|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 8:45 am
SullGirl pranesiau Fankui Adomui apie pareklamavima db liko laukt tik PM 3nodding Gerai, kai jis atrasys pranesk man. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 8:46 am
mew kitty5 pabandysiu ir as draugus prikviest 3nodding Aciu. 4laugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 8:55 am
SullGirl ii_AnGie-Chan SullGirl ok varau kviest draugus LT ii_AnGie-Chan o juk tame LT klane kur Frankas Adomas sukures galima is ten juos pakviest ka manai Franka Adoma as pati kaskuria diena jam pasakiau ir priemiau i klana 3nodding Gerai. ^^ Reikia jam pasiūlyti tapti sąjungininkais. heart oj as su juo nelabai bendrauju bet reiks bandyt sąjungininkas biggrin lyg samokslo terorija biggrin beabejo paskelbsiu gildijoje apie jusu klana smile istiesu tai ir jus patys galit pasiskelbt smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 9:10 am
FankasAdomas SullGirl ii_AnGie-Chan SullGirl ok varau kviest draugus LT ii_AnGie-Chan o juk tame LT klane kur Frankas Adomas sukures galima is ten juos pakviest ka manai Franka Adoma as pati kaskuria diena jam pasakiau ir priemiau i klana 3nodding Gerai. ^^ Reikia jam pasiūlyti tapti sąjungininkais. heart oj as su juo nelabai bendrauju bet reiks bandyt sąjungininkas biggrin lyg samokslo terorija biggrin beabejo paskelbsiu gildijoje apie jusu klana smile istiesu tai ir jus patys galit pasiskelbt smile Arigatou. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 11:29 am
ii_AnGie-Chan FankasAdomas SullGirl ii_AnGie-Chan SullGirl ok varau kviest draugus LT ii_AnGie-Chan o juk tame LT klane kur Fankas Adomas sukures galima is ten juos pakviest ka manai Franka Adoma as pati kaskuria diena jam pasakiau ir priemiau i klana 3nodding Gerai. ^^ Reikia jam pasiūlyti tapti sąjungininkais. heart oj as su juo nelabai bendrauju bet reiks bandyt sąjungininkas biggrin lyg samokslo terorija biggrin beabejo paskelbsiu gildijoje apie jusu klana smile istiesu tai ir jus patys galit pasiskelbt smile Arigatou. ^^ Adomai prasiau taves to padaryt kad daugiau zmoniu atkreiptu demesi i tai sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 12:21 pm
Na kaip jums nauji klano updatai kuriuos padariau? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 12:42 pm
man jie patiko AnGie ^^ matosi kad daugiau zmoniu priemo da rbeje <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 12:46 pm
SullGirl man jie patiko AnGie ^^ matosi kad daugiau zmoniu priemo da rbeje <3 Aciu. ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 1:05 pm
ii_AnGie-Chan SullGirl man jie patiko AnGie ^^ matosi kad daugiau zmoniu priemo da rbeje <3 Aciu. ^^ heart prasom nera uz ka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 09, 2010 3:32 am