|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2011 9:58 am
Úgy érzem ez elég mindennapi, mégis érdekes, hogy ki hogyan, milyen technikával szeret festeni, milyen papírra, milyen festékkel. Ide leírhatjátok saját tapasztalataitokat, módszereiteket esetleg példának képeiteket, hogy mások is tanulhassanak tőletek wink
heart ~Kellemes eszmecserét~ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2011 10:18 am
Én ceruzával szeretek inkább, az ecsettel nem bánok túl jól.. sweatdrop De ha mégis festek, akkor szűkös lehetőségeim miatt vízfestéket használok.. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2011 10:25 am
Mint az ősember! Szeretek/szerettem festeni kézzel. Sokkal finomabban tudtam festeni mint ecsettel. Meg zavart, hogy az ecsetnek a szálai néha bele ragadtak a képbe confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2011 12:48 pm
A festés nem az én szakterületem, de mivel valamilyen okból kifolyólag rám tört jelenleg egy kreatív hullám.... mit hullám?! szökőár, ezért lehet ezzel megpróbálkozom egy komolyabb fokon. Ha véget ér a vizsgaidőszak, akkor el kezdem meg is valósítani a terveimet amiről majd részletes beszámolót fogok itt tartani.... Ha másért nem akkor azért, hogy hátha megtetszik valaki másnak is a ötlettáramból whee (bocs Szty a kis off-ért sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 05, 2011 10:32 am
[nincs gáz ]
Igazából nekem se az esetem az ecsetelés ( xd : ) de mostanság igencsak rákaptam biggrin Kevergetni szoktam, van amikor vízfestékkel, van amikor temperával de az akvarellt is nagyon szeretem. Az egyik osztálytársamtól (aki mellesleg félelmetesen jó eek ) lestem el egy olyan trükköt, hogy a megszáradt festékre színes ceruzával rászínez. Nagyon klasszul mutat és már én is előszeretettel használom, mert nem kell az árnyékoláson rágni a körmömet biggrin Mókának is jó lehet kézzel whee tiszta maszat leszel a végére whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 05, 2011 10:38 am
Mi múltkor (az egyetemen volt olyan órám, hogy saját élményű művészeti fejlesztés) olyat csináltunk, hogy fogtunk egy adag zsírkrétát laza csuklómozdulatokkal firkáltunk valamit egy A/3as lapra (mondjuk volt aki konkrét formákat rajzolt) majd nagyon vizes vízfestékkel ráfestettünk. Aztán kipróbáltuk szivaccsal is. Szerintem nagyon jó kis kikapcsolódás, a végeredmény színes és látványos (főleg ha sok színt használsz ) Végül én "bekereteztem" házilag, ami annyiból állt, hogy színes kartonlapból vágtam ki neki egy keretet és ráragasztottam. A hátuljára meg extra vastag kartonlapot ragasztottam, hogy stabil legyen. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 05, 2011 11:33 am
Régen általános sulis koromban szerettem vízfestékkel festeni, de sose volt a kedvenc elfoglaltságaim része. Na meg nem is voltam túl ügyes. Valahogy azóta se köt le igazán. Mindenkinek jó festést! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 06, 2011 3:59 am
Én már az újkor terméke vagyok. Én digitalizálótáblát és festőprogramokat használok ilyen célokra. A rendes festés, sosem tartozott azok közé az elfoglaltságaim közé, amit szívesen űztem. Azt hiszem, csinálok egy digitális festészet topic-ot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|