|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 12:47 am
Baranina wilkus chyba ze mnie wychodzi olewactwo - nic sie nie rusza. bo sie nic nie rusza ninja ano. ja proponuje do tego jakas teorie zrobic. typu, ze jestesmy psychopatycznymi mordercami ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 2:21 am
wilkus Baranina wilkus chyba ze mnie wychodzi olewactwo - nic sie nie rusza. bo sie nic nie rusza ninja ano. ja proponuje do tego jakas teorie zrobic. typu, ze jestesmy psychopatycznymi mordercami ninja mordercą to byś była, gdyby Ci obrazki wirowały jak szalone, tak napisali na tamtej stronie. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 5:40 am
wilkus Baranina wilkus chyba ze mnie wychodzi olewactwo - nic sie nie rusza. bo sie nic nie rusza ninja ano. ja proponuje do tego jakas teorie zrobic. typu, ze jestesmy psychopatycznymi mordercami ninja kurcze widzisz, no zdrowa jesteś.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 5:41 am
Daedhel wilkus Baranina wilkus chyba ze mnie wychodzi olewactwo - nic sie nie rusza. bo sie nic nie rusza ninja ano. ja proponuje do tego jakas teorie zrobic. typu, ze jestesmy psychopatycznymi mordercami ninja mordercą to byś była, gdyby Ci obrazki wirowały jak szalone, tak napisali na tamtej stronie. rolleyes noooooooooooooo rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 6:00 am
Czekajcie... to ta strona nie nazywa się Twister? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 20, 2009 11:08 am
xd do tego tez da sie dorobic ideologie - wydaje mi sie, ze morderca seryjny jest duzo mniej zestresowany niz taki, ktory czyn popelnil raz. nie da sie na tej podstawie stwierdzic, kto jest morderca xd
nie chce byc normalna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 21, 2009 10:52 am
wilkus xd do tego tez da sie dorobic ideologie - wydaje mi sie, ze morderca seryjny jest duzo mniej zestresowany niz taki, ktory czyn popelnil raz. nie da sie na tej podstawie stwierdzic, kto jest morderca xd nie chce byc normalna xd nikt Cię nie zmusza, Wnusiu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 23, 2009 1:01 am
Daedhel nikt Cię nie zmusza, Wnusiu 3nodding mowilam juz Babuni, jak bardzo ja kocham? whee ciasteczko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 24, 2009 6:14 am
wilkus Daedhel nikt Cię nie zmusza, Wnusiu 3nodding mowilam juz Babuni, jak bardzo ja kocham? whee ciasteczko? tak, poproszę. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 15, 2010 12:00 am
*podaje tace z kruchymi ciasteczkami z serem i brzoskwinia* 3nodding dawno nic nie pieklam o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|