Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Rich Mob
Rich Mob Irreversible Vol.5 Jelentkezés! Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Apr 11, 2012 2:14 pm

Malreni
Nedves barátaim, ezennel bejelentem, hogy a Rich Mob Irreversible - Vol.5 és Rich Mob Ascension - Vol.Finale érdeklődés hiányában nem kerül megrendezésre.

De gondolom, mindenki szarik rá. cat_biggrin
........
PostPosted: Thu Apr 12, 2012 1:32 am

napsugar
Malreni
Nedves barátaim, ezennel bejelentem, hogy a Rich Mob Irreversible - Vol.5 és Rich Mob Ascension - Vol.Finale érdeklődés hiányában nem kerül megrendezésre.

De gondolom, mindenki szarik rá. cat_biggrin
........

Tisztelet a kivételnek, persze. cat_3nodding

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Apr 12, 2012 2:26 am

De nem is baj. Egy új és izgalmasabb projektbe kezdtem bele, ami hasonló felépítéső és típusú játék lesz, mint a Rich Mob, bár csak egy részes lesz, és minden ki fog derülni. A nyeremény 1 millió arany lesz!

Részletek később...
PostPosted: Thu Apr 12, 2012 6:42 am

Malreni
De nem is baj. Egy új és izgalmasabb projektbe kezdtem bele, ami hasonló felépítéső és típusú játék lesz, mint a Rich Mob, bár csak egy részes lesz, és minden ki fog derülni. A nyeremény 1 millió arany lesz!

Részletek később...

cat_eek

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Apr 19, 2012 10:36 am

Őszintén megmondom, sajnálom, hogy ez a történetem is érdektelenségbe fulladt és immár, senki nem tudhatja meg, hogy mi is történt a Richmore családdal. Nagyon el akartam mondani a történetüket, mert valahol ez a történet az enyém is és nem utolsó sorban Malreni-é, aki már régóta a sötétben bolyong és megérdemelte volna, hogy kiérkezzen a bosszú és keserűség fekete erdejéből. (Okaeshi to yuukan no kuroi mori.)

Egyszer, el fogom mondani az ő teljes történetét, mert megérdemli. Én, úgy érzem, kitaláltam a magam sűrű és fekete erdejéből, ő is megérdemelné.

Addig is, míg elkészülök az új játékommal, mely a Rich Mob közben lefektetett szabályokra fog épülni, megosztok veletek, (azaz, inkább csak egy, vagy talán két, számomra nagyon kedves személlyel, akik szeretik a történeteim) pár képet, és karaktert, akik sajnos nem tudtak bemutatkozni az ötödik részben.

User Image

User Image

És végül, a teljes karakter lista...

User Image

Végül, de nem utolsó sorban, a harmadik és egyben a sorozatot lezáró utolsó játék külön banner-e.

User Image

Az első játék: Rich Mob Vol.1, Vol.2 és Vol.3
A második játék: Rich Mob - Irreversibel Vol.4 és Vol.5 (Itt vérzett el a sorozat...)
A harmadik játék: Rich Mob - Ascension Vol.6

Ég veletek...
Reply
Rich Mob

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out