|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 06, 2014 10:00 am
Vérfrissítés!
Walking Dead 5. kiolvasva, 6. kötet pedig szomorúan üldögél a földön két Murakami, 2 Márai, 2 Szabó Magda, 2 Kázmér és Huba, 1 Rejtő és néhány egyéb kötet mellett. biggrin (Nálam nem várólista van, hanem A Kupac a szobám sarkában, ami mindig nő egy-egy kötettel...)
G. B. Hellebrandt: Sherion Woods - Apály c. kötete kiolvasva Majd írok róla, amint komplett egésszé tudom formálni a véleményem.
Szerencsétlen angol nyelvű Trónok harcába pedig kemény 2 hónapja először ma tudtam újra beleolvasni. Kb a felénél tartok, és iszonyatosan szórakoztató, de eddig valahogy a borzasztó tiniregényekhez volt hangulatom. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2014 9:22 am
Kicsit írok ide is: Bárki, aki olvasta a Legyek urát, vagy a Battle Royal-t és tetszett neki a gyermeki lelkivilág ábrázolása, vagy éppen a gyermeki lélek pszichológiája: Mariam Petroszjan: Abban a házban. Imádtam!..... Imádom! lerakhatatlan, izgalmas. Nem éppen tipikus történetvezetésű mű, de pont ez is iszonyatosan üdítő benne. Mondjuk nem éppen egy tiniregény, de mindenkinek szeretettel ajánlom, aki szereti a pszichológiai műveket, a lélektani dolgokat és mondjuk még a misztikumot is wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 14, 2014 10:26 pm
napsugar Kicsit írok ide is: Bárki, aki olvasta a Legyek urát, vagy a Battle Royal-t és tetszett neki a gyermeki lelkivilág ábrázolása, vagy éppen a gyermeki lélek pszichológiája: Mariam Petroszjan: Abban a házban. Imádtam!..... Imádom! lerakhatatlan, izgalmas. Nem éppen tipikus történetvezetésű mű, de pont ez is iszonyatosan üdítő benne. Mondjuk nem éppen egy tiniregény, de mindenkinek szeretettel ajánlom, aki szereti a pszichológiai műveket, a lélektani dolgokat és mondjuk még a misztikumot is wink Imádom mindkét könyvet, valamint a belőlük készült filmeket is. Afféle társadalomkritikai műveknek lehet felfogni őket, hiszen a felnőtt társadalmat mutatja be gyerekek szemén keresztül. Vagy legalábbis én így látom. Én egyébként jelenleg Emily Brönte gyönyörű művét, az Üvöltő Szeleket olvasom. Lerakhatatlan, pedig a filmet láttam már belőle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|