Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Największe ściemy Internetu Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

ale
  jaja
  to nie jest na serio ?
View Results

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Wed Mar 17, 2010 3:47 pm

lol, tak, nie wmówicie mi że teraz się większość ludzi przez neta poznaje, bo to by znaczyło:
Po pierwsze, że jestem anachroniczny. Po drugie, że ludzie dzisiaj są nieporadni jak dzieci. xp
PostPosted: Wed Mar 17, 2010 3:50 pm

A nie przyszło Ci do głowy że ludzie w dzisiejszych czasach zwyczajnie dużo pracują i nie mają możliwości poznania kogoś w sposób tradycyjny?

adekx

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Wed Mar 17, 2010 3:51 pm

Nie, co wcale nie wyklucza ww. przeze mnie tez xp
PostPosted: Wed Mar 17, 2010 4:04 pm

Ja można by powiedzieć że jestem w pracy 24 h na dobę, podobnie jak moi koledzy single którzy poznali swoje partnerki / żony właśnie przez neta.
Internet zaoszczędza wiele czasu i zachodu przy poznawaniu się.
Można szybko się dowiedzieć takich rzeczy jak:
- czy dziewczyna goli cipkę
- czy puka się od razu czy lepiej dać se spokój
- czy zna zasady ortografii
- czy jest kretynką która na widok cyfrówki robi z ust dzióbek
- nie ma krępacji by zadać pytanie czy ma obwisł cyce i celulit.
Kurde same plusy

adekx

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100
PostPosted: Thu Mar 18, 2010 7:22 am

adekx
Lady Majorie
Chyba tak jest mrgreen Ale zawiedzie się chłopak (raczej pan/facet bo ma 40 lat eek ), kiedy sie dowie, że nie jestem chłopakiem xp xd
To czyje to są foty? eek Ja już nie łapie kim Ty jesteś gonk

Jestem dziewczyną, a na tym portalu dla panów założyłam sobie konto i dałam tam zdjęcia jakiegoś niemca z myspace xD Wszystkie moje dane na fellow są oczywiście fałszywe rofl

adekx
A nie przyszło Ci do głowy że ludzie w dzisiejszych czasach zwyczajnie dużo pracują i nie mają możliwości poznania kogoś w sposób tradycyjny?

Zawsze jest możliwość poznania kogoś w tradycyjny sposób. Nie ważne czy się chodzi do pracy, czy szkoły.i jak dużo obowiązków mamy na głowie biggrin
PostPosted: Thu Mar 18, 2010 8:51 am

adekx
Ja można by powiedzieć że jestem w pracy 24 h na dobę, podobnie jak moi koledzy single którzy poznali swoje partnerki / żony właśnie przez neta.
Kurde same plusy

No rzeczywiście, same priorytety przy dobieraniu partnera rofl

Jednak cię rozumiem, jeżeli rzeczywiście jest tak jak piszesz, tzn. jesteś w pracy ogromną ilość czasu, to internet może być jakimś substytutem, ale tylko substytutem. wink

Lady Majorie

Zawsze jest możliwość poznania kogoś w tradycyjny sposób. Nie ważne czy się chodzi do pracy, czy szkoły.i jak dużo obowiązków mamy na głowie biggrin

Też prawda, ale z różnym prawdopodobieństwem. W przypadku adka może być ono dosyć niskie mrgreen

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

hela bertz

PostPosted: Thu Mar 18, 2010 9:06 am

tak, pisze się z kimś przez internet, ogląda fotki, a potem jak przychodzi co do czego to okazuje się, że dziewczyna bez tego fotoszopa na twarzy i słodkiej miny wygląda............ gorzej ;x
moim zdaniem internet powinien tylko 'uzupełniać' normalne rozmowy. można go wykorzystać do 'zagadania' osoby, która nam się podoba ze szkoły, pracy, biblioteki, kościoła.... etc
PostPosted: Thu Mar 18, 2010 9:17 am

hela bertz
tak, pisze się z kimś przez internet, ogląda fotki, a potem jak przychodzi co do czego to okazuje się, że dziewczyna bez tego fotoszopa na twarzy i słodkiej miny wygląda............ gorzej ;x
moim zdaniem internet powinien tylko 'uzupełniać' normalne rozmowy. można go wykorzystać do 'zagadania' osoby, która nam się podoba ze szkoły, pracy, biblioteki, kościoła.... etc

True. Chociaż, jak od każdej reguły, dopuszczam wyjątki. ^^

Kompletnie już trywializując i ciągnąc myśl adka: może się okazać, że dziewczyna wcale nie puka się od razu, w pewnych miejscach jest jednak nieogolona, robić jednak dzióbek na widok aparatu fotograficznego i kłamać, jeżeli chodzi o sprawy obwisłych cyców czy celulitu. xd

