|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 11:14 am
Oka, to tu możecie opisać wasze dziwne i mniej dziwne przygody seksualne twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 11:43 am
Na chuja mnie tu ściągnęłaś? I dlaczego nie wchodzi Ci "w"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 1:49 pm
Moje życie seksualne jest równie ubogie jak twoja owcu, tylko ja potrafię się do tego przyznać. ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 1:52 pm
ichabot Moje życie seksualne jest równie ubogie jak twoja owcu, tylko ja potrafię się do tego przyznać. ;* Nie znam Cię ale mi jedziesz w tym momencie człowieku. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 1:56 pm
Bociu ale ja nie mówie że jest zajebiste. No właśnie dlatego że jest po chuju to chciałam posłuchać o Twoim mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 1:57 pm
Patka: żebyś rozbujała tą budę. I żeby podwyższyć liczbę osób w wieku geriatrycznym mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 2:00 pm
Baranina Bociu ale ja nie mówie że jest zajebiste. No właśnie dlatego że jest po chuju to chciałam posłuchać o Twoim mrgreen Zapamiętam to sobie, zapamiętam. Gdybyś nie siedziała na forum po nocy możliwe że by uległo zmianie rofl heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 1:21 am
adekx ichabot Moje życie seksualne jest równie ubogie jak twoja owcu, tylko ja potrafię się do tego przyznać. ;* Nie znam Cię ale mi jedziesz w tym momencie człowieku. rofl Twoje życie seksualne jest uboższe niż owcy? I nie umiesz się do tego przyznać nawet przed samym sobą? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|