Mit szoktál ajándékozni karácsonyra? |
Kézzel készült ajándékot |
|
38% |
[ 7 ] |
Gondosan megtervezem, hogy kinek milyen hasznos ajándékot veszek |
|
38% |
[ 7 ] |
Az utolsó pillanatban rohangálok és bármit megveszek, ami az utamba kerül |
|
11% |
[ 2 ] |
Semmit, nem szokás nálunk az ajándékozás |
|
0% |
[ 0 ] |
Semmit, utálom a karácsonyt |
|
11% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 18 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2012 5:54 am
Bocs, hogy ide spamelek, ha már itt kezdtem el, gondoltam itt folytatom. sweatdrop Totoro Bracelet heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2012 8:59 am
Molylepke Bocs, hogy ide spamelek, ha már itt kezdtem el, gondoltam itt folytatom. sweatdrop Totoro Bracelet heart Nagyon cuki biggrin Ilyet tuti csinálok vizsgaidőszak után biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2012 11:48 am
wáá milyen jó kis gyűjtemény!!! záróvizsga után tuti kipróbálok belőlük párat X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2012 12:45 pm
Yuki Naoto wáá milyen jó kis gyűjtemény!!! záróvizsga után tuti kipróbálok belőlük párat X3 Örülök, hogy valaki értékeli biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2012 11:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 04, 2012 3:23 pm
Megint ide szemetelek. The Journey szobrocska és mobildísz. A mobildíszen hezitálok, mert egész egyszerűnek tűnik. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 20, 2012 12:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2012 8:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2012 8:23 am
off: ~nimuae has limited the viewing of this artwork to members of the deviantART community only. You can log in or become a member for FREE! csak gondoltam szo'lok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2012 8:26 am
Yuki Naoto off: ~nimuae has limited the viewing of this artwork to members of the deviantART community only. You can log in or become a member for FREE! csak gondoltam szo'lok Oh. Jó hogy szóltál, én tag vagyok, úgyhogy fel sem tűnt. sweatdrop Így látszik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2012 9:15 am
Nyúúú, ezt mindjárt ki is próbálom *.* Itt van hozzá a második és a harmadik rész is biggrin Jah és ha valakit érdekel: Ide fel szoktam tölteni a kész munkáimat. Mostanában a tutorialok közül is válogatok már smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 21, 2012 9:37 am
Molylepke Yuki Naoto off: ~nimuae has limited the viewing of this artwork to members of the deviantART community only. You can log in or become a member for FREE! csak gondoltam szo'lok Oh. Jó hogy szóltál, én tag vagyok, úgyhogy fel sem tűnt. sweatdrop Így látszik? igen 3nodding i'gy ma'r la'tszik e's nagyon jo'l ne'z ki *-*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|