|
|
Meghaltál? |
Igen! |
|
46% |
[ 7 ] |
Nem! |
|
53% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 15 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2011 9:35 am
Ezennel, boldog Világvégét kívánok mindenkinek a Guild vezetősége nevében! Aki nem vette volna észre, úgy 35 perce volt a világvége, magyar idő szerint. Amennyiben, ha ma mégis véget ér minden élet az univerzumban, abban az estben: Hahahaha!!! Szar ügy, ideje volt már! Páternoszter, Jesszus Krisztus és a többi... Ha meg nem, akkor itt egy kis ajándék mindenkinek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2011 12:46 pm
Tetszik ez az ajándék biggrin Itt tényleg világvége van köbö 1 órája, dörög és villámlik biggrin És kicsapta a gépet a vihar..... de visszaéledt Oo
És neked is boldog világvégét!!!! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2011 1:59 pm
Itt is.
Kinéztem az ablakon és elkiáltottam magam: Szakadj mennykő! De semmi sem történt, így felnéztem az égre és elröhögtem magam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2011 12:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2011 2:50 am
Én másodmagammal a "hegyekben" voltam, amikor "eljött az idő", csevegő emberek között, telt az idő, kis felhő, esőcsepegés, még két tábortűz is volt ami pokoltűzzé válhatott volna. Villám az nem volt. A Last Unicorn dalát idézve: I'm alive!! Viszont meghúzódott a tarkóm alvás közben...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2011 4:36 am
Meg kell keresnünk a még élőket...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2011 7:13 am
Etyeken is elég ítéletidő volt reggel, de mi hál istennek csak egyszer kaptunk kisebb zuhét, utána végig egész nap kellemes idő volt. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2011 1:39 pm
Nemtom ezt mikor írtátok, de én Hatvanon voltam és semmit nem tapasztaltam (még szerencsére, mert kézműveskedtünk, meg sokat voltunk szabadban) Vihar volt?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2011 1:24 am
Itt csak egy picit. Sötétedés után mintha 2-3 villám villanását láttam volna, de nem hallottam dörgést, valószínűleg távolodott a vihar a környékünkről.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2011 8:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2011 9:31 am
Begyűjtöttétek a begyűjthető ingyen cuccot?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2011 9:37 am
Malreni Begyűjtöttétek a begyűjthető ingyen cuccot? Én igen, ha a Jézus-raptorra gondolsz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 24, 2011 9:28 am
Már megijedtem, hogy most már nem lehet megszerezni, de kb 2 perce postoltam, és mégis kaptam. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|