emberre kíváncsi vagyok..... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2012 1:45 pm
Nem adjuk ki a nevüket, mert mi rendesek vagyunk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2012 12:45 am
én bármibe benne lennék biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2012 9:21 am
Ha lesz bármilyen event, az maximum szeptemberben vagy októberben fog indulni. De nem garantálom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2012 5:11 am
Alakulgat valami,vagy túl kevesen lennénk és ötlet szinten maradt? Mondjuk a suli miatt én is leginkább péntek-szo-vas tudnék aktívkodni(amíg nem lesz meló),hétfőn semennyire,a többi nap is csak szerényen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2012 8:55 am
Malreni A dolgok jelenlegi állása a jövővel kapcsolatban: -Az idei Halloween-i Gaia találkozó valószínűleg nem lesz megtartva. -Halloween-i Magyar Guild Event, valószínűleg elmarad. -A Mori valószínűleg idén nem fog elindulni. -A megígért fórumjátékok idén nem valószínű, hogy újraindulnak. -Event leírások és tippek (részemről biztosan) nem lesznek. -Érdeklődés hiányában fejlesztések a Guild-del kapcsolatban nem hiszem, hogy lesznek a közeljövőben. -Hírlevelek küldése ismételten felfüggesztve. Okok: -Túl sok a gondom a valóéletben. -Beteg vagyok. -Kivagyok és még jobban kileszek a jövőben. -Maroknyi aktív tagra nem pazarolom az időmet. -Egyedül nem vagyok hajlandó szervezkedni. Új tagoknak: A könyvem (Macskássy Attila: Kapuőr) kapható lesz a hétvégi MondoCon-on. Gyertek és vegyétek meg! Megéri!
Régi olvasóimnak: A folytatás első fejezetét helyben elolvashatjátok a standomnál.
Sayonara...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|