|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 2:54 am
W sumie nigdzie nie widzę tego topicu, więc z góry przepraszam za moja ślepotę i ewentualnie proszę o przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce. Witajcie moi drodzy Gaiowicze, w tym skromnym temacie postaram się przybliżyć wam eventy na Gaii jak i przedstawić co z nich można dostać w postaci ładnych screenów. Ponieważ zaczynam dopiero teraz, możliwe ze uda mi się dogrzebać do starszych eventów i pokrótce przedstawię pozostałe sety które dotychczas ujrzały światlo dzienne na Gaii.
Na Gaii są stałe coroczne stałe Eventy tj:
* Walentynki
* Wielkanoc
* Urodziny Gaii
* Haloween
* Święta Bożonarodzeniowe
Do tego dochodzą inne eventy które są co roku zazwyczaj inne, choć czasem o zbliżonej tematyce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 2:55 am
//reserved for Valentine's Day
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 2:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 2:57 am
//reserved for Gaia aniversary
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 3:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 3:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 3:05 am
//reserved for other events
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 4:42 am
świetne kompendium, a oświeć mnie co jest za 250 pierników? bo pozostałe już mam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 5:00 am
Pagestretch!
Proponuję trochę zmniejszyć obrazki. Łatwiej jest też pokazywać nagrody w formie inventory lub niewielkich ikon.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 5:02 am
Jaswinder świetne kompendium, a oświeć mnie co jest za 250 pierników? bo pozostałe już mam 3nodding chyba właśnie te skrzydła ze śmieci, nie pamiętam już w nocy robiłam ten event xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 5:04 am
Olania Pagestretch!
Proponuję trochę zmniejszyć obrazki. Łatwiej jest też pokazywać nagrody w formie inventory lub niewielkich ikon.
zostaną pomniejszone po skończonym evencie, póki co niech będzie wielko i dokładnie okazanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 03, 2010 7:50 am
zapomniałaś o tinsel halo można było wziąć to coś w ostatnim dniu jak się cokolwiek oddało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2010 8:57 am
Podziwiam, że ci się chciało smile .Ciekawe, co dadzą w tym roku na Boże Narodzenie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|