|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 05, 2009 9:56 am
wilkus Baranina wilkus to na pewno z braku cyckow xd a ja mam najdurniejsza rade: wez zelazo z kwasem foliowym. to mocno idiotyczne, ale mi pomoglo xd I to była najbardziej konstruktywna rada Wilkusie jaką czytać mi przyszło mrgreen Zażyłam to badziewie i znów mam powera twisted ciesze sie, ze moglam pomoc 3nodding ja też się ciesze. mrgreen masz jakiś pomysł na walkę ze słonościami sadystycznymi? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 05, 2009 2:24 pm
Baranina wilkus Baranina wilkus to na pewno z braku cyckow xd a ja mam najdurniejsza rade: wez zelazo z kwasem foliowym. to mocno idiotyczne, ale mi pomoglo xd I to była najbardziej konstruktywna rada Wilkusie jaką czytać mi przyszło mrgreen Zażyłam to badziewie i znów mam powera twisted ciesze sie, ze moglam pomoc 3nodding ja też się ciesze. mrgreen masz jakiś pomysł na walkę ze słonościami sadystycznymi? xp Ja mam pomysł. Ulżyć im xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 07, 2009 1:14 am
ichabot Ja mam pomysł. Ulżyć im xp Zdecydowanie jakieś rozwiązanie to jest... jakieś. whee Tylko czy słuszne? Źle jest krzywdzić bliźniego swego nooo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 07, 2009 3:11 am
Baranina ichabot Ja mam pomysł. Ulżyć im xp Zdecydowanie jakieś rozwiązanie to jest... jakieś. whee Tylko czy słuszne? Źle jest krzywdzić bliźniego swego nooo... To może sadomasochizm? pirate burning_eyes dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 08, 2009 8:23 am
Baranina ja też się ciesze. mrgreen masz jakiś pomysł na walkę ze słonościami sadystycznymi? xp kwas solny? xd poza tym zle Ci z nimi? czy to nie Twoje? [siostro, pawulon xd ] ichabot Ja mam pomysł. Ulżyć im xp popieram 100% xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 08, 2009 9:57 am
wilkus Baranina ja też się ciesze. mrgreen masz jakiś pomysł na walkę ze słonościami sadystycznymi? xp kwas solny? xd poza tym zle Ci z nimi? czy to nie Twoje? [siostro, pawulon xd ] Nie no jak by chodziło o moje to nie chciałabym się ich pozbywać xd Znajomy ma takie odjebki że lubi siniaczyć bliskich. Wiesz gryzienie, szczypania, warczenie i trucie dymem papierosowym xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 08, 2009 1:40 pm
Czy ten pan prowadzi schronisko? Wielu morderców tak zaczynało, że znęcali się nad zwierzętami. Obojętnie czy to był żółw, rybka czy chomik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 10, 2009 12:48 am
Baranina Nie no jak by chodziło o moje to nie chciałabym się ich pozbywać xd Znajomy ma takie odjebki że lubi siniaczyć bliskich. Wiesz gryzienie, szczypania, warczenie i trucie dymem papierosowym xp dlatego wlasnie mi cos nie pasowalo xd proponuje mu znalezc masochiste do pary xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|