|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2014 12:17 am
napsugar Kiakaszt ez az infláció.... Most komolyan..... cat_scream Négy darab 25 milliárdos gold generátor van kint, mit vársz? A sok kis köcsög veszi őket. Az, hogy az oldal 90%-a ellene van, nem érdekli a vezetést, mert a maradék 10% vásárol megállás nélkül. Ilyen mértékű inflációt már amúgy sem nem lehet semmit tenni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2014 1:34 am
Malreni napsugar Kiakaszt ez az infláció.... Most komolyan..... cat_scream Négy darab 25 milliárdos gold generátor van kint, mit vársz? A sok kis köcsög veszi őket. Az, hogy az oldal 90%-a ellene van, nem érdekli a vezetést, mert a maradék 10% vásárol megállás nélkül. Ilyen mértékű inflációt már amúgy sem nem lehet semmit tenni. Sírni fogok cat_crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2014 4:04 pm
nem ez a rekordom, de három nap alatt végignéztem a Gosick-ot crying három perce fejeztem be.. sweatdrop nagyon megríkatott crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 04, 2014 4:10 am
Malreni napsugar Kiakaszt ez az infláció.... Most komolyan..... cat_scream Négy darab 25 milliárdos gold generátor van kint, mit vársz? A sok kis köcsög veszi őket. Az, hogy az oldal 90%-a ellene van, nem érdekli a vezetést, mert a maradék 10% vásárol megállás nélkül. Ilyen mértékű inflációt már amúgy sem nem lehet semmit tenni. És kijött egy újabb cat_crying cat_gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2014 11:41 am
napsugar Malreni napsugar Kiakaszt ez az infláció.... Most komolyan..... cat_scream Négy darab 25 milliárdos gold generátor van kint, mit vársz? A sok kis köcsög veszi őket. Az, hogy az oldal 90%-a ellene van, nem érdekli a vezetést, mert a maradék 10% vásárol megállás nélkül. Ilyen mértékű inflációt már amúgy sem nem lehet semmit tenni. És kijött egy újabb cat_crying cat_gonk És ismét egy újabb.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2014 12:39 pm
Lassan megvan az első milliárdom mások szemeteinek a kihalászásából és eladásából. A rossz hír, hogy a vágyott item (Metal's Last Hope) ára 3-ról 17, majd 50 milliárdra ******** yeah, hiperinfláció!
Teljesen mellesleg: ma, kb. egy bő fél-egy év csönd után írtam egy oldalt a regényhez. Megint zörög a szekér, lassan meglesz az első 50 fix oldal - ha belehúzok, talán még ebben az évtizedben ki is adom... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2014 5:05 am
Sztyanime Molylepke Sztyanime Filmes műhely tárgyunkon filmet kellett csinálni, ma mutatják be a fél egyetem előtt biggrin Vicces lesz a gagyi kis filmünk a filmesekéhez képest de a három kredit megér ennyit biggrin Főszereplőnk Danbo, akit kottás jelmezbe bújtattunk biggrin Linket tudsz adni a műhöz? smile Vagy nem töltöttétek fel sehova? biggrin https://www.youtube.com/watch?v=fcHwff8TsxAkicsit gagyi, de célnak megfelelt biggrin Szerintem nagyon jópofa lett. smile Danbo-ért pluszpont whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2014 5:17 am
Molylepke Sztyanime Molylepke Sztyanime Filmes műhely tárgyunkon filmet kellett csinálni, ma mutatják be a fél egyetem előtt biggrin Vicces lesz a gagyi kis filmünk a filmesekéhez képest de a három kredit megér ennyit biggrin Főszereplőnk Danbo, akit kottás jelmezbe bújtattunk biggrin Linket tudsz adni a műhöz? smile Vagy nem töltöttétek fel sehova? biggrin https://www.youtube.com/watch?v=fcHwff8TsxAkicsit gagyi, de célnak megfelelt biggrin Szerintem nagyon jópofa lett. smile Danbo-ért pluszpont whee köszönöm smile emotion_bigheart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 11, 2014 3:13 pm
Ma az történt, hogy időben elkészültem az előkészületekkel, pontosan a Hannibal kezdésére. Leülök, hogy vacsorázok, miközben kedvenc pszichopata sorozatgyilkosom kalandjait nézem, de egyszer csak cseng a csengő. Este kibaszott tízkor. Pánikszerűen magamra kaptam egy kibaszott pólót, rongyolok ki, odakint a házmesterasszony Bea áll. Állítólag csőtörés van nálunk és áztatjuk mind a kilenc kibaszott emeletet alattunk. Mondom, annak lenne hangja, de beengedem. Megnézzük a vízórát és valóban. Kibaszott csőtörés! Múlthéten a kibaszott kocsi ment tönkre, most meg (szerencsére csak) a kibaszott flexibilis cső ment szét a kibaszott vízóra mögött. MI JÖN MÉG!? (Kibaszott geci kurva életbe!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|