|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2010 1:27 pm
Przyznam się szczerze, że zatęskniłem za Baraniką i po bardzo długim czasie mojego nie bycia. Tak się u tęskniłem, że aż poszukałem jej na gaii i oto cały czas ona jest. Nie wątpliwie jest ona osobliwością tej gildii i bez wątpienia bez niej nie ma PPL. Także tym bardziej cieszy że cały czas zagląda. Na cześć Baraniny BUMP BUMP BUMP urra. Buziaki. Z utęsknieniem czekam na towje kurwa gupi chuju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2010 11:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2010 12:50 pm
ta gildia jest i tak tak jakby jej nie bylo nikt tu sie prawie nie udziela... ;X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2010 3:25 am
bo wszyscy przenieśli się do PA crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 3:01 am
ja nawet na PA się rzadko udzielam lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 6:55 am
bardziej brak czasu czy chęci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 25, 2010 9:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 2:25 am
Marti , ale wazeliną zajechało. Jak za mną tęsknisz to masz przeca mój tel blaugh na gg nawet nie próbuj sie dobijać bo zlikwidowałam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 9:28 am
Aha, no rzeczywiście mam twój numer. Nie zauważyłem go pod tym kurzem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2010 1:29 am
Martinespl Aha, no rzeczywiście mam twój numer. Nie zauważyłem go pod tym kurzem. pytanie czy masz moj stary czy nowy numer
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2010 4:20 am
Baranina Martinespl Aha, no rzeczywiście mam twój numer. Nie zauważyłem go pod tym kurzem. pytanie czy masz moj stary czy nowy numer YYY, Nowy? A jak bardzo nowy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 8:41 am
Martinespl Baranina Martinespl Aha, no rzeczywiście mam twój numer. Nie zauważyłem go pod tym kurzem. pytanie czy masz moj stary czy nowy numer YYY, Nowy? A jak bardzo nowy? taki w orange, wiesz ten na pincet cośtam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 1:31 pm
Baranina Martinespl Baranina Martinespl Aha, no rzeczywiście mam twój numer. Nie zauważyłem go pod tym kurzem. pytanie czy masz moj stary czy nowy numer YYY, Nowy? A jak bardzo nowy? taki w orange, wiesz ten na pincet cośtam To nie mam takowego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2010 2:43 am
Martinespl Baranina Martinespl Baranina Martinespl Aha, no rzeczywiście mam twój numer. Nie zauważyłem go pod tym kurzem. pytanie czy masz moj stary czy nowy numer YYY, Nowy? A jak bardzo nowy? taki w orange, wiesz ten na pincet cośtam To nie mam takowego. To ci dałam na PM zapisz se
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|