|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2010 10:06 am
Egy oldalváltozás-jelentés szerint ( itt ) péntekig tart még az event, amerikai idő szerint éjfélig vagyis nekünk péntek reggelig kb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2010 6:15 am
Már vége az event-enek, november 15-én este szedték le a zOMG-ről is. Onnan tudom, hogy próbáltam felmenni, de nem lehetett.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2010 6:28 am
Vége, igen. Én csak azt sajnálom, hogy Jack-et nem sikerült kinyírnom... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2010 6:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2010 10:14 am
És nekem se. De ha valami nekem tetsző kerül ki a cursed pumpkinból akkor majd gyűjtök rá smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2010 2:20 pm
Én sem tudtam megtalálni Jack-et crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2010 7:40 am
Én csak egyszer találtam őt meg az Otami Ruins-ban, de akadt is, meg is haltam, visszatértem, majd kifagytam sajnos,... Aztán már nem is fordítottam időt a keresésére, inkább cuki szellemekre, tökjelmezes fluff-okra vadásztam bőven és trick or treat-eztem a Barton Town-ban sokszor. Még nagyon a Halloween elején sűrűn gyűjtöttem cukrokat a Towns-ban. A Jack-es eseményen kívül azért egész jó Halloween volt. Ám hiányzott kissé a B.O.O. és S.I.N. csapatok visszavágása. Remélem jövőre a B.O.O. csapat visszavág a S.I.N. csapatnak és akkor hátha vége a S.I.N. uralomnak (ők győztek 2009-ben).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2010 11:54 am
Xanvie Én csak egyszer találtam őt meg az Otami Ruins-ban, de akadt is, meg is haltam, visszatértem, majd kifagytam sajnos,... Aztán már nem is fordítottam időt a keresésére, inkább cuki szellemekre, tökjelmezes fluff-okra vadásztam bőven és trick or treat-eztem a Barton Town-ban sokszor. Még nagyon a Halloween elején sűrűn gyűjtöttem cukrokat a Towns-ban. A Jack-es eseményen kívül azért egész jó Halloween volt. Ám hiányzott kissé a B.O.O. és S.I.N. csapatok visszavágása. Remélem jövőre a B.O.O. csapat visszavág a S.I.N. csapatnak és akkor hátha vége a S.I.N. uralomnak (ők győztek 2009-ben). Jaja, azok a fluffok tényleg nagyon cukik (meg alapból is) 4laugh csak néha mindig legyilkolnak gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2010 8:39 am
Ügyesen kell(ett) ellenük harcolni megfelelő gyűrűkkel és nyilván azonos CL szintre kell(ett) állítani a saját CL szintünket, mert csak úgy kaphattunk tőlük néha pumpkin fluff ball-t, melyből ha 200 volt meg, plusz a recept, akkor tökjelmezes fluff-ot lehet(ett) csinálni. Nekem összesen 7 jött össze, főleg a Village Greens-ben egy bizonyos helyen öltem crew-okban őket. wink Igaz eleinte nem tudtam, hogy ott a leggyorsabb, de aztán rájöttem. Majd ha ismét feljebb megy az értékük (legalább 2-300.000-ig, jelenleg 40.000 gold körül mozog, eleinte 4-500.000 gold-ba kerültek), akkor a 7-ből 4-et el fogok majd adni. Valószínűleg néhány hónap múlva, vagy 1 év múlva megy fel az értékük újra, de majd úgyis kiderül. És idén is összehoztam Jackies-eket, azt hiszem 5-öt, melyből eleinte magasabb áron 2-őt eladtam. A maradék 3-al várok, míg azoknak is újra felmegy az értékük és tavalyról (1. Halloween-emről itt) van 2, azokat nem adom el, hanem megtartom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|