|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2010 8:56 am
Jaka ropucha z pryszczami? nie rozumiem. ... ... ... Ej! crying To MOJE zdjęcie jest! sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2010 2:42 am
Kasmizar Martinespl Baranina ja jak zwykle nie rozumiem idei tematu mrgreen O to pewnie należałoby zapytać autora, ale ja sobie wkręcam, że to trening kreatywności i że robię coś pożytecznego. Kurcze mam najkrótsze posty. Muszę więcej ćwiczyć.... trening też, ale chcę zwrócić też uwagę jakie szamańskie metody są wprowadzane w religiach. Można takim testem sprawdzać też umiejętność obserwacji rzeczywistości. Chyba jestem cofnięta, bo nadal nie rozumiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2010 7:11 am
e no tak jak to twoje zdjecie to masz piekne niebieskie oczy cudowne czerwone kropki na mordce i ponetne usta sweatdrop poprostu sam sex ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2010 9:15 am
Sprytna dziewczyna biggrin umie wybrnąć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2010 4:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 26, 2010 11:48 am
hihihi ma sie to cos biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 27, 2010 12:14 am
Gdyby Gaia była religią, to za każde miejsce na temat płacilibyśmy 650 gp, a za każde użytkownika, który wypowiada się na ten temat trzeba by doplacać.
żródło: Serio stare Nasz nowy ksiądz, który ma wyrok za długi, stwierdził, że za każdą osobę jaka jest na cmentarzu będziemy płacić 650 zł. A teraz słuchajcie, bo to was też może spotkać. Maksymalna opłata to 639zł i jest związana z zasiłkiem pogrzebowym (opłata cmentarna może wynosić 10% z tego) i nie za osobę, tylko za grób. No zgadnijcie, czy ksiądz jest popularny przez to u nas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2010 8:06 am
toz to okrutne!!! co za sknera stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 27, 2010 2:25 am
ShizukaHio15 toz to okrutne!!! co za sknera stare No i monopolista. O gdyby gaia byla religa ksiadz nie mialby monopolu na pogrzeby.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2011 4:31 am