|
|
Soul Crash? |
imádom |
|
12% |
[ 1 ] |
nem rossz |
|
12% |
[ 1 ] |
elmegy |
|
25% |
[ 2 ] |
nem tetszik |
|
12% |
[ 1 ] |
még nem próbáltam |
|
37% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 8 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2012 12:40 pm
Ha már Monster Galaxynak is van egy sajá topicja...gondoltam ennek is lehetne... (a játékhoz katt a képre)  Egy újabb gaia játék a facebook-on. Ti próbáltátok? Játszátok? Első belépéskor miután megalkottad az aranyos elf-szerű emberkédet(pénzért csak hajat lehet később változtatni) véletlenszerűen besorsolnak 4 elem egyikébe: Terra, Mistral, Aqua, Pyre. Aztán jöhetnek is a küldetések,harc a többi játékossal,10 szintenként boss-fight hogy tovább léphess. Bár játékos ismerősök vagy pénz nélkül nehézkesen lehet benne haladni,az "earn rewards" opció napi 5 reklámnézéssel beváltható különböző díjakra,ez a játékon belüli cashfa.Még fejlesztés alatt áll,de nem indul rosszul.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2012 1:11 pm
Nem ismerem, még nem próbáltam. Talán kipróbálom majd, de nem biztos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2012 1:23 pm
Én már játszotam vele, de nem tetszett sad ha nincsenek olyan ismerőseid, akik játszanak, akkor az összes harccal szerzett aranyad elmegy a zsoldosok fizetésére sad ez nem tetszett, ezért abbahagytam, és töröltem az alkalmazást.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2012 1:55 pm
Yuki Naoto Én már játszotam vele, de nem tetszett sad ha nincsenek olyan ismerőseid, akik játszanak, akkor az összes harccal szerzett aranyad elmegy a zsoldosok fizetésére sad ez nem tetszett, ezért abbahagytam, és töröltem az alkalmazást. Hát igen,többek között azért is van ez a topic,így hátha többen elkezdik/folytatják. smile Azt hogy random külföldi gaia-s emberek fb-n ismerőseim legyenek egy játék miatt én is kihagyom,de guilden belül megoldódna a gond biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2012 10:16 pm
Lucia Borgia Yuki Naoto Én már játszotam vele, de nem tetszett sad ha nincsenek olyan ismerőseid, akik játszanak, akkor az összes harccal szerzett aranyad elmegy a zsoldosok fizetésére sad ez nem tetszett, ezért abbahagytam, és töröltem az alkalmazást. Hát igen,többek között azért is van ez a topic,így hátha többen elkezdik/folytatják. smile Azt hogy random külföldi gaia-s emberek fb-n ismerőseim legyenek egy játék miatt én is kihagyom,de guilden belül megoldódna a gond biggrin Én mostanság biztos nem fogom újrakezdeni, bocsika, mert írnom kell a szakdolgozatomat, utána pedig készülnöm kell a záróvizsgára...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2012 2:16 am
Érdekesnek tűnik, majd lehet, hogy kipróbálom valamikor, de nem hiszem hogy sokat fogok vele játszani naponta. Ismerősök... majd keresek, bár előbb csak letesztelem szerintem. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|