Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Könyvmoly vagy-e? Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Mon Jan 06, 2014 10:00 am

Vérfrissítés!

Walking Dead 5. kiolvasva, 6. kötet pedig szomorúan üldögél a földön két Murakami, 2 Márai, 2 Szabó Magda, 2 Kázmér és Huba, 1 Rejtő és néhány egyéb kötet mellett. biggrin (Nálam nem várólista van, hanem A Kupac a szobám sarkában, ami mindig nő egy-egy kötettel...)

G. B. Hellebrandt: Sherion Woods - Apály c. kötete kiolvasva
Majd írok róla, amint komplett egésszé tudom formálni a véleményem.

Szerencsétlen angol nyelvű Trónok harcába pedig kemény 2 hónapja először ma tudtam újra beleolvasni. Kb a felénél tartok, és iszonyatosan szórakoztató, de eddig valahogy a borzasztó tiniregényekhez volt hangulatom. sweatdrop
PostPosted: Wed May 07, 2014 9:22 am

Kicsit írok ide is:
Bárki, aki olvasta a Legyek urát, vagy a Battle Royal-t és tetszett neki a gyermeki lelkivilág ábrázolása, vagy éppen a gyermeki lélek pszichológiája:
Mariam Petroszjan: Abban a házban. Imádtam!..... Imádom! lerakhatatlan, izgalmas. Nem éppen tipikus történetvezetésű mű, de pont ez is iszonyatosan üdítő benne. Mondjuk nem éppen egy tiniregény, de mindenkinek szeretettel ajánlom, aki szereti a pszichológiai műveket, a lélektani dolgokat és mondjuk még a misztikumot is wink

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

LonelyGentleRain

Brainy Genius

6,850 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Mon Jul 14, 2014 10:26 pm

napsugar
Kicsit írok ide is:
Bárki, aki olvasta a Legyek urát, vagy a Battle Royal-t és tetszett neki a gyermeki lelkivilág ábrázolása, vagy éppen a gyermeki lélek pszichológiája:
Mariam Petroszjan: Abban a házban. Imádtam!..... Imádom! lerakhatatlan, izgalmas. Nem éppen tipikus történetvezetésű mű, de pont ez is iszonyatosan üdítő benne. Mondjuk nem éppen egy tiniregény, de mindenkinek szeretettel ajánlom, aki szereti a pszichológiai műveket, a lélektani dolgokat és mondjuk még a misztikumot is wink

Imádom mindkét könyvet, valamint a belőlük készült filmeket is. Afféle társadalomkritikai műveknek lehet felfogni őket, hiszen a felnőtt társadalmat mutatja be gyerekek szemén keresztül. Vagy legalábbis én így látom.

Én egyébként jelenleg Emily Brönte gyönyörű művét, az Üvöltő Szeleket olvasom. Lerakhatatlan, pedig a filmet láttam már belőle.
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces