Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Még egy lökött event Goto Page: [] [<] 1 2 3

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Tue Aug 31, 2010 2:12 am

Louie kipipálca,már csak Carl kell de nincs kedvem :/
PostPosted: Tue Aug 31, 2010 4:15 am

Tobi_Gabii
Louie kipipálca,már csak Carl kell de nincs kedvem :/

Én meg Edmundot kezdtem el most, sikeresen és óvatosan megöltem 3 tagot. A "titok": a rations-t érdemes average-n hagyni, a pace meg fast, de a 3 ember halála után vissza normal sebesséégre és némi pihiztetés.

Carl nem olyan iszonyat nehéz. Elmondom kb hogyan csináltam: sok lövedék, loot, végig erdő, vulkán és tenger közül vulkán, szürke szarvasféléket NEM lőni mert Carl bedühödik, igyekezz úgy alakítani a váratlanul felugró helyzeteket, hogy kaját lootot és szerencsét kapj, hol lehet érdemes némi lootot ammora tradelni. Ammoból nekem 100-140 körül volt, kaja meg 200-400 körül (a vörösvitorlás hajóval). És óvatosan (csak fastra állítsd a hajót) ölj meg legalább 2-3 legénységtagot. Bár általában egy "véletlen" felugró esemény is megöl néha egyet, tehát ne a legutsó emberig "gyilkolj", egyszer haltam már meg így Louienál.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Aug 31, 2010 4:18 am

És fontos ill előnyös hogy minél magasabbra tedd a szerencseszintet (a crew info gombnál meg lehet nézni, baloldalt írja ki a navigátor képe mellett pl hogy worrying, average, promising, lucky stb). Pl legelső állomás fáját nem kivágni, romokat érdemes átkutatni ha sivatagon mész mindenképp cserélj lootot valamennyi szerencsére a szfinxszel stb. Néha magától is emelkedik a szerencséd, pl felugrik magától hogy dupla szivárványt láttál nő a szerencséd. És vadássz néha de ne túl gyakran. Tengeren a rákokat érdemes lőni mert azok nem túl gyorsak és csak 2 lövés kell rájuk. Erdőben meg zöldségek grunnyk és szarvasok (ha nem Carl-al vagy). A többire többet kell lőni.
PostPosted: Thu Sep 16, 2010 1:26 am

Engem végül ez az esemény mégse kötött le igazán. Ez van. Plusz mostanában ritkábban és kevesebbet jöttem fel (nem minden nap és ha igen, csak pár percre) néhány ok miatt, na meg mással is újra többet játszottam, játszom. Persze azért nagyjából követem a Gaia főbb eseményeit, nézem az újabb announcement-eket, daily chance-ek, akvárium stb.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out