|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 06, 2010 7:47 am
nu ka evexiuk laukiam vestuviu special 4 u sukurtas avis Lavi is dgm (d gray man) Tiesa alena uzdejau del vikos o kroriu gal kas nors kitas susidomes 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 06, 2010 8:07 am
evelovesdean nu ka evexiuk laukiam vestuviu special 4 u sukurtas avis Lavi is dgm (d gray man) Tiesa alena uzdejau del vikos o kroriu gal kas nors kitas susidomes   Tu irgi i konkursa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 06, 2010 11:23 am
AnDzeLiKa_AnGeL evelovesdean nu ka evexiuk laukiam vestuviu special 4 u sukurtas avis Lavi is dgm (d gray man) Tiesa alena uzdejau del vikos o kroriu gal kas nors kitas susidomes   Tu irgi i konkursa?
yap nusiunciau melisiukui pm ir komentara nu tipo pranesiau jei reikia dar ka nors padaryt tai sakykit kas nors mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 06, 2010 11:45 am
evelovesdean tu turbut neskaitei anousament vieno kur parasyta kad kuriu nauja acc sena draugei atiduodu dabar prasau y mano nauja acc rasyt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 10, 2010 10:16 am
sveiki visi-as naujokas.bet noriu dalyvauti konkurse.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 13, 2010 9:00 am
jau praejo 12 sausio kai turejau nuspresti 3 ppl kuriuos jau perduodsime y nariu rankas ar kaip cia pasakyti ir as jau tuoj parasysiu 1 etapo 3 laimetojus smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 13, 2010 11:54 am
pirma etapa laimejo abi miku (4 ir 6) iir andzelikos angel avi sveikinu o dabar nariai drasiai balsuokit smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 14, 2010 12:11 pm
noreciau visiems pranesti ,kad si posted raso Ix-MIkuHatsune jau kaikurie LT zino ,kad mano LT draugas mane apvoge noreciau ,kad visi man padetu atsistatyti ir dar noriu pasakyt ,ksd jis visus mano daiktus pardaves gavo 200k tai kaip suprantate man tikrai reikia pagalbos biggrin jau 2 zmones-draugai padejo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 16, 2010 2:16 am
Bed Girl_LT esu as o dabar noriu visiems pasakyti atgavau savo abu ACC tikiuosi jus dziaugietes kartu su manim surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 25, 2010 1:13 am
1 KONKURSO ETAPAS UZDARYTAS DABAR PRASAU EITI BALSUOTI Y BALSAVIMO TOPIKA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 9:26 am
Tai gal pavadinime reiketu parasyti kad cia closed?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 08, 2010 9:36 am
Ahraell Tai gal pavadinime reiketu parasyti kad cia closed? Aciu ,kad pasakei,nes man vienai cia tvarkytis yra gan sunku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|