Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Jakie anime lubicie najbardziej ??

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Jakie anime lubicie najbardziej ??
  Naruto lub Naruto Shippuuden
  Bleach
  Devil May Cry
  Dragon Ball
  Pokemon
  Yu-Gi-Oh!
View Results

fizzior

3,800 Points
  • Risky Lifestyle 100
  • Brandisher 100
  • Team Jacob 100
PostPosted: Mon Jan 04, 2010 9:06 am

Jako miłośnik anime oraz mangi chciałbym się zapytać jakie anime lubicie najbardziej. Jak nie znajdziecie swojego typu to użyjcie zacnej opcji jaką jest PW, a wasz typ ukaże się w przeciągu 3 dni. (o ile można dodawać opcje na ankiecie)

Jakby coś to nie widziałem podobnych postów na forum z wyjątkiem tych o "zboczonych" odmianach tej sztuki  
PostPosted: Mon Jan 04, 2010 10:14 am

11 eyes ;c
@edit
ups zapomnialem uzyc opcji D: sory xD

Grenio

Newbie Member

cuvier

Fashionable Gekko

6,300 Points
  • Wall Street 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Jan 04, 2010 11:59 am

Ja zmieniam ulubione kazde kilka tygodni. Naprzyklad teraz, lubie Higurashi no Nako koro ni, ale bede ogladala Clannad niedlugo, to moze mi sie zmieni. Ale zawsze bede uwielbiala Pokemon. Naruto mniej wiecej zgubilo co bylo dobrego i interesujacego.
PostPosted: Mon Jan 04, 2010 2:50 pm

bardzo bardzo lubie Ergo Proxy, Samurai Champloo, Pandora Hearts, Iria, Maria+Holic, Record of Lodoss War i dlugo by jeszcze wymieniac, bo ulubionego to nie mam.

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

mirti6

5,400 Points
  • Dressed Up 200
  • Forum Dabbler 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Tue Jan 12, 2010 5:38 am

Kocham wszystko co wyda CLAMP:
Chobits, Tsubasa Reservoir Chronicle, Code Geass itp.
oraz inne:
Claymore, DearS, Mars, Death Note, Bloody Kiss, 13 itd.

PostPosted: Wed Jan 13, 2010 2:16 pm

Hmm u mnie jest tak ,że tytuł "ulubonego anime" co chwile się zmieniał, bo co chwila oglądałam i coraz to lepsze anime, tak więc nie wiem , ale myśle, że zagłosuje na Pokemon, gdyż były one pierwszym anime z jakim miałam do czynienia (ok jak byłam mała to nie wiedzialam że te "bajki" nazywają się anime XD) i bardzo dobrze je wspominam (ale tylko pierwszą serię biggrin )

Plastoludek

11,100 Points
  • Battle Hardened 150
  • Jack-pot 100
  • Survivor 150

fizzior

3,800 Points
  • Risky Lifestyle 100
  • Brandisher 100
  • Team Jacob 100
PostPosted: Fri Jan 15, 2010 10:42 am

Ach, ...
szewc bez butów chodzi.
Chcę jeszcze dopisać że moje ulubione to oczywiście Naruto.
PostPosted: Sat Jan 16, 2010 10:24 am

łoch ja obejrzałam już sporą sumkę ale the best są elfen lied, chobist, chrono crusade, k-on ,hiugirashi no naku koro ni, zero no tsukaima, sekirei, rozen maiden, kuroshitsuji, girls bravo, bokusatsu tenshi(polecam),he is my master,kodomo no jikan,shikabane hime,koushi enma,kapłanki przeklętych dni,suzumiya hahruni,lucky star i tak dalej i tak dalej x3

Kuroi Rock

5,650 Points
  • Millionaire 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Treasure Hunter 100

kISaMur

PostPosted: Sat Feb 27, 2010 3:51 pm

ja jestem otaku wiec lubie z regoly wszystko^^ ale z tych najwykwitniejszych to jest np hellsing( uwielbiam wampiryXD) a z mang polecam vagabond( ale jest raczej skierowanej do tej meskij czesci ludzkosci;P)
PostPosted: Sun Feb 28, 2010 2:03 am

oook... to ja powiem, że jedyną rzeczą z ankiety którą lubię/znam są pokemnony. sweatdrop

aaale mogę od razu zaznaczyć, że je absolutnie uwielbiam! zawsze jak są nudne ćwiczenia, a my jesteśmy z Miyu na uczelni odpalam emulatora i gram xd
a z moich "ulubionych"? hm... mało ambitnie - Digimon, Pokemon, Beyblade (i Kai <3), większość tych chłopięco-sportowych, ale też cześć magical girls. do tego CLAMP i jego oczy *^^*

niccolo12machiavelli

AkumuAkuma

PostPosted: Sun May 30, 2010 7:52 am

Chyba najbardziej lubię Kuroshitsuji (Grell, Grell, Grell whee i jeszcze raz Grell oprócz tego lubię ich poczucie humoru i dosyć oryginalne postacie ) czekam na drugi sezon. Następnie Elfen Lied za brutalność (bo samymi cukierkami żyć nie można pirate ) i też dosyć oryginalny pomysł. Następnie Perfect Girl Evolution bardzo zabawowe biggrin . I jeszcze Fruit basket, FMA, Soul Eater, FAT, Roen Maiden, Melancholy of Haruhi Suzumiya, Dead Note, Green green, Vampire Knight, Skip Beat, Lovely Compleks.
PostPosted: Sun Jun 06, 2010 6:27 am

ja najbardziej lubie Shugo Chara, Vampire Knight(ShizukaHio 4laugh ), Rosario + Vampire i co kocham to Kuroshitsuji<33 ( heart Sebastian i Ciel heart ) Ajjj *_*

II Sweet Satan II

Demonic Hellraiser

6,950 Points
  • 50 Wins 150
  • Demonic Associate 100
  • Hellraiser 500
Reply
Poland on Gaia Guild

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers