Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
trauma świątecznych porządków...

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

szuru buru...
  szastu-prastu!
  nie mam rączek jedenastu...
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Tue Dec 22, 2009 3:20 am

święta tuż-tuż, a ja wciąż się budzę do znajomego chaosu... Aż mnie osłabia widok tych wszystkich gratów w pokoju.

Ale jeszcze bardziej załamuje mnie moje Gaiowe inventory, bo tu w sposób wymierzalny widzę, ile śmiecia się wokół mnie zbiera - i to mimo, że co rusz dziarsko próbuję sprzedawać/wyrzucać to wszystko - niestety, przyrost jest znacznie większy niż sprzątanie. Chciałabym mieć taki licznik w prawdziwym życiu... chociaż lepiej nie, bo bym się wykończyła psychicznie.

arrow Ile macie grata na Gai (kliknijcie na nagłówek sekcji My Gaia i sprawdźcie). Ja po moim niedawnym wyrzucaniu mam "zaledwie" 874 itemów.

arrow Jak Wam idą świąteczne porządki w świecie off-line? Ja wciąż udaję, że mnie nie dotyczą...

arrow Jak wielką kontrolę macie nad swoim graciarstwem? rolleyes
PostPosted: Tue Dec 22, 2009 6:57 am

Daedhel

arrow Ile macie grata na Gai (kliknijcie na nagłówek sekcji My Gaia i sprawdźcie). Ja po moim niedawnym wyrzucaniu mam "zaledwie" 874 itemów.

# Items Owned: 526
zamiast sprzątania robiłam fuelowanie ;p

Daedhel

arrow Jak Wam idą świąteczne porządki w świecie off-line? Ja wciąż udaję, że mnie nie dotyczą...

ja do końca będę tak udawać wink porządek zostawiłam tylko w pokoju w akademiku.

Daedhel

arrow Jak wielką kontrolę macie nad swoim graciarstwem? rolleyes

jedyną kontrola w tej kwestii zwana jest moją matką

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Tue Dec 22, 2009 7:41 am

eek Brawa dla Lopatki! Ja mam mnóstwo itemów "archiwalnych", które przechowuję w storage w kolejności chronologicznej, takich z różnych eventów. Do tej pory przechowywałam po jednym itemie z każdego rodzaju z każdego eventu, z małymi wyjątkami... no i kolekcję wszystkich zomgowych przepisów w kolejności alfabetycznej (nie, nie zrobiłam jeszcze żadnego przepisu i tak, już od dłuższego czasu jestem na CL 10.0 ) xd

Ale w samym tym storage mam jakieś 440 itemów i to mnie powoli zaczyna przerażać... sweatdrop

Porządek w akademiku to już spore osiągnięcie, choć tam dużo łatwiej o porządek, bo jest mniej rzeczy do ogarnięcia. xp
PostPosted: Tue Dec 22, 2009 10:37 am

tylko my mamy więcej gratów niż szafek/szuflad ;p

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0
Reply
Polish Poll Center

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash