Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Wybór notebooka ;) Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Masło czy margaryna?
  Masło!
  Margaryna!
View Results

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sun Oct 25, 2009 3:46 am

zaliczyłem wejściówkę i zajęcia praktyczne (wykrywanie jonów). Praktyczne były bardzo proste, właściwie wszystko miało się opisane w skrypcie krok po kroku. Wejściówka też powinna być prosta, ale muszę szczerze wyznać, że zjebałem xd

Tzn. chodzi o to, o czym wspominała Lopatka - grafika mobilna jest gorsza od pecetowej. ;D

Bardzo łopatologicznie tłumaczysz. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale wiem chyba więcej niż wcześniej O.o xp
PostPosted: Mon Oct 26, 2009 9:26 am

ichabot
zaliczyłem wejściówkę i zajęcia praktyczne (wykrywanie jonów). Praktyczne były bardzo proste, właściwie wszystko miało się opisane w skrypcie krok po kroku. Wejściówka też powinna być prosta, ale muszę szczerze wyznać, że zjebałem xd

Tzn. chodzi o to, o czym wspominała Lopatka - grafika mobilna jest gorsza od pecetowej. ;D

Bardzo łopatologicznie tłumaczysz. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale wiem chyba więcej niż wcześniej O.o xp
kochalam ta pracownie - bylo od cholery zabawy i super asystenci xd pieknie 3nodding a zdradz mi taka tajemnice - lapiesz bakcyla?
skrypty to dobra sprawa - gorzej, jak to co napisza jest niewykonalne xd
oi o.o

oo, ale jakto? kazali wam rysowac? o.o czy inna grafika?

hmhmhm, a co zrozumiales? xd

wilkus
Crew

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Mon Oct 26, 2009 11:06 am

Właściwie, to to co tam robimy niewiele odbiega od tego, co robiliśmy w licku. Rutyna.

Poza tym właściwie to nie miałem jeszcze czasu na dokładniejsze zapoznanie się z tą całą pracownią. A można u was zostawać po zajęciach tak, żeby się przyuczyć jeszcze, albo jakieś dodatkowe zadanie zrobić dla chętnych? Ja muszę się u siebie zapytać, bo jeżeli byłoby takie coś możliwe, to może bym załapał bakcyla bardziej xD

Nic nam nie kazali rysować, trzeba było się nauczyć paru reakcji charakterystycznych dla kationów grupy I. Pod reakcjami oczywiście opisy produktów reakcji. Ja zamiast samych produktów zacząłem wypisywać jeszcze substraty i dupa, zabrakło mi czasu xDDDD

A bromoanilina jest w temp.
Zrozumiałem to tak, że ogrzewasz sobie bromoanilinę i sprawdzasz w jakiej temperaturze się topi (bo to jest subst. stała w temp. pokojowej? tak? Nie jestem pewien czy dobre info z neta mam ;p ). No i po temp. topnienia sprawdzasz czy orto czy meta czy para.

sweatdrop
PostPosted: Tue Oct 27, 2009 5:35 am

oi, no ale co bys chcial na poczatku xd sa ludie, ktorzy nie mieli pracowni w liceum i oni sie musza przyuczyc teraz 3nodding a wy sie bedziecie bawic radosnie.

hm.. wiesz, to ciezka sprawa. probowalismy sie krecic na pracownie jakas dodatkowa, ale nam nie pozwolili. a w tygodniu mamy po 2 lub 3 [w zaleznosci od tygodnia] po okolo 5h do wieczora najczesciej i nie mam serca ich jeszcze prosic, zeby dluzej zostali xd

oioi, widze, ze masz podobne problemy do mnie. tez zawsze czegos nie doczytam i mnie trafia pozniej.

ano, ano xd w duzym skrocie o to chodzilo 3nodding

a na razie.... czas sie naumiewac. matko, jak mi sie nie chce. =_=
[miala byc nieorganiczna, a jakimis kwantami jedzie na kilometr><]

wilkus
Crew

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers