|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2011 11:54 am
Po pierwsze co do wynagrodzenia->
* proponuję zebrać się po pare tysiaków na nagrodę, a później na podstawie danej sumy wybrać z pary podanych itemów ten który spodoba się większości płatników
Po drugie co do szanownego grona Jury->
* naturalnie zgłaszam siebie i zapytuję grzecznie Caleister, czy zechciałby pełnić wraz ze mną tą zaszczytną funkcję
Po trzecie co do samego konkursu->
* celowo nie podaję tematu, proszę by każdy Polak/ każda Polka osobiście wymyśliła po pare konkursów które byłyby ciekawe do przeprowadzenia * gdy zbiorą się pomysły zestawię je w liście i będziemy głosować na najlepszy pomysł * wspólnie ustalimy równieć czas w którym miałby sie odbyć ów konkurs
PROSZĘ O WASZĄ WSPÓŁPRACĘ RODACY!!!!! SPRAWMY BY TEN KĄCIK KWITŁ!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2011 2:31 am
Pomysły na konkursy, hm.... Może być np. fotograficzny, bo rysunkowy nie przejdzie z tego prostego powodu że ludowi się nie będzie chciało. Innym moim pomysełem jest konkurs avatarowy na określone tematy, np: wielkanoc, wiosna, dzień bez komputera (3 maja ....kurde). W konkursie takim można by wprowadzić nawet pewne ograniczenia - np. ubierz się do kwoty takiej a takiej czy coś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2011 4:37 am
Jak się domyślam nie jesteśmy tu sami z Caleister na części Polskiej..... zauważyłam że Polacy rzadko udzielają się w ogólnych konkursach, dlatego chciałam zainicjować taki tylko dla nas.... WIĘC RUCHY LUDZIE!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2011 8:12 am
Tematyczny konkurs avatarowy z ograniczeniem kwoty zdaje mi się być dobrym rozwiązaniem. Może konkurs kreatywności? Polegałby on na różnych zadaniach z ograniczeniem czasowym, wymagających jednak pomysłowości, a poczucie humoru też nie zaszkodzi. Po upływie czasu osoba z jury, która dała zadanie, oceniałaby je według ustalonej przez siebie skali. Osoba, która zbierze najwięcej punktów, zgarnia nagrodę główną, a może też coś na II i III miejsce warto byłoby przeznaczyć. Nie wiem, czy wystarczająco jasno się wyraziłam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2011 8:20 am
Omtaki Tematyczny konkurs avatarowy z ograniczeniem kwoty zdaje mi się być dobrym rozwiązaniem. Może konkurs kreatywności? Polegałby on na różnych zadaniach z ograniczeniem czasowym, wymagających jednak pomysłowości, a poczucie humoru też nie zaszkodzi. Po upływie czasu osoba z jury, która dała zadanie, oceniałaby je według ustalonej przez siebie skali. Osoba, która zbierze najwięcej punktów, zgarnia nagrodę główną, a może też coś na II i III miejsce warto byłoby przeznaczyć. Nie wiem, czy wystarczająco jasno się wyraziłam. tak jest smile dziękuję za odzew smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2011 2:24 pm