|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2012 6:15 am
Jönnek az Emlőhegyi Cicitündérek! Döntsük el a vitát inkább a Csöcsöldében, öljünk le néhány Kebelkoboldot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2012 4:30 am
Malreni Jönnek az Emlőhegyi Cicitündérek! Döntsük el a vitát inkább a Csöcsöldében, öljünk le néhány Kebelkoboldot. Nekem erről a szövegről a South Park "sajtolós" része jutott eszembe. Amikor a macskahúgytól betépnek és ilyen cyberpunk csöcs centrumú világba kerülnek xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2012 4:40 am
Gabessz Malreni Jönnek az Emlőhegyi Cicitündérek! Döntsük el a vitát inkább a Csöcsöldében, öljünk le néhány Kebelkoboldot. Nekem erről a szövegről a South Park "sajtolós" része jutott eszembe. Amikor a macskahúgytól betépnek és ilyen cyberpunk csöcs centrumú világba kerülnek xDD Igen, onnan kölcsönöztem a javát, Valentin nap alkalmából. Mindenhol látni azt a kis szívszimbólumot, ami mellesleg a melleket (teteje) és a férfi hímtagját jelképezi (alja). Erről ennyit. Tehát, a Valentin nap nem szól másról, mint a... szeretkezésről. Ida tartozik még, hogy "Make love, not war!", de persze ott van az, hogy: "Szerelemben és háborúban mindent szabad." tehát a végkövetkeztetés, egyben a mai szentencia: Make love or war!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2012 6:24 am
Lol, nekem is rögtön a South Park jutott erről eszembe, miközben olvastam. biggrin Aztán utólag olvasom, hogy onnan van az alapötlet. razz Vicces az a rész, egyik kedvencem, na persze azért nem a mellek miatt, hisz nem vagyok én fiú, aki odavan a mellekért,... cool Hmm, a szív szimbólumába még sose gondoltam bele ennyire, de végül is logikus következtetés a mellek és a lenti hosszabbító egyesítéséből. smile Nem tudom, hogy valóban így van-e, ez vajon a szimbólum eredete-e, vagy sem, de ez nagyrészt megfelel neki, ha bárki jobban belegondol,... razz Egyébként aki nem tudná abban az SP-s részben az egy átvett dolog, egy módosított, SP-sített utalás a Heavy Metal című (rajz)filmre. Kissé durva, képregényszerű (rajz)film több szempontból is, picit vicces is, meg érdekes is, nem ajánlott bárkinek, főleg nagyobbaknak való. Én már láttam, nagyrészt tetszett, bár kissé fura és időnként félelmetes is nekem, nem lett a kedvencem, de azért jó. Magyarul nincs, így hát angolul néztem. Van egy 2. része is, mely címe Heavy Metal 2000, azt elég volt egyszer látnom, az sokkal durvább az 1. részéhez képest és kissé már beteges is. Szóval nekem abból elég volt egy alkalom anno. Bocsi, hogy ezt szóba hoztam, de részben idetartozott az Valentin napból és az SP-ből kibontakozva!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|