|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2011 8:27 am
MEOWBOOKMi is várhatna az ember Április elsején egy közel 30 milliós felhasználóval rendelkező kommunikációs oldaltól (gyengébbek kedvéért: Gaiaonline), hogy nyalja egy kicsikét, (a már amúgy csillogó) FACEBOOK seggét.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2011 8:35 am
Item-ek: Eddig két item-mel találkoztam, ami az Event-hez köthető. Persze, ha találkozom mással, azt feltétlenül közlöm majd.  - Premium Cat FeastNe tévesszen meg senkit az egyszerű kinézet, az item animált! Ha van Blessed Stellarit-ed és fel is vannak töltve a mozgó item-ek, kellemes meglepetést fog okozni...  - World's Best JeansEgy farmer, amit eléggé megtévesztőn kapsz. Ha egy rózsaszín ajándékdoboz röpköd a képernyődön, ne örülj...  - Wing StickerIsmét szerezhető kis szárnyas matrica.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2011 8:37 am
Mittudomén... lefoglalva...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2011 9:56 am
Premium Cat Feast hogyan lehet szerezni? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2011 10:08 am
Fejlécben rákattintasz baloldalt a meowbook kiírásra, átdob egy oldalra, ami úgy néz ki, mint a faszbook oldal, csak macskákkal. Ott singup-ra kattintasz és granting-olja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2011 10:56 am
Eddig én is ezektől a cuccokról tudok csak (igaz a szárny matricák régóta kaphatók valahol már minden event ünnepkor), meg is szereztem mind, ám a macskakaját eladtam már (tartalék figuráimnál is). Nem is tudtam, hogy a macskakaja animált. Így mikor itt olvastam, ismét rákerestem a Marketplace-en és kipróbáltam. Szerintem nem túl gusztusos az animációja és kicsit mintha megalázná a macskakajákat,... Így már egyáltalán nem bánom, hogy eladtam. Akik meg használják animáltan, hát egészségükre,... Maga az event eléggé meglepett először (persze pozitívan), hogy csupa macskás és eléggé megtetszett, hisz szeretem a cicákat élőben is, meg neten is. smile Ari kis event, főleg az a része, hogy mindenki véletlenszerűen kapott kivágott macskafejeket és a fejléc cicafejekkel teli mintája is ari. 4laugh A Meowbook-os látszólagos kis átirányítás is ötletes, jópofa dolog lett, hogy kitölteni lehetetlen és a Sign Up-al így is el lehet érni egy adott cuccot. wink Ám úgy vettem észre, hogy guildbeli fórumokon nem jelennek meg a macskafejek sajnos, csak a globális kinti fórumokon, na meg a My Gaia menüponton belül is. Ez van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2011 11:34 am
Az event jópofa, a facebook utalás egyrészt figyelemfelhívó, másrészt kicsit túlzás (szerintem). A bolti eladóknak is cicafejük lett xp Nálam nem látszik a szárnyas matrica, nálatok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2011 11:48 am
Tényleg, a boltban az eladóknak is cicafejük lett, vicces. smile Most néztem meg egyet miután Obi írta. Vannak szárny matrica, csak most más a színe és könnyebben beleolvad a fejlécbe. Ugyanis a fejlécen van kicsit jobbra. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2011 1:31 pm
Obi Aoi Az event jópofa, a facebook utalás egyrészt figyelemfelhívó, másrészt kicsit túlzás (szerintem). A bolti eladóknak is cicafejük lett xp Nálam nem látszik a szárnyas matrica, nálatok? Nálam egészen furán festett a Wing Sticker. Úgy néz ki, mintha macskaszőrmintás lenne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2011 2:06 pm
bogcsa1013 Obi Aoi Az event jópofa, a facebook utalás egyrészt figyelemfelhívó, másrészt kicsit túlzás (szerintem). A bolti eladóknak is cicafejük lett xp Nálam nem látszik a szárnyas matrica, nálatok? Nálam egészen furán festett a Wing Sticker. Úgy néz ki, mintha macskaszőrmintás lenne. Megvan, köszi smile (Neked is, Xan). Nekem inkább famintájúnak tűnt vagy legalábbis ahhoz hasonlónak. Megnéztem a premium cat feast cuccot, hát kész az animált része xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2011 2:48 am
Azóta kiderült, hogy van egy új cat faces nevű cucc is, mely egyenlőre nagyon ritka és értékes is. Ez a cucc tartalmazza a véletlenszerű cicafejeket és lehetővé teszi, hogy váltogatva akár örökké is hordhassuk bármikor. wink Állítólag 2féle módon lehet ingyen megszerezni kis eséllyel: 1. a dumpster dive-ból nagyon ritkán, kis eséllyel lehet megszerezni (igaz láttam olyat egy cat faces-es fórumon, aki állítólag 1. vagy 2. próbálkozásra már meg is kapta, szerencséje volt hamar), 2. állítólag ha beállítod az Account Settings/Preferences-ben a szószűrő filtert a legerősebbre és ha utána néhányszor a dumpster dive és az i hate Gaia szövegeket beírod, akkor helyettük fish bin és hiss Gaia jön ki, mely növeli az esélyt arra, hogy megkapd a cat faces ritka cuccot. Néhányszor próbáltam és néha még próbálom. Nem fogom 100.000-rekért és milliókért megvenni a Marketplace-en, főleg ha másra gyűjtök.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2011 9:22 am