|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 28, 2009 8:26 am
Wyobraźcie sobie taką sytuacje że wybieracie się na szkolenie z zakresu "Autoprezentacji w komunikacji interpersonalnej " - tak brzmi to dziwnie. No i zastanówcie się czego byście chcieli się dowiedzieć z takiego szkolenia... Z góry dzięki za pomoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 28, 2009 12:12 pm
ugh. to zes dala... ja bym sie zapytala o to, jak poznac, czy da na osoba stawia na indywidualizm i nie obchodza ja garnitury etc, czy tez moze odwrotnie. z przykladu - wydaje mi sie, ze w wiekszosci przypadkow w omencie, kiedy idzie sie na egzamin ustny, wiekszosc ludzi zaklada, ze trzeba sie ladnie ubrac, lub wywalic cycki na wierzch, zeby zdac. tymczasem na matematyce jest niejaki dr Krych [ktorego osobiscie wielbie i wyznaje] do studenta w garniturze: "pan maskuje swoja niewiedze. prosze przyjsc nastepnym razem". i wersja, ze sie sami tak ubieraja nie dziala xd jak sie ubrac do czlowieka, ktory siedzi w fartuchu? lub garsonce? [to podchwytliwe pytanie xD]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 29, 2009 7:52 am
1. Nie poszedłbym na kurs, który się tak nazywa. 2. Wampiry emocjonalne. Jak je rozpoznać, jak walczyć z takimi osobami. 3. Podstawy biopsychologii. Jak własny organizm może zmieniać nasze decyzje i jak można wpływać na decyzje innych. 4. Jak kształtować swój głos i go ćwiczyć. 5. I mnóstwo innych.
To na tyle, jeżeli chodzi o Ciocie Baranine, a raczej konkurentke Baranine.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 30, 2009 10:55 am
Kasmizar 1. Nie poszedłbym na kurs, który się tak nazywa. 2. Wampiry emocjonalne. Jak je rozpoznać, jak walczyć z takimi osobami. 3. Podstawy biopsychologii. Jak własny organizm może zmieniać nasze decyzje i jak można wpływać na decyzje innych. 4. Jak kształtować swój głos i go ćwiczyć. 5. I mnóstwo innych. To na tyle, jeżeli chodzi o Ciocie Baranine, a raczej konkurentke Baranine. 2) jaki to ma związek z autoprezentacją ? dla każdego człowieka inny typ jest wampirem emocjonalnym. 3) może być 4) to je dobre 5) co konkretnie? 6) o jaka konkurencje ci chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 30, 2009 10:59 am
wilkus ugh. to zes dala... ja bym sie zapytala o to, jak poznac, czy da na osoba stawia na indywidualizm i nie obchodza ja garnitury etc, czy tez moze odwrotnie.z przykladu - wydaje mi sie, ze w wiekszosci przypadkow w omencie, kiedy idzie sie na egzamin ustny, wiekszosc ludzi zaklada, ze trzeba sie ladnie ubrac, lub wywalic cycki na wierzch, zeby zdac. tymczasem na matematyce jest niejaki dr Krych [ktorego osobiscie wielbie i wyznaje] do studenta w garniturze: "pan maskuje swoja niewiedze. prosze przyjsc nastepnym razem". i wersja, ze sie sami tak ubieraja nie dziala xd jak sie ubrac do czlowieka, ktory siedzi w fartuchu? lub garsonce? [to podchwytliwe pytanie xD] ty to masz łeba nawet... smiechowy ten wasz psor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 31, 2009 10:02 am
to przypadek akurat =_= jest boski. a w ogole co Cie podkusilo, zeby isc na cos takiego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 04, 2010 8:21 am
wilkus to przypadek akurat =_= jest boski. a w ogole co Cie podkusilo, zeby isc na cos takiego? Ja nie idę , tylko potrzebowałam zorganizować 4 spotkania proforma , żeby było że się odbyły... na papierku musi się zgadzać i tyle whee nikt normalny nie bawi się w uczęszczanie na takie szkolenia, bo to jasne że kasa w błoto wywalona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 04, 2010 10:30 am
Jasne, że to wyrzucanie pieniędzy. Zazwyczaj. Jeżeli robi się szkolenie dla 30 osób na sali bez żadnych pomocy dydaktycznej, bez konsultacji z osobami szkolonymi wcześniej to może sobie robić takie szkolenie dla samotnych matek za pieniądze z PUPu, albo EFS. Takie niby szkolenie. Najgorsi są szkoleniowcy częstujący tekstami z książek Murphego (mój ulubiony, to: "trzeba mówić słowo bogactwo, a wtedy bogactwo samo do nas przyjdzie dzięki sile modlitwy naukowej") i, co Baranina wie z nas najlepiej pewnie, Ci którzy skończą pożal się boże psychologie w jakieś debilówce albo dostaną certyfikat od jakiegoś szamana NLP i nie mają drygu do tego.
Jeżeli nie zachodzą takie zdarzenia, to można dużo się dowiedzieć i zyskać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 08, 2010 2:27 pm
Oho, ja mam teraz taki fakultet: "Elementy komunikacji interpersonalnej".
Pewnie już ci to, owiec, niepotrzebne, ale ja bym się chciał dowiedzieć jak spodobać się słuchaczom, co ich drażni, a co łechce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|