Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
April fools' Day - 2011

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Apr 01, 2011 8:27 am

User Image

MEOWBOOK

Mi is várhatna az ember Április elsején egy közel 30 milliós felhasználóval rendelkező kommunikációs oldaltól (gyengébbek kedvéért: Gaiaonline), hogy nyalja egy kicsikét, (a már amúgy csillogó) FACEBOOK seggét.
PostPosted: Fri Apr 01, 2011 8:35 am

Item-ek:

Eddig két item-mel találkoztam, ami az Event-hez köthető. Persze, ha találkozom mással, azt feltétlenül közlöm majd.

User Image - Premium Cat Feast
Ne tévesszen meg senkit az egyszerű kinézet, az item animált! Ha van Blessed Stellarit-ed és fel is vannak töltve a mozgó item-ek, kellemes meglepetést fog okozni...

User Image - World's Best Jeans
Egy farmer, amit eléggé megtévesztőn kapsz. Ha egy rózsaszín ajándékdoboz röpköd a képernyődön, ne örülj...

User Image - Wing Sticker
Ismét szerezhető kis szárnyas matrica.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Apr 01, 2011 8:37 am

Mittudomén... lefoglalva...
PostPosted: Fri Apr 01, 2011 9:56 am

Premium Cat Feast hogyan lehet szerezni? biggrin

Csokis_Muffin

6,150 Points
  • Signature Look 250
  • Person of Interest 200
  • Citizen 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Apr 01, 2011 10:08 am

Fejlécben rákattintasz baloldalt a meowbook kiírásra, átdob egy oldalra, ami úgy néz ki, mint a faszbook oldal, csak macskákkal. Ott singup-ra kattintasz és granting-olja.
PostPosted: Fri Apr 01, 2011 10:56 am

Eddig én is ezektől a cuccokról tudok csak (igaz a szárny matricák régóta kaphatók valahol már minden event ünnepkor), meg is szereztem mind, ám a macskakaját eladtam már (tartalék figuráimnál is). Nem is tudtam, hogy a macskakaja animált. Így mikor itt olvastam, ismét rákerestem a Marketplace-en és kipróbáltam. Szerintem nem túl gusztusos az animációja és kicsit mintha megalázná a macskakajákat,... Így már egyáltalán nem bánom, hogy eladtam. Akik meg használják animáltan, hát egészségükre,... Maga az event eléggé meglepett először (persze pozitívan), hogy csupa macskás és eléggé megtetszett, hisz szeretem a cicákat élőben is, meg neten is. smile Ari kis event, főleg az a része, hogy mindenki véletlenszerűen kapott kivágott macskafejeket és a fejléc cicafejekkel teli mintája is ari. 4laugh A Meowbook-os látszólagos kis átirányítás is ötletes, jópofa dolog lett, hogy kitölteni lehetetlen és a Sign Up-al így is el lehet érni egy adott cuccot. wink Ám úgy vettem észre, hogy guildbeli fórumokon nem jelennek meg a macskafejek sajnos, csak a globális kinti fórumokon, na meg a My Gaia menüponton belül is. Ez van.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Apr 01, 2011 11:34 am

Az event jópofa, a facebook utalás egyrészt figyelemfelhívó, másrészt kicsit túlzás (szerintem). A bolti eladóknak is cicafejük lett xp
Nálam nem látszik a szárnyas matrica, nálatok?
PostPosted: Fri Apr 01, 2011 11:48 am

Tényleg, a boltban az eladóknak is cicafejük lett, vicces. smile Most néztem meg egyet miután Obi írta. Vannak szárny matrica, csak most más a színe és könnyebben beleolvad a fejlécbe. Ugyanis a fejlécen van kicsit jobbra. wink

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

bogcsa1013

6,025 Points
  • Fusion Apprentice 100
  • That One Hero 500
  • Frozen Sleuth 100
PostPosted: Fri Apr 01, 2011 1:31 pm

Obi Aoi
Az event jópofa, a facebook utalás egyrészt figyelemfelhívó, másrészt kicsit túlzás (szerintem). A bolti eladóknak is cicafejük lett xp

Nálam egészen furán festett a Wing Sticker. Úgy néz ki, mintha macskaszőrmintás lenne.
PostPosted: Fri Apr 01, 2011 2:06 pm

bogcsa1013
Obi Aoi

Nálam egészen furán festett a Wing Sticker. Úgy néz ki, mintha macskaszőrmintás lenne.

Megvan, köszi smile (Neked is, Xan). Nekem inkább famintájúnak tűnt vagy legalábbis ahhoz hasonlónak.
Megnéztem a premium cat feast cuccot, hát kész az animált része xp

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Apr 02, 2011 2:48 am

Azóta kiderült, hogy van egy új cat faces nevű cucc is, mely egyenlőre nagyon ritka és értékes is. Ez a cucc tartalmazza a véletlenszerű cicafejeket és lehetővé teszi, hogy váltogatva akár örökké is hordhassuk bármikor. wink Állítólag 2féle módon lehet ingyen megszerezni kis eséllyel: 1. a dumpster dive-ból nagyon ritkán, kis eséllyel lehet megszerezni (igaz láttam olyat egy cat faces-es fórumon, aki állítólag 1. vagy 2. próbálkozásra már meg is kapta, szerencséje volt hamar), 2. állítólag ha beállítod az Account Settings/Preferences-ben a szószűrő filtert a legerősebbre és ha utána néhányszor a dumpster dive és az i hate Gaia szövegeket beírod, akkor helyettük fish bin és hiss Gaia jön ki, mely növeli az esélyt arra, hogy megkapd a cat faces ritka cuccot. Néhányszor próbáltam és néha még próbálom. Nem fogom 100.000-rekért és milliókért megvenni a Marketplace-en, főleg ha másra gyűjtök.
PostPosted: Sat Apr 02, 2011 9:22 am

pics or didn't happed

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
Reply
Archívum

Manage Your Items