|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 17, 2010 11:11 am
Már csak egy napotok van hátra a nagy fináléhoz és ha megint a bank nyeri meg a játékot akkor ágyú dörrenés lesz a végén levelekkel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 17, 2010 11:55 pm
Figyelem este hétig van időtök még beküldeni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 18, 2010 12:50 am
Támad egy jó ötletem Minden beküldött anyagért jár egy Blue box item Na mit szóltok ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 18, 2010 1:29 am
Az a helyzet hogy én kicsit ki vagyok futva az időből, tegnap majdnem egész nap prgramom volt, de majd megpróbálok valamit sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 18, 2010 1:32 am
Segítségül azoknak, akik még figyelik a topikot, ide teszem mi aktuális még ma estig (idézetek Lurzt versenykihirdetéseiből):
"Lesz ismét egy olyan verseny, amit el kell készíteni egy Magyar Guild paródiát minimum képregénytől egészen filmig minden szabad egészen Július 18-ig nyeremény pedig Yemaya's Pearl és Western Zodiac
Az utolsó mezőnyben el kell készíteni egy Magyar Guild Himnuszát Július 18-ig a nyeremény pedig a még fejlődő Timmy
Valamint meg kell törni a Malreni való megrajzolásban le kell rajzolnotok Malreni egészen Július 18-ig a győztes megkapja a Dandert"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 18, 2010 10:38 am
Lejárt az idő ágyú lövészetre fel mert senki nem küldte be amit kellet volna így az utolsó három nyeremény játék bank nyert vagyis én
Medve vs. Lurzt Remacht kezdés után lesz
THE END
az eventből
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|