Őszintén megmondom, sajnálom, hogy ez a történetem is érdektelenségbe fulladt és immár, senki nem tudhatja meg, hogy mi is történt a Richmore családdal. Nagyon el akartam mondani a történetüket, mert valahol ez a történet az enyém is és nem utolsó sorban Malreni-é, aki már régóta a sötétben bolyong és megérdemelte volna, hogy kiérkezzen a bosszú és keserűség fekete erdejéből. (Okaeshi to yuukan no kuroi mori.)
Egyszer, el fogom mondani az ő teljes történetét, mert megérdemli. Én, úgy érzem, kitaláltam a magam sűrű és fekete erdejéből, ő is megérdemelné.
Addig is, míg elkészülök az új játékommal, mely a Rich Mob közben lefektetett szabályokra fog épülni, megosztok veletek, (azaz, inkább csak egy, vagy talán két, számomra nagyon kedves személlyel, akik szeretik a történeteim) pár képet, és karaktert, akik sajnos nem tudtak bemutatkozni az ötödik részben.
És végül, a teljes karakter lista...Végül, de nem utolsó sorban, a harmadik és egyben a sorozatot lezáró utolsó játék külön banner-e.
Az első játék: Rich Mob Vol.1, Vol.2 és Vol.3
A második játék: Rich Mob - Irreversibel Vol.4 és Vol.5 (Itt vérzett el a sorozat...)
A harmadik játék: Rich Mob - Ascension Vol.6
Ég veletek...