Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Soul Crash

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Soul Crash?
imádom
12%
 12%  [ 1 ]
nem rossz
12%
 12%  [ 1 ]
elmegy
25%
 25%  [ 2 ]
nem tetszik
12%
 12%  [ 1 ]
még nem próbáltam
37%
 37%  [ 3 ]
Total Votes : 8

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400
PostPosted: Tue May 01, 2012 12:40 pm

Ha már Monster Galaxynak is van egy sajá topicja...gondoltam ennek is lehetne...
(a játékhoz katt a képre)
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Egy újabb gaia játék a facebook-on. Ti próbáltátok? Játszátok?

Első belépéskor miután megalkottad az aranyos elf-szerű emberkédet(pénzért csak hajat lehet később változtatni) véletlenszerűen besorsolnak 4 elem egyikébe: Terra,Mistral,Aqua,Pyre.
Aztán jöhetnek is a küldetések,harc a többi játékossal,10 szintenként boss-fight hogy tovább léphess.

Bár játékos ismerősök vagy pénz nélkül nehézkesen lehet benne haladni,az "earn rewards" opció napi 5 reklámnézéssel beváltható különböző díjakra,ez a játékon belüli cashfa.Még fejlesztés alatt áll,de nem indul rosszul.
PostPosted: Tue May 01, 2012 1:11 pm

Nem ismerem, még nem próbáltam. Talán kipróbálom majd, de nem biztos.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Tue May 01, 2012 1:23 pm

Én már játszotam vele, de nem tetszett sad ha nincsenek olyan ismerőseid, akik játszanak, akkor az összes harccal szerzett aranyad elmegy a zsoldosok fizetésére sad ez nem tetszett, ezért abbahagytam, és töröltem az alkalmazást.
PostPosted: Tue May 01, 2012 1:55 pm

Yuki Naoto
Én már játszotam vele, de nem tetszett sad ha nincsenek olyan ismerőseid, akik játszanak, akkor az összes harccal szerzett aranyad elmegy a zsoldosok fizetésére sad ez nem tetszett, ezért abbahagytam, és töröltem az alkalmazást.

Hát igen,többek között azért is van ez a topic,így hátha többen elkezdik/folytatják. smile Azt hogy random külföldi gaia-s emberek fb-n ismerőseim legyenek egy játék miatt én is kihagyom,de guilden belül megoldódna a gond biggrin

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Tue May 01, 2012 10:16 pm

Lucia Borgia
Yuki Naoto

Hát igen,többek között azért is van ez a topic,így hátha többen elkezdik/folytatják. smile Azt hogy random külföldi gaia-s emberek fb-n ismerőseim legyenek egy játék miatt én is kihagyom,de guilden belül megoldódna a gond biggrin

Én mostanság biztos nem fogom újrakezdeni, bocsika, mert írnom kell a szakdolgozatomat, utána pedig készülnöm kell a záróvizsgára...
PostPosted: Wed May 02, 2012 2:16 am

Érdekesnek tűnik, majd lehet, hogy kipróbálom valamikor, de nem hiszem hogy sokat fogok vele játszani naponta. Ismerősök... majd keresek, bár előbb csak letesztelem szerintem. 3nodding

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed May 02, 2012 6:45 am

Játszok vele biggrin (mostmár....)