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

adekx

PostPosted: Thu Mar 18, 2010 10:08 am

Lady Majorie
adekx
Lady Majorie
Chyba tak jest mrgreen Ale zawiedzie się chłopak (raczej pan/facet bo ma 40 lat eek ), kiedy sie dowie, że nie jestem chłopakiem xp xd
To czyje to są foty? eek Ja już nie łapie kim Ty jesteś gonk

Jestem dziewczyną, a na tym portalu dla panów założyłam sobie konto i dałam tam zdjęcia jakiegoś niemca z myspace xD Wszystkie moje dane na fellow są oczywiście fałszywe rofl

adekx

Przedstawię Ci mój plan dnia / tygodnia.
1) Od poniedziałku do czwartku siedzę w pracy ( łącznie z nocowaniem, śpię też w pracy) o 16 jadę na dwie godziny do domu nakarmić i posprzątać kotkowi. Wracam zaczyna się noc, co jakieś 2h napierdala alarm, albo ktoś dzwoni z jakąś sprawą.
2) W piątek jeżdżę po Polsce załatwiać sprawy z kontrahentami. Wracam jest sobota.
3) W sobotę widuje się z równie zapracowaną Owcą, nie mamy siły już na nic. Kładziemy się i odsypiamy.
4) W niedziele jadę do rodziców, wracam w poniedziałek rano, oczywiście do pracy.

Podałem swój przykład jako osoby która nie ma możliwości poznać kogoś inaczej jak przez neta. Ja sam nikogo nie szukam ponieważ mam. Ale wiem że moi koledzy "równie zapracowani" często korzystają z portali randkowych.
PostPosted: Thu Mar 18, 2010 10:11 am

ichabot
adekx
Kurde same plusy

No rzeczywiście, same priorytety przy dobieraniu partnera rofl

Jednak cię rozumiem, jeżeli rzeczywiście jest tak jak piszesz, tzn. jesteś w pracy ogromną ilość czasu, to internet może być jakimś substytutem, ale tylko substytutem. wink

Lady Majorie

Też prawda, ale z różnym prawdopodobieństwem. W przypadku adka może być ono dosyć niskie mrgreen

Powiem wam że zdarzało mi się zapoznawać partnerki właśnie przez internet. I może was to zdziwi ale lepsze relacje miałem z tymi kobietami które wcześniej poznałem w sieci i mieliśmy okazję "szczerze" powymieniać się poglądami.

adekx

adekx

PostPosted: Thu Mar 18, 2010 10:14 am

hela bertz
Możliwe.
Każdy ma swoje upodobania i każdemu co innego pasuje.
Ja wolę poznawać ludzi poprzez sieć. Jeszcze mi się nie zdarzyło żebym zmienił o kimś zdanie na podstawie jego wyglądu.
PostPosted: Thu Mar 18, 2010 10:34 am

O s**t, no to masz cholernie ciężkie tygodnie confused
Ale wiadomo, że internet nie jest taki doskonały jak się wydaje. Można trafić na naprawdę fajną osobę, z którą się nieźle rozmawia itd, ale tez można trafic na kogoś, kto okłamuje lub podaje się za kogoś kim nie jest (np ja na fellow, ale to już inna historia xd ). Takie znajomości są dobre, ale większość z nich po jakimś czasie się urywa, ale jest też mnóstwo wyjątków, których nie będę wymieniać biggrin

kuźwa, ale namieszałam xDDD

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100

adekx

PostPosted: Thu Mar 18, 2010 10:43 am

Lady Majorie
O s**t, no to masz cholernie ciężkie tygodnie confused
Ale wiadomo, że internet nie jest taki doskonały jak się wydaje. Można trafić na naprawdę fajną osobę, z którą się nieźle rozmawia itd, ale tez można trafic na kogoś, kto okłamuje lub podaje się za kogoś kim nie jest (np ja na fellow, ale to już inna historia xd ). Takie znajomości są dobre, ale większość z nich po jakimś czasie się urywa, ale jest też mnóstwo wyjątków, których nie będę wymieniać biggrin

kuźwa, ale namieszałam xDDD

To jak w życiu. Zawsze można trafić na kogoś kto Cie oszuka.
PostPosted: Thu Mar 18, 2010 11:16 am

a ja w sumie mojego obecnego chlopaka poznalam przez neta (w sumie mieszka 2 bloki ode mnie rofl jak sie okazalo). chociaz wczesniej w zyciu bym nie pomyslala, ze moge kogos przez neta znalezc O.o

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out