|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 2:06 pm
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai mozesz, tylko musisz wybrac dobrze bo kazda ma dziurke w innym miejscu ;DD A niema takiej bez dziurki?XD Nie lubie jak mi cos zawiewia jak jade XD mam taką z zameczkiem w kroku- moze byc? mrgreen heart ... pojde chyba do sklepu xd czuje sie oszukany ;<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 5:56 pm
Lavagetas_heqetai ... pojde chyba do sklepu xd czuje sie oszukany ; .< * przytula go * wszystko bedzie dobrze....XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 1:06 am
Rin_Youkai Oh nie... nie, nie, nie~! >.< * przytula go * wszystko bedzie dobrze....XD wszystko bedzie dobrze... wszystko bedzie dobrze ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 1:34 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Oh nie... nie, nie, nie~! >.< * przytula go * wszystko bedzie dobrze....XD wszystko bedzie dobrze... wszystko bedzie dobrze ;Dpsychopatyczna mama powraca ;> Kochany synuuuuus twisted * głasku głasku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 2:05 pm
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Oh nie... nie, nie, nie~! >.< * przytula go * wszystko bedzie dobrze....XD wszystko bedzie dobrze... wszystko bedzie dobrze ;Dpsychopatyczna mama powraca ;> Kochany synuuuuus twisted * głasku głasku* o kurde ;D ale ale.. ja juz jestem spokojny ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 2:48 am
Lavagetas_heqetai o kurde ;D ale ale.. ja juz jestem spokojny ;DKochasz swoją mamusię, która jest młodsza od ciebie, prawda? crying crying crying crying twisted Kooochasz...* przytrzymuje go, by jej nie uciekł *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 23, 2007 4:29 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai o kurde ;D ale ale.. ja juz jestem spokojny ;DKochasz swoją mamusię, która jest młodsza od ciebie, prawda? crying crying crying crying twisted Kooochasz...* przytrzymuje go, by jej nie uciekł * oczywiscie, kocham kocham dobrze mieć subtelna matke yhh yhh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 25, 2008 6:37 am
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaavuś ;*
Kochu heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 26, 2008 1:32 pm
Rin_Youkai Laaaaaaaaaaaaaaaaaaavuś ;* Kochu heart 4laugh Nuu ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 21, 2009 3:36 am
Odświeżać swój temat -- szczyt desperacji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 22, 2009 1:50 am
Lavagetas_heqetai Odświeżać swój temat -- szczyt desperacji... Byc zauwazonym przez Rati - graniczy z cudem. (bo nadal sama nie wierze ze wogole tu wrocilam i co mnie za licho podkusilo xd ) 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 14, 2009 10:37 am