|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 17, 2018 10:35 am
Obi Aoi Hungarian Aoyama Xanvie A Khumba című filmet láttam legutóbb és nagyrészt tetszett. Van-e olyan titkod, amit soha senkinek nem mondanál el semmilyen körülmények között, vagy attól függően mégis lenne 1-2 bizalmasabb ember, akiknek elmondanád? Van 1-2 bizalmasom akiknek mindent elmondok MINDENT cat_pirate cat_twisted Pletykás vagy? cat_lol Bolhányit. Attól is függ, milyen dologról van szó, de ha nagyon magán dologról vagy amiről tudom, hogy jobb, ha nem terjesztem, akkor nem mondom. Mi csináltok vagy szeretnétek csinálni a jó időben? Én saslikot szeretnék már sütni! gonk ) Több dolog van most: Pécsett egy költözés, aztán meló, augusztusban HCW Tűzvonal esemény (Pécsett, amiben egy kedves tagunk is benne van) és így ennyi biggrin Ja, meg hamarosan a szülinapom, június 22. Balaton lesz a Riviéra, vagy a Riviéra lesz a Balaton? -avagy itthon vagy kint nyaralsz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2018 1:30 pm
III_Kisrajczy_III Obi Aoi Hungarian Aoyama Xanvie A Khumba című filmet láttam legutóbb és nagyrészt tetszett. Van-e olyan titkod, amit soha senkinek nem mondanál el semmilyen körülmények között, vagy attól függően mégis lenne 1-2 bizalmasabb ember, akiknek elmondanád? Van 1-2 bizalmasom akiknek mindent elmondok MINDENT cat_pirate cat_twisted Pletykás vagy? cat_lol Bolhányit. Attól is függ, milyen dologról van szó, de ha nagyon magán dologról vagy amiről tudom, hogy jobb, ha nem terjesztem, akkor nem mondom. Mi csináltok vagy szeretnétek csinálni a jó időben? Én saslikot szeretnék már sütni! gonk ) Több dolog van most: Pécsett egy költözés, aztán meló, augusztusban HCW Tűzvonal esemény (Pécsett, amiben egy kedves tagunk is benne van) és így ennyi biggrin Ja, meg hamarosan a szülinapom, június 22. Balaton lesz a Riviéra, vagy a Riviéra lesz a Balaton? -avagy itthon vagy kint nyaralsz? Lehet, hogy mindkettő.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2018 1:10 pm
Mi volt az utolsó kérdés? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 20, 2020 3:29 am
Az Timmy Mi volt az utolsó kérdés? biggrin Szinte senki se tudja már, annyira rég volt biggrin Ki lett még Wing Supporter? HA te, aki felelsz, az vagy, akkor mióta?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 07, 2024 9:01 am
Aki még itt van mesél kicsit, hogy mizu vele? 3nodding Kiváncsi vagyok biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 21, 2024 5:13 am
Medvelaszlo Aki még itt van mesél kicsit, hogy mizu vele? 3nodding Kiváncsi vagyok biggrin Megházasodtam és van egy másfél éves ksifiam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 22, 2024 9:30 am
Pumpkin dad Medvelaszlo Aki még itt van mesél kicsit, hogy mizu vele? 3nodding Kiváncsi vagyok biggrin Megházasodtam és van egy másfél éves ksifiam xd Naaa gratulálok! Sok boldogságot!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|